MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έρευνα της FIFA ανέδειξε την τεράστια ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών

Το ποδόσφαιρο γυναικών βλέπει αυξανόμενα έσοδα παγκοσμίως από χορηγίες, συμφωνίες τηλεοπτικών και merchandising, ενώ βλέπει επίσης μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους θαυμαστές, σύμφωνα με μια νέα έρευνα του κυβερνώντος σώματος του παιχνιδιού.

Monopoli Team

Η FIFA δημοσίευσε τη δεύτερη αναφορά της για το ποδόσφαιρο γυναικών, καθώς το άθλημα αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη δυναμική ενόψει και του Παγκόσμιου Κυπέλλου Γυναικών το προσεχές καλοκαίρι στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Ο οργανισμός ερεύνησε 30 από τα κορυφαία πρωταθλήματα και 294 συλλόγους, βασιζόμενος στην πρώτη αναφορά συγκριτικής αξιολόγησης που δημοσιεύθηκε πέρυσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Πόλεμος των Κόσμων: Όταν η Αμερική έπεσε θύμα μίας φάρσας από τον… Όρσον Γουέλς12.09.2018

Ενώ ο COVID-19 επηρέασε τα έσοδα των συλλόγων στην προηγούμενη αναφορά, η πιο πρόσφατη έρευνα βρήκε ανάπτυξη σε όλους τους τομείς από την ημέρα των αγώνων, τα τηλεοπτικά, τις διαφημίσεις και τις πηγές χρηματικών βραβείων.

Οι σύλλογοι ανέφεραν αύξηση των εμπορικών εσόδων από έτος σε έτος κατά 33%, στοιχείο που υποδηλώνει αυξανόμενο ενδιαφέρον από χορηγούς. Διαπιστώθηκε ότι το 77% των πρωταθλημάτων είχε βασικό χορηγό, από 11% το 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑδελφές Ντιμπάμπα: Οι αδελφές των 9 Ολυμπιακών μεταλλίων και των 15 Παγκόσμιων τίτλων12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο gazetta.gr

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b