MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Eξαιρετικά εκνευρισμένη» η βασιλική οικογένεια για το νέο βιβλίο του Χάρι – Θα αποκλειστεί από τη Στέψη;

O Χάρι ετοιμάζει βιβλίο με απομνημονεύματα από τη ζωή του και ο Κάρολος ετοιμάζει να τον αποκλείσει από τη στέψη αν το βιβλίο περιέχει αρνητικά σχόλια για τη σύζυγό του, Καμίλα.

Monopoli Team

Αυτό το παλάτι δεν έχει σκοπό να μας αφήσει σε ησυχία και τα βλέμματα (για μια ακόμη φορά) στρέφονται προς τον πρώην πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος τους τελευταίους μήνες ετοιμάζει τα απομνημονεύματά του. Ναι σωστά, ο Χάρι ετοιμάζεται να δημοσιεύσει βιβλίο, σχετικά με τα βιώματά του, ενώ το πιθανότερο είναι να υπάρχουν και εκτενείς περιγραφές για τον ρατσισμό και τη συμπεριφορά που δέχτηκε μαζί με την σύζυγό του Μέγκαν από τη βασιλική οικογένεια (πριν παραιτηθούν από τα καθήκοντά τους το 2020).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρίγκιπας Χάρι & Μέγκαν Μαρκλ: Δωρίζουν 1 εκατομμύριο δολάρια σε γυναίκες – μέντορες με οικονομικές δυσκολίες12.09.2018

Ωστόσο μετά τον θάνατο της Ελισάβετ και ενώ τα ηνία πια έχει ο Κάρολος, η επίσημη στέψη του ως βασιλιάς δεν έχει γίνει ακόμη. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, κατά την στέψη του νέου βασιλιά πραγματοποιείται μια μεγάλη τελετή, αλλά και σειρά από βασιλικές εκδηλώσεις προς τιμή του νέου κάτοχου του στέμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέγκαν Μαρκλ: Στο νέο της podcast μιλά για τη σκληρή κριτική που δεχόταν από το Παλάτι12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr. 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b