MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

The Watcher: Το μυστήριο που συγκλόνισε την Αμερική έγινε ένα ακόμα πιο συγκλονιστικό θρίλερ στο Netflix

Στις υποθέσεις true crime φαίνεται πως έχει επενδύσει φέτος το Netflix. Αυτήν την εβδομάδα μας σύστησε το «The Watcher», ένα συγκλονιστικό μυστήριο -που παραμένει ακόμα άλυτο- με δυνατό cast και πολλά υποσχόμενη πλοκή.

author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Μέτα το «Monster: The Jeffrey Dahmer Story» που έσπασε τα ρεκόρ του Netflix και το αγαπημένο πλέον American Horror Story, ο Ράιαν Μέρφι επιστρέφει με το «The Watcher» μία ακόμα σειρά θρίλερ, βασισμένη αυτή τη φορά σε μία αληθινή ιστορία που συγκλόνισε την Αμερική του 2014 και ακόμα παραμένει ένα άλυτο μυστήριο.

Ο Μέρφι από την πρώτη στιγμή που διάβασε την ιστορία του «Watcher» το 2018 στο The Cut, αποφάσισε πως θα έπρεπε να την μεταφέρει με τον δικό του τρόπο στην οθόνη και το Netflix δεν του χάλασε το… χατίρι.

Η πλοκή του «The Watcher»
The Watcher. Photo Credits: Netflix

The Watcher. Photo Credits: Netflix

Μετά από καιρό αναζήτησης, η Νόρα και ο Ντιν Μπράνοκ αγοράζουν το όμορφο σπίτι στην οδό 657 και πιστεύουν πως επιτέλους βρήκαν το σπίτι των ονείρων τους που θα στεγάσουν με ασφάλεια την τετραμελή οικογένειά τους. Αυτό που δεν ξέρουν όμως είναι πως στην πραγματικότητα, πέρα από το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους θα ξεκίναγε και ένας από τους χειρότερους εφιάλτες τους.

Οι Μπράνοκ γνωρίζουν τους νέους τους γείτονες, παρατηρούν την νέα τους γειτονιά και χαίρονται για τη νέα τους καθημερινότητα. Όλα αυτά βέβαια μέχρι να ανοίξουν το νέο τους γραμματοκιβώτιο και να βρουν ένα απειλητικό γράμμα, ο αποστολέας του οποίου φαίνεται να γνωρίζει τα πάντα για τις ζωές τους.

Και όταν τα γράμματα του αυτοαποκαλούμενου «Watcher» πληθαίνουν, η οικογένεια αρχίζει να φοβάται για τη ζωή της και αποδέχεται πως αυτή η ιστορία είναι κάτι πολύ παραπάνω από μία καλοστημένη φάρσα.

Μέσα σε 7 επεισόδια λοιπόν, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μία από τις πιο συγκλονιστικές αληθινές ιστορίες της Αμερικής να ξανά ζωντανεύει. Το μόνο που μένει βέβαια είναι να δούμε αν στη μικρή οθόνη, το άλυτο αυτό μυστήριο θα έχει ένα ξεκάθαρο τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌλοι μιλούν για το Dahmer: Τελικά αξίζει η νέα ανατριχιαστική σειρά του Netflix;12.09.2018

Η αληθινή ιστορία του «The Watcher»

Το 2014 η οικογένεια Μπρόντους καταφέρνει να αγοράσει ένα ονειρικό σπίτι στο Νιου Τζέρσει, χωρίς να ξέρει πως τελικά ήταν φτιαγμένο από εφιάλτες. Μία βδομάδα μετά τη μετακόμισή τους, στο γραμματοκιβώτιό τους βρίσκουν ένα περίεργο γράμμα υπογεγραμμένο από τον μυστηριώδη Watcher, ο οποίος τους αποκαλύπτει πως παρακολουθεί κάθε τους κίνηση και ξέρει τα πάντα για αυτούς.

Δυστυχώς όμως το γράμμα δεν μένει εκεί, και ο Watcher δε διστάζει να ευχαριστήσει την οικογένεια για το «νέο αίμα» που του έφεραν, αναφερόμενος στα παιδιά τους. Η τρομοκρατημένη οικογένεια συνεχίζει τη ζωή της νομίζοντας πως είναι κάποια κακόγουστη φάρσα κάποιου γείτονα, όμως τα γράμματα συνεχίζονται και είναι ολοένα και πιο φρικιαστικά.

Η αστυνομία δεν βρίσκει τίποτα όσους και να ανακρίνει και οι κατηγορίες φτάνουν μέχρι και στα μέλη της οικογένειας, χωρίς όμως τελικά να βγαίνει κάποιο αποτέλεσμα. Παρά τις προσπάθειες της οικογένειας να ερευνήσει και ιδιωτικά την υπόθεση, κανένα νέο στοιχείο δεν προκύπτει.

Το μοναδικό πράγμα που ανακαλύπτουν είναι πως και οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του σπιτιού είχαν λάβει ένα παρόμοιο γράμμα από τον Watcher, όμως δεν είχαν δώσει κάποια ιδιαίτερη σημασία. Η οικογένεια τους έκανε τότε μήνυση επειδή είχαν αποκρύψει αυτό το στοιχείο όταν πουλούσαν το σπίτι, όμως δεν την κέρδισαν. Λίγα χρόνια μετά, και χωρίς ακόμα να έχουν βρει ποιος κρυβόταν πίσω από τα γράμματα, η οικογένεια κατάφερε να πουλήσει το σπίτι και να βάλει κάπως ένα τέλος στην συγκλονιστική αυτή ιστορία.

Οι χαρακτήρες που θα μάς απασχολήσουν

Η Ναόμι Γουότς, ο Μπόμπι Καναβάλε, η Ιζαμπέλ Γκράβιτ και ο Λουκ Ντέιβιντ Μπλουμ υποδύονται τα μέλη της οικογένειας Μπράνοκ στο The Watcher. Photo Credits: Netflix

  • Η Ναόμι Γουότς υποδύεται την Νόρα Μπράνοκ, η οποία μόλις μετακόμισε με την οικογένειά της στο σπίτι των ονείρων τους, όπως τουλάχιστον πίστευε.
  • Ο Μπόμπι Καναβάλε θα υποδυθεί τον Ντιν Μπράνοκ, σύζυγο της Νόρα και επίσης χαρούμενο για το νέο τους σπίτι στην οδό 657, μέχρι να ανακαλύψει τα απειλητικά γράμματα που θα αρχίσει να δέχεται η οικογένειά του.
  • Η Ιζαμπέλ Γκράβιτ και ο Λουκ Ντέιβιντ Μπλουμ υποδύονται τα παιδιά της οικογένειας, Έλλη και Κάρτερ.
  • Η Τζένιφερ Κούλιτζ θα υποδυθεί την Κάρεν, μία κτηματομεσίτρια και παλιά φίλη της Νόρα.
Η Μία Φάροου και ο Τέρι Κίνεϊ υποδύονται τους νέους περίεργους γείτονες της οικογένειας, Περλ και Τζάσπερ. Photo Credits: Netflix

Η Μία Φάροου και ο Τέρι Κίνεϊ υποδύονται τους νέους περίεργους γείτονες της οικογένειας, Περλ και Τζάσπερ. Photo Credits: Netflix

  • Η Μία Φάροου υποδύεται την Περλ, η οποία είναι η γειτόνισσα της οικογένειας στο νέο τους σπίτι, και μαζί της μένει ο πολύ ύποπτος και περίεργος αδερφός της Τζάσπερ (Τέρι Κίνεϊ).
  • Η Νόμα Ντουμεζουένι θα υποδυθεί την Θεοδώρα, μία ιδιωτική ερευνήτρια στην οποία θα απευθυνθεί η οικογένεια, όταν η έρευνα της αστυνομίας βρεθεί σε αδιέξοδο.

Έχει συνεπώς μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως ο δαιμόνιος Ράιαν Μέρφι σκέφτηκε να μεταφέρει στην οθόνη το άλυτο αυτό μυστήριο και να δούμε το κλείσιμο που επέλεξε να δώσει σε αυτήν την συγκλονιστική ιστορία, που είναι κομμένη και ραμμένη για ένα binge-watching με άρωμα Halloween.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛέσχη του Μεσονυχτίου: Η νέα σειρά του Netflix που θα μάς κάνει να χάσουμε τον ύπνο μας12.09.2018

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b