MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Cowboy boots: Eπιστρέφουν και φοριούνται με τους πιο cool τρόπους

Μίνι φούστες, Juicy φούτερ, η άνοδος των Uggs, glitter μακιγιάζ. Από όλα τα πράγματα που προέκυψαν στα 2000s, οι καουμπόικες μπότες ήταν μια προσωπική εμμονή.

Credits: Getty/Ideal Image
Monopoli Team

Μίνι φούστες, Juicy φούτερ, η άνοδος των Uggs, glitter μακιγιάζ. Από όλα τα πράγματα που προέκυψαν στα 2000s, οι καουμπόικες μπότες ήταν μια προσωπική εμμονή. Kάποτε τα εμπνευσμένα από Western, κεντημένα ή σκαλισμένα παπούτσια ήρθαν απροσδόκητα -και για λίγο- να κυριαρχήσουν στις τάσεις τώρα επιστρέφουν για να διεκδικήσουν ξανά ένα κομμάτι της μόδας, μαζί με μια σειρά από άλλες τάσεις εκείνης της δεκαετίας. Η πρόκληση για εμάς που τις αγαπήσαμε τότε ήταν να βρούμε νέους τρόπους για να φορέσουμε τις καουμπόικες μπότες αυτό το φθινόπωρο.

H επιστροφή τους δεν προκαλεί έκπληξη. Κάτι η λατρεία της rodeo αισθητικής και η ανάδειξη των horse girls σε fashion icons του 2022, αλλά και η επιστροφή του Equestrian look στις πασαρέλες της σεζόν – ποιος μπορεί να ξεχάσει όταν η Charlotte Casiraghi εμφανίστηκε έφιππη στο couture show Chanel;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠοιες μπότες ταιριάζουν περισσότερο με τα φαρδιά παντελόνια;12.09.2018

Χάρη σε brands όπως Ganni, Brother Vellies, Chanel και Isabel Marant, η μπότα που συχνά θεωρείται κιτς έχει μεταμορφωθεί με προσεγμένες λεπτομέρειες, κεντήματα και κομψές σιλουέτες.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b