MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σάλμα Χάγιεκ: Σε μία από τις πιο γνωστές σειρές του Netflix μπαίνει η ηθοποιός

Η διάσημη Μεξικανή ηθοποιός συμφώνησε να εμφανιστεί στον νέο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Netflix, «Black Mirror» που επιστρέφει με 6η σεζόν.

Monopoli Team

Μετά την παύση που είχε επιλέξει να κάνει προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της κόρης της, η Σάλμα Χάγιεκ επιστρέφει ακόμη πιο δημιουργική, κλείνοντας συμφωνία να εμφανιστεί στον νέο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Netflix, «Black Mirror».

Μάλιστα, στην επερχόμενη νέα σεζόν της σειράς, εκτός από τη διάσημη Μεξικανή ηθοποιό, συμφώνησε να εμφανιστεί και η Άνι Μέρφι, ενώ οι Ζαζί Μπιτζ, Άαρον Πολ και Κέιτ Μάρα έχουν ήδη υπογράψει από τα μέσα καλοκαιριού.

Μετά την κυκλοφορία της 5ης σεζόν τον Ιούνιο του 2019, ο δημιουργός της, Τσάρλι Μπρούκερ, επιστρέφει τώρα με νέα επεισόδια και την 6η σεζόν του «Black Mirror». Αν και δεν γνωρίζουμε πολλά, για την ώρα, σχετικά με την πλοκή της νέας αυτής σεζόν, έχει ανακοινωθεί πως θα υπάρξουν περισσότερα επεισόδια από ό,τι στην 5η σεζόν, η οποία περιελάμβανε μόνο τρία επεισόδια, που μάλιστα, κατάφεραν να διχάσουν τους κριτικούς. Ο Άντριου Σκοτ ήταν ο μόνος που κέρδισε υποψηφιότητα για Emmy για την ερμηνεία του ως guest στο επεισόδιο με τίτλο «Smithereens».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣάλμα Χάγιεκ: Οι καλύτερες ερμηνείες μίας ηθοποιού που δεν φοβάται να «τσαλακωθεί»12.09.2018

Προς το παρόν δεν έχουν κυκλοφορήσει πληροφορίες σχετικά με τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί η Χάγιεκ, αφού οι συντελεστές κρατούν την υπόθεση επτασφράγιστο μυστικό.

Το σίγουρο είναι πως η επιστροφή αυτή της ηθοποιού τη βρήκε γεμάτη καινούρια και δημιουργικά πρότζεκτ, αφού μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας «Without Blood», που είναι βασισμένη στο βιβλίο του Αλεσάντρο Μπάρικο για ένα νεαρό κορίτσι που αναζητά τους ανθρώπους που δολοφόνησαν τον πατέρα της κατά τη διάρκεια του πολέμου και την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε η Αντζελίνα Τζολί.

Επιπλέον, μέσα στη χρονιά η ηθοποιός πρωταγωνίστησε στο τελευταίο σίκουελ του «Magic Mike», στο πλευρό του Τσάνινγκ Τέιτουμ, ενώ συμμετείχε και στο «House of Gucci» καθώς και στο «Eternals». Από τα τελευταία της πρότζεκτ είναι η παραγωγή στη νέα σειρά του Hulu, «Santa Evita», που διηγείται τη σκοτεινή ιστορία της Εβίτα Περόν.

Με πληροφορίες από το FanFest.com.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b