MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα top προϊόντα για να μακρύνουν τα μαλλιά σας τη νέα σεζόν

Τα μακριά μαλλια είναι μία διαχρονική τάση και τη νέα σεζόν μάλιστα θα πρωταγωνιστήσουν.

Photo by Anika Huizinga on Unsplash
Monopoli Team

Τα μακριά μαλλιά είναι αναμφίβολα ένα διαχρονικό trend που αγαπούν οι περισσότερες γυναίκες. Δεν είναι όμως λίγες οι φορές που αναρωτιέστε πώς μπορείτε να αποκτήσετε μακριά μαλλιά πιο γρήγορα. Αν όμως είστε αποφασισμένες να λάβετε δράση, εμείς σας έχουμε τις καλύτερες συμβουλές για πετύχετε το στόχο σας.

Όσο περισσότερο μπορείτε περιορίστε το styling των μαλλιών με υψηλή θερμοκρασία (πιστολάκι, πρέσα για ίσιωμα, ψαλίδι για μπούκλες) και με χημικές επεξεργασίες (βαφές μαλλιών, περμανάντ και άλλα). Οι παραπάνω μέθοδοι styling σε τακτά διαστήματα αφυδατώνουν και καταστρέφουν τα μαλλιά με αποτέλεσμα να εμφανίζουν ψαλίδα, να σπάνε και να φριζάρουν.

Σημαντικός είναι και ο καθημερινός τρόπος που συμπεριφέρεστε στα μαλλιά σας. Για παράδειγμα, το βούρτσισμα καλό είναι να γίνεται με προσοχή. Το βούρτσισμα των μαλλιών μία ή δύο φορές το πρωί και μία φορά ή δύο φορές το βράδυ, θα τονώσει την κυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής σας.

Ακόμη, μπορείτε να πάρετε τις κατάλληλες βιταμίνες. Τα μαλλιά σας μπορεί πραγματικά να είναι πολύ ξηρά και εύθραυστα, αν σας λείπουν βιταμίνες. Η βιταμίνη Β και Α, για παράδειγμα, είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη τους, έτσι ώστε, εάν παίρνετε αρκετή ποσότητα από τη διατροφή, να έχετε πλούσια μαλλιά.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b