MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

The Crown: Κυκλοφόρησε το trailer της 5ης σεζόν – Η πριγκίπισσα Νταϊάνα αντιμέτωπη με μία βασιλική οικογένεια σε κρίση

Η πέμπτη σεζόν της σειράς για τη βρετανική βασιλική οικογένεια επιστρέφει στο Netflix και παίρνουμε μία πρώτη γεύση από το τρέιλερ.

Η Elizabeth Debicki ως Νταϊάνα στο The Crown, photo: Netflix
Η Elizabeth Debicki ως Νταϊάνα στο The Crown, photo: Netflix
Monopoli Team

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο, επίσημο τρέιλερ για την πέμπτη σεζόν του The Crown και όλα δείχνουν ότι η βασιλική οικογένεια θα βιώσει το απόλυτο χάος στην φημολογούμενη προτελευταία σεζόν της σειράς, που θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου στο Netflix.

Ο πέμπτος κύκλος του The Crown θα αφηγηθεί τις ζωές της βασιλικής οικογένειας κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, που ήταν μία από τις πιο ταραχώδεις περιόδους του Παλατιού. Ο Πρίγκιπας Κάρολος και ο Πρίγκιπας Άντριου εμπλέκονται σε πολλά σκάνδαλα εξαιτίας των διαζυγίων με τις συζύγους τους και επίσης, το Κάστρο του Ουίνδσορ παίρνει φωτιά, πυροδοτώντας μια εθνική κρίση για το ποιος θα έπρεπε να πληρώσει το λογαριασμό για την αποκατάστασή του.

Η σειρά για τη βρετανική βασιλική οικογένεια επιστρέφει με ένα εντελώς νέο καστ, που περιλαμβάνει την Elizabeth Debicki (που είδαμε πρόσφατα στο “Tenet”) ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα, στη θέση της Emma Corrin που ενσάρκωσε την πριγκίπισσα την 4η σεζόν, αλλά και τον Dominic West (“The Affair”) στον ρόλο του Πρίγκιπα Καρόλου, που αντικαθιστά τον Josh O’Connor, ο οποίος κέρδισε ένα Emmy για την ερμηνεία του. Η Imelda Staunton (γνωστή στους περισσότερους ως “Dolores Umbridge” του Harry Potter) παίρνει τη σκυτάλη από την Olivia Colman ως βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό την Olivia Colman έως την Helen Mirren: Όλες οι μεγάλες ηθοποιοί που ενσάρκωσαν την βασίλισσα Ελισάβετ12.09.2018

Μάλιστα, στα νέα επεισόδια της σειράς θα δούμε τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Mohamed Al-Fayed (τον οποίο θα υποδυθεί ο Salim Daw), φυσικά τον γιο του, Dodi (τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Khalid Abdalla), καθώς ακόμα έναν μεγάλο έρωτα της Νταϊάνα, τον Δρ. Hasnat Khan (Humayun Saeed).

Υπάρχουν λοιπόν πολλές ενδείξεις για το τι μπορεί να εξερευνήσει η σειρά στην νέα αυτή σεζόν. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε κρυφή σχέση με τον καρδιοχειρουργό Δρ. Hasnat Khan, τα χρόνια πριν πεθάνει με τον Ντόντι σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι το 1997.

Στο καστ συμμετέχουν επίσης ο Jonathan Pryce (“The Two Popes”) ως σύζυγος της βασίλισσας, πρίγκιπας Φίλιππος, η Lesley Manville (“Maleficent: Mistress of Evil”) ως αδελφή της πριγκίπισσα Margaret και ο Jonny Lee Miller (“Elementary”) ως πρωθυπουργός Τζον Μέιτζορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕλίζαμπεθ Ντεμπίκι: Η «Νταϊάνα» ζει τις τελευταίες στιγμές με τα παιδιά της στις νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «The Crown»12.09.2018

Η 6η σεζόν, στην οποία θα πρωταγωνιστούν μεγάλο μέρος του ίδιου καστ, εκτός από τους ηθοποιούς που υποδύονται τους πρίγκιπες William και Harry, γυρίζεται αυτή τη στιγμή.

Δείτε το τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη πέμπτη σεζόν:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b