MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Crown: Τον Νοέμβριο η πρεμιέρα της 5ης σεζόν στο Netflix – Η Ιμέλντα Στάντον στον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ

Σε αυτή τη σεζόν του «The Crown», το «βάρος» θα πέσει στο τέλος του γάμου Καρόλου και Νταϊάνας – Η πρεμιέρα της 5ης σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix έρχεται λίγο καιρό μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Πηγή: Netflix
Monopoli Team

Την ημερομηνία της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας της πέμπτης σεζόν του «The Crown» ανακοίνωσε το Netflix, βάζοντας τέλος στην αγωνία των θαυμαστών της σειράς. Ο πρόσφατος θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ εκτοξεύσε τη δημοτικότητα της σειράς, που προβάλλεται στη δημοφιλή πλατφόρμα, με πολλούς από τους χρήστες να αναμένουν τον νέο κύκλο, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα προσαρμοστεί η απώλειά της. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης Tudum, η εταιρεία αποκάλυψε πως η πρεμιέρα της 5ης σεζόν του «The Crown», θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου 2022, ενώ έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα της 6ης και τελευταίας σεζόν που σταμάτησαν για λίγες ημέρες, λόγω του θανάτου της βασίλισσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕξαφάνιση στο Λόρενσκογκ: Η νέα σειρά μυστηρίου του Netflix καλείται να δώσει ένα δικό της τέλος σε ένα άλυτο μυστήριο12.09.2018

Σε αυτή τη σεζόν το «βάρος» θα πέσει στο τέλος του γάμου Καρόλου και Νταϊάνας, στην περίοδο πρωθυπουργίας του Τζον Μέιγιορ και γενικότερα στο 1992 που χαρακτήρισε η βασίλισσα Ελισάβετ Β’, ως «annus horribilis» (ολέθρια χρονιά), λόγω των μαζεμένων σκανδάλων που είδαν το φως της δημοσιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAirhostess-737: Η ταινία του Θανάση Νεοφώτιστου διακρίθηκε στο 47ο Φεστιβάλ του Τορόντο12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b