MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Ο Σεβτσένκο με τη βοήθεια της Μίλαν ανακατασκευάζει το βομβαρδισμένο γήπεδο στο Ιρπίν (vid)

Με τη συνδρομή ύψους 150.000 ευρώ από την αγαπημένη του, Μίλαν, ο Αντρέι Σεβτσένκο »τρέχε» το project της ανακατασκευής του γηπέδου στο Ιρπίν, το οποίο βομβαρδίστηκε από τα ρωσικά πυρά τον περασμένο Μάρτιο.

Monopoli Team

Το δύσκολο έργο της αποκατάστασης περιοχών και κτιρίων που καταστράφηκαν μερικώς ή ολοσχερώς από τον πόλεμο έχει ήδη αρχίσει στην Ουκρανία. Και σε αυτή την προσπάθεια ηγετικό ρόλο έχει αναλάβει ο Αντρέι Σεβτσένκο, με πρωτοβουλία του οποίου αναμένεται να ανακατασκευαστεί το γήπεδο του Ιρπίν, πόλης κοντά στο Κίεβο που βομβαρδίστηκε από τα ρωσικά πυρά τον περασμένο Μάρτιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈρευνα της FIFA ανέδειξε την τεράστια ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών12.09.2018

Ο θρύλος του ουκρανικού ποδοσφαίρου σε συνεργασία με την εταιρεία «United 24», λειτουργεί ως αιχμή του δόρατος στο project «Rebuilding Ukraine» (επανακτίζοντας την Ουκρανία) και επιχειρεί να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόρους για την εκ νέου ανοικοδόμηση του γηπέδου, οι οποίοι ανέρχονται στις 600.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ ποδοσφαιρική επανάσταση των γυναικών του Ιράν12.09.2018

Στο κάλεσμά του, δεν θα μπορούσε να μη συνδράμει η ομάδα στην οποία άφησε ανεξίτηλα το σημάδι της, η Μίλαν. Οι Ροσονέρι θα προσφέρουν το ποσό των 150.000 ευρώ ως δωρεά, με τον παλαίμαχο στράικερ και πρώην τεχνικό της εθνικής Ουκρανίας να ευχαριστεί δημόσια τον σύλλογο.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b