MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μέγκαν Μαρκλ: Στο νέο της podcast μιλά για τη σκληρή κριτική που δεχόταν από το Παλάτι

Αποκαλυπτική η Meghan Markle για τα όσα βίωσε στις αρχές της σχέσης της με τον πρίγκιπα Harry.

Credits: gettyimages
Monopoli Team

To πρώτο επεισόδιο από το podcast της Μarkle, Archetypes, με τίτλο «Η παρεξήγηση της έννοιας φιλοδοξία» είναι γεγονός. Καλεσμένη μάλιστα ήταν και η κορυφαία τενίστρια Serena Williams, η οποία επίσης μίλησε για σημαντικές αποφάσεις στην καριέρα της.

“Terrible, terrible thing”, χαρακτήρισε εμφατικά η Meghan Markle στο νέο της podcast, στο οποίο αναφέρθηκε στην φιλοδοξία της αλλά και το πώς την αντιμετώπιζε το παλάτι στις αρχές της σχέσης της με τον Πρίγκιπα. Οι διαφορές μεταξύ του ζευγαριού και της βασιλικής οικογένειας δεν έμειναν ποτέ κρυφές, ενώ όλες αυτές οι διαφωνίες οδήγησαν το ζευγάρι να εγκαταλείψει το παλάτι το 2020 και να μετακομίσει στην Καλιφόρνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέγκαν Μαρκλ-Πρίγκιπας Χάρι: Οι πέντε μεγαλύτερες αποκαλύψεις της συνέντευξης στην Όπρα Γουίνφρεϊ12.09.2018

Έκτοτε και οι δυο νιώθουν πιο ελεύθεροι να εκφραστούν αλλά και να μοιραστούν με το κοινό, την ζωή, την πίεση και το lifestyle που απαιτεί η βρετανική βασιλεία. Στο πρόσφατο podcast της, η Meghan Markle έθεσε το θέμα της φιλοδοξίας στις γυναίκες και το πόσο καχύποπτοι ήταν μαζί της μόνο και μόνο επειδή ξεκίνησε την σχέση της με τον πρίγκιπα. Όπως η ίδια δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Δεν θυμάμαι προσωπικά να ένιωσα την αρνητική χροιά πίσω από τη λέξη φιλόδοξος μέχρι που άρχισα να βγαίνω με τον πλέον σύζυγό μου, και προφανώς η φιλοδοξία είναι ένα τρομερό, τρομερό πράγμα. Για τις γυναίκες».

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b