MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΔΕΙΞΗ

#ShowMustGoOld: Ένα εντυπωσιακό fashion show στο Παρίσι φέρνει τα άτομα τρίτης ηλικίας στο προσκήνιο

To Petits Frères des Pauvres διοργανώνει μία επίδειξη μόδας για την καταπολέμηση των ηλικιακών διακρίσεων, καταρρίπτοντας τα στερεότυπα στην μόδα.

Monopoli Team

Ο κόσμος αλλάζει, οι ιδέες ανανεώονται και απαρχαιωμένες αντιλήψεις, περιορίζονται όλο και περισσότερο εκεί που ανήκουν: στο παρελθόν. Η μόδα, ως μια έκφανση του πολιτισμού και αντανάκλαση της κοινωνίας και των αλλαγών που πραγματοποιούνται μέσα σ΄αυτή, ακολουθεί, ως οφείλει άλλωστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBalenciaga: Η νέα τσάντα 1.800 δολαρίων του διάσημου οίκου μόδας μοιάζει με μια σακούλα πατατάκια Lay’s12.09.2018

Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε στον καθρέφτη της να συμβαίνουν μικρές ή μεγάλες αλλαγές. Τα πρότυπα της μόδας και της ομορφιάς αλλάζουν και η βιομηχανία είναι πλέον ένας χώρος φιλόξενος για περισσότερους ανθρώπους. Ανθρώπους όλων των φύλων και φυλών, όλων των μεγεθών, αλλά και ηλικιών. Αυτό που ονομάζουμε inclusivity.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌλα τα κορίτσια της μόδας φορούν ξαφνικά ριγέ πουκάμισα12.09.2018

Σε ό,τι αφορά την τελευταία περίπτωση, η μόδα αγκαλιάζει πια τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και βλέπει σε αυτά την έμπνευση και τις δυνατότητες που στο παρελθόν δεν αναδεικνύονταν. Μοντέλα και fashion influencers άνω των 50 και 60 με επιρροή, έρχονται στο προσκήνιο, αναλαμβάνουν σημαντικούς ρόλους στο fashion industry και συνθέτουν μια νέα αγορά με ένα σημαντικό κοινό.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b