MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Το hair accessory που κυριάρχησε στο Φεστιβάλ Βενετίας και πώς να το φορέσετε

Το φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας είναι ένα πραγματικό θέαμα με εντυπωσιακές δημιουργίες και μοναδικά beauty looks. Οι φιόγκοι είχαν την τιμητική τους στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας.

Monopoli Team

Το φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας είναι ένα πραγματικό θέαμα με εντυπωσιακές δημιουργίες και μοναδικά beauty looks. Έχουμε ήδη ξεχωρίσει τα ωραιότερα beauty looks και ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το αξεσουάρ μαλλιών που επέλεξαν οι περισσότερες σταρς στο red carpet και έκλεψε τις εντυπώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Βενετίας 2022: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας12.09.2018

Τα τελευταία χρόνια, η υπερβολή στη διακόσμηση των μαλλιών αποτελεί μία από τις πιο hot τάσεις που υποστηρίζουν πολλά fashion girls. Στη Βενετία λοιπόν η Julianne Moore, η Sydney Sweeney και η Tessa Thompson ολοκλήρωσαν το hair look τους με έναν κομψό φιόγκο χαρίζοντας extra πόντους στο χτένισμά τους.

Οι φιόγκοι έχουν την ικανότητα να αναβαθμίζουν αμέσως ένα «βαρετό» look και να σας κάνουν να δείχνετε chic, χωρίς να προσπαθείτε πολύ. Το μέγεθος εδώ παίζει ρόλο και όσο πιο μεγάλος είναι ο φιόγκος, τόσο πιο εντυπωσιακό θα είναι και το look. Plus,oι φιόγκοι σε διάφορα υφάσματα, χρώματα και prints μπορούν να δώσουν ένταση και ύφος σε ένα απλό ντύσιμο ή χτένισμα.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b