MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πρίγκιπας Χάρι & Μέγκαν Μαρκλ: Δωρίζουν 1 εκατομμύριο δολάρια σε γυναίκες – μέντορες με οικονομικές δυσκολίες

Ένα νέο πρότζεκτ φαίνεται πως ανέλαβε το ίδρυμα «Archewell» των Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, που σε συνεργασία με το «The VING Project», πρόκειται να δωρίσουν 1 εκατομμύριο δολάρια σε γυναίκες που το έχουν ανάγκη.

Monopoli Team

Το Archewell Foundation είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε από την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι. Σε συνεργασία με το «The VING Project» θα δωρίσουν 1 εκατομμύριο δολάρια σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και αποτελούν την ίδια στιγμή πηγή έμπνευσης για τη νέα γενιά.

Συγκεκριμένα, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex κάλεσαν νεαρά άτομα ηλικίας μεταξύ 14 και 18 ετών να υποδείξουν μία γυναίκα, την οποία θεωρούν παράδειγμα προς μίμηση μέσα από το έργο αλλά και τις προκλήσεις που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέγκαν Μαρκλ: Στο νέο της podcast μιλά για τη σκληρή κριτική που δεχόταν από το Παλάτι12.09.2018

Οι γυναίκες για να πληρούν τις προϋποθέσεις για την επιχορήγηση πρέπει:

  • να είναι κάτοικοι Αμερικής
  • να μην είναι συγγενείς των νέων που τις προτείνουν
  • να βρίσκονται σε ανάγκη οικονομικής βοήθειας

Έπειτα, οι γυναίκες που θα επιλεγούν, αναμένεται να λάβουν την επιχορήγηση ύψους 1.000 δολαρίων.

«Δύο πράγματα που μου δίνουν χαρά είναι να υποστηρίζω τις γυναίκες και να υποστηρίζω το πνεύμα της προσφοράς. Έτσι, το Archewell Foundation και το The VING Project συναντήθηκαν για να δημιουργήσουν τον τέλειο συνδυασμό αυτών των δύο πραγμάτων που αγαπώ», δήλωσε ενθουσιασμένη η Μέγκαν Μαρκλ με την έναρξη της εκστρατείας για την οικονομική ενίσχυση γυναικών – μεντόρων και για την προθυμία της νέας γενιάς να αναδείξει και να βοηθήσει ανθρώπους που εμπνέουν.

«Δωρίζοντας 1 εκατομμύριο δολάρια σε γυναίκες που έχουν ανάγκη, η ελπίδα μας δεν είναι να παρέχουμε υποστήριξη μόνο εκεί που μπορεί να γίνει αισθητή. Αλλά να ενδυναμώσουμε επίσης τους νεαρούς ενήλικες να αγκαλιάσουν το δώρο της προσφοράς από μικρή ηλικία. Είμαι πολύ περήφανη για αυτή τη συνεργασία και το καλό που ελπίζουμε να δούμε να προέρχεται από αυτήν», συμπλήρωσε.

«Μοιραζόμαστε την χαρά της φιλανθρωπίας με το Archewell Foundation και είμαστε περήφανοι που βοηθάμε νέους ανθρώπους να κάνουν την διαφορά με την ενίσχυση εκείνων που είναι οικονομικά ευάλωτοι», δήλωσε η Liz Lefkofsky, ιδρύτρια του «The VING Project» σχετικά με την συνεργασία με το Archwell Foundation.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b