MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«The Watcher»: Το νέο θρίλερ «κόλλημα» που κατέκτησε το Netflix

Η νέα σειρά τρόμου του Netflix «The Watcher» που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες και καθήλωσε το ελληνικό κοινό.

Monopoli Team

Το «The Watcher» είναι τη στιγμή το νούμερο ένα στο Netflix. Πιθανότατα αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η υπόθεση είναι λίγο πολύ ο χειρότερος εφιάλτης όλων μας και βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Η ιστορία βασίζεται στο περίφημο άρθρο που δημοσιεύτηκε στη στήλη The Cut στο New York Magazine το 2018 και εξιστορούσε τα παράξενα γεγονότα που έζησε μια οικογένεια στο New Jersey όταν μετακόμισε σε αυτό που νόμιζε ότι είναι το σπίτι των ονείρων τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Watcher: Το μυστήριο που συγκλόνισε την Αμερική έγινε ένα ακόμα πιο συγκλονιστικό θρίλερ στο Netflix12.09.2018

Πιο αναλυτικά, στο επίκεντρό της σειράς είναι η οικογένεια των Μπράνοκ, με το ζευγάρι των Naomi Watts και Bobby Cannavale να ηγούνται του cast, και οι οποίοι μετά κόπων και βασάνων καταφέρνουν να μετακομίσουν στο σπίτι των ονείρων του στα προάστια του New Jersey.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown: Κυκλοφόρησε το trailer της 5ης σεζόν – Η πριγκίπισσα Νταϊάνα αντιμέτωπη με μία βασιλική οικογένεια σε κρίση12.09.2018

Σύντομα, όμως, το όνειρό τους μετατρέπεται σε εφιάλτη, αφού αρχίζουν να λαμβάνουν γράμματα από έναν άγνωστο αποστολέα που υπογράφει ως The Watcher (Παρατηρητής). Τα γράμματα γίνονται ολοένα και πιο απειλητικά και πιο προσωπικά, με τον Παρατηρητή να γνωρίζει τρομακτικές λεπτομέρειες για τη ζωή τους. Η παράνοια και ο τρόμος κυριεύει το ζευγάρι και τα παιδιά τους που νιώθουν ανασφαλείς μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, με την σκέψη ότι πάντοτε κάποιος τους παρακολουθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzeta.gr

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b