MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Μουσικός Σεπτέμβριος: Όλες οι συναυλίες που θ’ απολαύσουμε στην Αθήνα

Κάθε μέρα από μία συναυλία (ή και δύο!) αυτόν τον Σεπτέμβριο, ο οποίος προμηνύεται πολλά υποσχόμενος και γεμάτος μουσικές συγκινήσεις.

Τατιάνα Γεωργακοπούλου | 31.08.2022

Πρωτοφανής ο αριθμός των θεαμάτων που περιμένουμε στην Αθήνα αυτόν τον Σεπτέμβριο. Με ένα συναυλιακό πρόγραμμα που θυμίζει την προ-covid πραγματικότητα, η πρωτεύουσα είναι πιο ζωντανή από ποτέ. Εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις συναυλίες του μήνα, σε έναν χρήσιμο οδηγό, για να μην “χαθείτε”.

Monophonics και Ταφ Λάθος στην Τεχνόπολη
monophonics

Monophonics

Την δυναμική έναρξη του συναυλιακού φθινόπωρου έχουν αναλάβει οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Monophonics. Το αμερικανικό συγκρότημα, που έγινε γνωστό από τις ευρηματικές διασκευές τους (σίγουρα έχετε ακούσει το “δικό τους” Bang Bang περισσότερες φορές από το αυθεντικό) θα βρεθεί στην Τεχνόπολη, για ένα εκρηκτικό live. Μαζί τους στη σκηνή ο πάντα τολμηρός Ταφ Λάθος.
Πότε; 1 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια:25€

Οι Orchestra Baobab στο Μέγαρο Μουσικής

Orchestra Baobab

Η μεγαλύτερη χορευτική μπάντα της Αφρικής γιορτάζει 50 χρόνια από την ίδρυση της με μία ευρωπαϊκή περιοδεία, η οποία θα περιλαμβάνει μία στάση στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής. Οι Orchestra Baobab θα ταξιδεύσει στους ρυθμούς της Κούβας και στις μουσικές της Δυτικής Αφρικής, σε μία συναυλία γεμάτη ενέργεια και χορό.
Πότε; 1 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 20-55€

Οι La Femme στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ

Photo: JD Fanello

Στo τελευταίο Parklife της σεζόν, το ΚΠΙΣΝ υποδέχεται το πιο ιδιαίτερο συγκρότημα που μας έχει συστήσει η Γαλλία τα τελευταία χρόνια, τους La Femme. Οι Γάλλοι rock stars θα παίξουν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό τραγούδια από το νέο άλμπουμ τους “Paradigmes”, αλλά και παλαιότερες επιτυχίες τους. Μαζί τους δύο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής σκηνής, οι The Steams και οι Dury Dava, που θα συμπληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τη “ψυχεδελική” αυτή βραδιά.
Πότε; 2 Σεπτεμβρίου
Ελεύθερη είσοδος

O Γιάννης Πάριος στο Κατράκειο
Ο Γιάννης Πάριος στο Θέατρο Άλσος

Γιάννης Πάριος

Μετά τις Sold Out εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα, ο Γιάννης Πάριος κλείνει την καλοκαιρινή του περιοδεία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, με μια μεγαλειώδη συναυλία, αφιερωμένη εν μέρει στην επέτειο ενός χρόνου από την απώλεια του σπουδαίου Μίκη Θεοδωράκη.
Πότε; 2 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 15-25€

Off The Hook Festival στην Τεχνόπολη

Το μεγαλύτερο hip-hop φεστιβάλ της χώρας επιστρέφει πιο δυνατό από ποτέ για ένα διήμερο αφιερωμένο στην κουλτούρα της hip hop σκηνής. Κορυφαίοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα -βλ. Vlospa- καθώς και διεθνείς rappers, όπως ο Central Cee (σίγουρα έχετε ακούσει το viral “Doja” στο TikTok), δίνουν ραντεβού για μια γιορτή που θα μείνει σε όλους αξέχαστη.
Πότε; 2 και 3 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 28€, 2 Days Ticket: 40-45€

Oι CHÓRES στο Κηποθέατρο Παπάγου

Η γυναικεία χορωδία CHÓRES υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μαρίνας Σάττι, θα βρεθεί στο Κηποθέατρο Παπάγου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για μια μοναδική συναυλία, παρουσιάζοντας τα μουσικά έργα “Απέναντι” και “Περάσματα”. Η μουσική παράσταση “Απέναντι”, σε μουσική και στίχους του Αντώνη Απέργη, εκκινεί από το χωροχρονικό πλαίσιο της Μικρασιατικής Καταστροφής. Τα “Περάσματα” αποτελούν ένα ανθολόγιο έργων από τραγούδια που έγιναν υλικό έρευνας και “αναποδογύρισαν” στα χέρια μιας νεότερης γενιάς συνθετών, ειδικά για αυτή τη μουσική παράσταση, των Γρηγόρη Ελευθερίου, Γιάννη Μαραμαθά, Φίλιππου Σακαγιάν και Γκάρυ Σάλομον. Συμμετέχει η Σαβίνα Γιαννάτου
Πότε; 3 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: Γενική είσοδος 15€, εκπτωτικά 12€, Κάρτα Νέων Φεστιβάλ Δωρεάν

Barcelona Gipsy BalKan Orchestra στο Faliro Summer Theater

Barcelona Gipsy BalKan Orchestra

Μια «multi culti» ορχήστρα που σμίγει χώρες, κουλτούρες, λαούς και πολιτισμούς, μία μπάντα με βαλκανικές και τσιγγάνικες επιρροές, η Barcelona Gipsy balKan Orchestra επιστρέφει για μία συναυλία στην Αθήνα.
Πότε; 4 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 15-20€

Αφιέρωμα στον Γιάννη Σπάθα και τους Socrates στο Ηρώδειο

Ο Βασίλης Λέκκας, ο Νίκος Σπάθας και καταξιωμένοι μουσικοί της ροκ σκηνής θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, και θα αποτίσουν φόρο τιμής στον πιο ταλαντούχο ηλεκτρικό εξάχορδο μαέστρο της χώρας, Γιάννη Σπαθά, ιδρυτικού μέλους του θρυλικού συγκροτήματος Socrates Drank the Conium.
Πότε; 4 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 15-60€ 

Η Ματούλα Ζαμάνη στο Θέατρο Βράχων

Ματούλα Ζαμάνη

Η Ματούλα Ζαμάνη έρχεται να παρατείνει για λίγο ακόμα το καλοκαίρι μας, όπως μόνο εκείνη ξέρει: Με μία μεγάλη συναυλία, γεμάτη συναισθήματα, μουσικές, χορό, που θα μας ταξιδέψει μακριά από την πραγματικότητα, για να μας θυμίσει ότι το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ. Με την “Μπαλάντα του Καραντίν ντε Πασκουάλε”, την “Μπανιστηρτζού”, το “Πριν”, τα “Λάθος Φιλιά” και το πιο πρόσφατο “Κανένας μόνος, καμία μόνη” στις αποσκευές, η Ματούλα Ζαμάνη υπόσχεται να μας ξεσηκώσει στο Θέατρο Βράχων. Οι Θεσσαλονικείς μην τη χάσετε στο Θέατρο Γης στις 08/09.
Πότε; 5 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 15€

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι ΦΑΤΜΕ στο CT Garden

Νίκος Πορτοκάλογλου και ΦΑΤΜΕ

Πολλοί fans των ΦΑΤΜΕ δεν είχαν μπορέσει να βρεθούν στο Ηρώδειο για να γιορτάσουν τα 40 χρόνια πορείας του συγκροτήματος. Έτσι, ο Νίκος Πορτοκάλογλου έρχεται στο City Garden Festival για μία ακόμη συναυλία με τους Φατμέ, το συγκρότημα της δεκαετίας του ’80, με το οποίο ξεκίνησε τη διαδρομή του. Μαζί του οι Βίκυ Καρατζόγλου και  Βύρων Τσουράπης.
Πότε; 5 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 10-25€

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στην Τεχνόπολη

Φοίβος Δεληβοριάς

Ο Φοίβος Δεληβοριάς θα παρουσιάσει για πρώτη (ολοκληρωμένη) φορά σε μία και μοναδική συναυλία στην Τεχνόπολη, τον νέο του δίσκο “ANIME”, που κυκλοφόρησε τον Μάιο και από τότε παίζει ασταμάτητα στα ηχεία (ή ακουστικά) μας. Για το ANIME έχουμε ήδη μιλήσει και με σιγουριά μπορούμε να πούμε ότι δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να ακούσετε live έναν από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς. Μαζί με τον Φοίβο θα είναι οι συνηθισμένοι πλέον “συνεργοί” του, μεταξύ των οποίων και η Νεφέλη Φασούλη με την υπέροχη φωνή της.
Πότε; 6 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 13€

Η Emma Shapplin στο CT Garden

Emma Shapplin

25 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του “Spente le stelle” και με έναν νέο δίσκο στις αποσκευές της, η Emma Shapplin επιστρέφει στην Ελλάδα. Μετά τα δύο συνεχόμενα sold out του 2019 και 2021, η Γαλλίδα ντίβα της pop όπερας ετοιμάζεται για μία φλογερή συναυλία στο City Garden Festival, όπου θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της -και όχι μόνο.
Πότε; 6 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 15-50 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΩδείο Ηρώδου Αττικού: Όλες οι συναυλίες και οι παραστάσεις που θα απολαύσουμε το φθινόπωρο12.09.2018

Ελευθερία Αρβανιτάκη και Γιώργος Περρής στο Faliro Summer Theater

Ελευθερία Αρβανιτάκη – Γιώργος Περρής

Μία από τις σπουδαιότερες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου και ένας από τους σημαντικότερους διεθνείς ερμηνευτές της νεότερης γενιάς θα ανέβουν για πρώτη φορά στη σκηνή του Faliro Summer Theater, μετά από την επιτυχημένη συνεργασία τους αυτό το καλοκαίρι. Σε μία συναυλία γεμάτη μεγάλα τραγούδια, κέφι και συγκίνηση, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε όμορφα ντουέτα, αλλά και προσωπικές επιτυχίες του κάθε καλλιτέχνη.
Πότε; 7 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 10-30€

Ο Goran Bregovic στο CT Garden Festival

Goran Bregovic

Ο διάσημος συνθέτης Γκόραν Μπρέγκοβιτς έρχεται στην Αθήνα για μία συναυλία στο City Garden Festival by Christmas Theater, που θα περιλαμβάνει τις πιο διάσημες στιγμές του από το παραδοσιακό «Ederlezi» και τον «Καιρό των Τσιγγάνων» μέχρι το «Mesecina» και το «Kalasnjikov» αλλά και το υπέροχο «Ausencia» από το «Undergound» και φυσικά μελωδίες που ντύθηκαν με ελληνικούς στίχους και έγιναν αγαπημένα τραγούδια όπως «Το Βενζινάδικο» ή το «Θεός αν είναι» και το «Παραδέχτηκα».
Πότε; 7 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 13-40€

Γιώργος Νταλάρας και Γιάννης Κότσιρας στο Κατράκειο

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Γιώργος Νταλάρας συνεχίζουν την επιτυχημένη συνύπαρξή τους στο Κατράκειο, με αγαπημένα τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών -διασκευές, καινούργια και παλιά, κοινές ερμηνείες και κομμάτια που τους ενώνουν, σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα.
Μαζί τους η Ασπασία Στρατηγού.
Πότε; 7 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια:15-20€ 

Ο Παύλος Παυλίδης και οι Hotel Alaska στην Τεχνόπολη

Παύλος Παυλίδης και Hotel Alaska

Μετά από μια γεμάτη χρονιά, με την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ “Το Μαύρο Κουτί” από τη United We Fly, και την πρώτη περιοδεία με τη νέα του μπάντα Hotel Alaska, ο Παύλος Παυλίδης μας καλεί σε μια συναυλία – γιορτή, με την ίδια εκρηκτική διάθεση που ζήσαμε τον Ιούνιο.
Πότε; 7 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 15€

Η Νατάσσα Μποφίλιου στο Θέατρο Βράχων

Νατάσσα Μποφίλιου

Η Νατάσσα Μποφίλιου, πάντα με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της, ύστερα από μια πρώτη συνάντηση με το κοινό της στην Αθήνα, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά – που έγινε αμέσως sold out, επιστρέφει στην Αθήνα το Σεπτέμβριο, για μία συναυλία στο Θέατρο Βράχων Βύρωνα.
Πότε; 8 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 15-17€

Taki Tsan & Phyrosun στα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ

Το “παιδί θαύμα” του ελληνικού ραπ, Taki Tsan, θα βρεθεί στο ΚΠΙΣΝ για μία βραδιά-“ωδή” στο old-school ελληνικό hip hop, που όσο περνάνε τα χρόνια οι “παλιοί” σέβονται περισσότερο και οι νέοι ανακαλύπτουν με κάθε ευκαιρία. Μαζί του ο επίσης βετεράνος Phyrosun των αξέχαστων hip-hop anthems που τόσο έχουμε αγαπήσει.
Πότε; 9 Σεπτεμβρίου
Ελεύθερη είσοδος

Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Κατράκειο

Στις 9 Σεπτεμβρίου μετράμε τρία χρόνια χωρίς τον αγαπημένο μας Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που έφυγε “ξαφνικά” στα 63 του το 2019. Με αφορμή την ημέρα, οι αγαπημένοι του φίλοι και συνεργάτες θα πραγματοποιήσουν μία μεγάλη συναυλία προς τιμήν του στο Κατράκειο, με όλα εκείνα τα τραγούδια του που αγαπήσαμε. Μεταξύ άλλων θα ακούσουμε τους Παυλίνα Βουλγαράκη, Γιάννη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Χρήστο Θηβαίο, Κίτρινα Ποδήλατα,  Γιώργο Μαργαρίτη, Πάνο Μουζουράκη, Μίλτο Πασχαλίδη, Νίκο Πορτοκάλογλου, Διονύση Σαββόπουλο, Διονύση Τσάκνη.
Πότε; 9 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 17€

Τα τραγούδια του Νίκου Γκάτσου στο CT Garden

Ο Μανώλης Μητσιάς, ο οποίος έχει ερμηνεύσει πρώτος τα περισσότερα τραγούδια του Νίκου Γκάτσου, τραγούδια που γράφτηκαν ειδικά για τη φωνή του, μοιράζεται το πρόγραμμα της συναυλίας, με τίτλο “Με τον ήλιο γείτονα”, με τέσσερις νέους, ταλαντούχους ερμηνευτές με χαρακτηριστικές φωνές: τη Βιολέττα Ίκαρη, τη Μυρτώ Βασιλείου, τον Θάνο Ματζίλη και την Ελευθερία Πάτση.
Πότε; 9 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 10-25€

Ο Σπύρος Γραμμένος στην Τεχνόπολη

Σπύρος Γραμμένος

Γνωστός για τα σατυρικά του τραγούδια, (Κουκουλοφόρος, Τύπος αθλητικός, Από παγκάκι σε παγκάκι) αλλά και για τον έντονο κοινωνικοπολιτικό του στίχο, (Το όνομά μου είν’ το δικό σου, Ψυχή, Τι με κοιτάς), ο Σπύρος Γραμμένος μάς προσκαλεί σε μια καλοκαιρινή γιορτή, με πολλή μουσική και πολλές εκπλήξεις.
Πότε; 9 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 12€

Εισβολέας και Χατζηφραγκέτα στο Κατράκειο

Μετά από τις δύο sold out συναυλίες τους στην Αθήνα, η πιο αναπάντεχη και επιτυχημένη τριάδα του καλοκαιριού συνεχίζει τις live εμφανίσεις, αυτή τη φορά στο Κατράκειο. Σε μία best-of συναυλία γεμάτη μεγάλες επιτυχίες τόσο των Χατζή, όσο και του Λιάκου, η διασκέδαση είναι εγγυημένη. Μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας από τη συναυλία τους στο Faliro Summer Theater εδώ.
Πότε; 10 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 15€

Ο Κωστής Μαραβέγιας στην Α’ Πλαζ Βούλας

Κωστής Μαραβέγιας

Ο Κωστής Μαραβέγιας πρόκειται να κάνει πραγματικότητα την καλοκαιρινή φαντασίωσή του με ένα μεγάλο beach party, όπως εκείνο του αξέχαστου Λουκιανού Κηλαηδόνη, στην Α’ Πλαζ Βούλας. Ο ιδανικός τρόπος για να κρατήσει λίγο ακόμα το καλοκαίρι μας.
Πότε; 10 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια:15€

Οι 1000mods στην Τεχνόπολη

1000mods

Οι 1000mods επιστρέφουν στην Τεχνόπολη, μετά την ιδιαίτερη περσινή τους εμφάνιση, με ένα live όπως παλιά. Το συγκρότημα στοιβάζει τους ενισχυτές του, για να παρουσιάσει τον τελευταίο αριστουργηματικό του δίσκο Youth of Dissent για πρώτη φορά όπως του αρμόζει.
Πότε; 10 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 15€

Ο Σωκράτης Μάλαμας στην Τεχνόπολη

Σωκράτης Μάλαμας

Ο Σωκράτης επιστρέφει σε έναν πολύ γνώριμο χώρο, δύο χρόνια μετά την αξέχαστη συναυλία του στην Τεχνόπολη. Μαζί με την κιθάρα και τα τραγούδια του που σηματοδοτούν την πορεία του μέχρι σήμερα, θα ανέβει στη σκηνή με την Ιουλία Καραπατάκη και τον Πέτρο Μάλαμα στο τραγούδι και φυσικά τον Φώτη Σιώτα στο βιολί.
Πότε; 11 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 15€

Ο Γιάννης Χαρούλης στην Τεχνόπολη

Γιάννης Χαρούλης

Ο Γιάννης Χαρούλης και οι μουσικοί του επιστρέφουν στην Αθήνα, μετά τη μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία, για να μοιραστούν μαζί μας τραγούδια, μουσικές και χαρές που όλοι έχουμε ανάγκη. Παλιά και νέα τραγούδια θα γίνουν ένα στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, όπως ακριβώς μια καλή παρέα που δεν κοιτά ηλικίες, χρώματα και διακρίσεις.
Πότε; 12 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 12-15€

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο CT Garden

Αλκίνοος Ιωαννίδης

Έχουν περάσει 22 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ του Αλκίνοου Ιωαννίδη, «Εκτός τόπου και χρόνου», με ζωντανές ηχογραφήσεις από το Θέατρο Λυκαβηττού και το Θέατρο Παπάγου. Το άλμπουμ αυτό είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους εμπορικά ζωντανά ηχογραφημένους δίσκους στην ελληνική δισκογραφία. Την ατμόσφαιρά αυτή με τους ίδιους συντελεστές θα αναβιώσει ο Αλκίνοος ξανά στη σκηνή του City Garden Festival.
Πότε; 12 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 10-25€

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη «συναντά» την Μελίνα στο Ηρώδειο

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα ερμηνεύσει τα τραγούδια της Μελίνας Μερκούρη -τραγούδια από τον κινηματογράφο, το θέατρο αλλά και τις στιγμές της εξορίας της διάσημης Ελληνίδας στο Παρίσι- σε μία μοναδική φιλανθρωπική συναυλία στο Ηρώδειο, για την στήριξη των σωματείων-μελών της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».
Πότε; 14 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 15-70€

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Faliro Summer Theater

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα ανέβει στη σκηνή του Faliro Summer Theater, για να μας τραγουδήσει με τη χαρακτηριστική φωνή του, το έντονο συναίσθημά του και την τρυφερή του διάθεση όλα όσα αγαπάμε, μας συγκινούν, μας ξεσηκώνουν. Τα ερωτικά του, τα πιο ροκ κομμάτια του, τις μπαλάντες, τα κοινωνικά του τραγούδια.
Πότε; 14 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 15-20€

Η Μελίνα Ασλανίδου στο CT Garden

Με τη «μαγική» της χροιά, η Μελίνα Ασλανίδου θα ερμηνεύσει τραγούδια από το πλούσιο προσωπικό της ρεπερτόριο που αφήνουν τα δικά τους χνάρια στον χάρτη της ελληνικής δισκογραφίας, αλλά και κλασσικά, λαϊκά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.
Πότε; 14 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 10-25€

O Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C στην Τεχνόπολη

Γιάννης Αγγελάκας

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια (κατά τα οποία ετοίμασαν τον καινούργιο τους δίσκο που κυκλοφορεί με τίτλο «Έχω κέφια»), ο Γιάννης Αγγελάκας με τη μπάντα του, τους 100°C, βγαίνουν ξανά στο δρόμο για μια σειρά από live. Στις 15 Σεπτεμβρίου έρχoνται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για μια μεγάλη συναυλία στο τέλος του καλοκαιριού, την οποία θα ανοίξουν τα Kadinelia, το world acoustic ντουέτο που δίνει νέο χαρακτήρα στα διαχρονικά ακούσματα της χώρας μας.
Πότε; 15 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 13-15€

Οι Altın Gün στο Fuzz

Altın Gün

Η πολυαναμενόμενη άφιξη του τουρκικού συγκροτήματος με έδρα την Όλλανδία, στην Αθήνα θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα. Η προγραμματισμένη συναυλία που περιμέναμε με ανυπομονησία τον Ιανουάριο ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας, αλλά θα πραγματοποιηθεί επιτέλους αυτόν τον Σεπτέμβριο στο Fuzz Club.
Πότε; 16 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 22-25€

Ο David Garrett με τη μπάντα του στο Ηρώδειο

David Garrett

Ο βιρτουόζος βιολιστής και master των crossovers, David Garrett, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την ηλεκτρική του μπάντα, συμπράττει με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και μας υπόσχεται ένα συγκλονιστικό show κάτω από την Ακρόπολη. Ο διεθνής σούπερ σταρ βιολιστής, που “ακροβατεί” ανάμεσα στον Mozart και τους Metallica, θα καθηλώσει το κοινό με τις μοναδικές επιτυχίες και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του.
Πότε; 16 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 20-145€

Αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο στην Τεχνόπολη

Μια συναυλία – γιορτή για την συνέχεια στο ελληνικό τραγούδι στο πλαίσιο του project Μάνος Λοΐζος – ΜΕΤΑ που θα κυκλοφορήσει την ημέρα της συναυλίας. 30 καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς θα βρεθούν επί σκηνής για τα τραγούδια και το έργο του Μάνου Λοΐζου που έχει αγαπηθεί όσο λίγοι στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Για να σηματοδοτηθεί και αυτή η συνέχεια στο ελληνικό τραγούδι τόσο η καλλιτεχνική όσο και η ραδιοφωνική, μαζί τους σε ειδική τιμητική συμμετοχή θα βρεθούν και δύο από τις πρώτες ερμηνεύτριες των τραγουδιών του Μάνου Λοΐζου: η Δήμητρα Γαλάνη και η Μαρία Φαραντούρη.
Πότε; 16 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 10-12€

Η Μαρίζα Ρίζου στο Θέατρο Βράχων

Η πάντα “φωτεινή” Μαρίζα Ρίζου μάς καλεί να βγούμε για ακόμη μια φορά «μαζί της στο φως» και να υποδεχτούμε το φθινόπωρο με αισιοδοξία σε μία συναυλία στο Θέατρο Βράχων “Μελίνα Μερκούρη” με ολοκαίνουριο πρόγραμμα, από το οποίο δεν θα λείπουν παλιά και αγαπημένα μας τραγούδια, αλλά και νέες διασκευές.
Πότε; 18 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 15-17 €

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Faliro Summer Theater

Μίλτος Πασχαλίδης

Με αποσκευές τα τραγούδια 27 χρόνων δισκογραφίας αλλά κυρίως με τον ενθουσιασμό για ένα καλοκαίρι πιο αυθόρμητο και ελεύθερο από τα προηγούμενα, ο Μίλτος Πασχαλίδης ετοιμάζει μια συναυλία, για όλους εμάς που έχουμε αγαπήσει τα τραγούδια του.
Πότε; 19 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 15-22 €

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Θέατρο Άλσος

Μετά από έναν πολύ επιτυχημένο κύκλο συναυλιών η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κλείνει την καλοκαιρινή της περιοδεία με μια εκρηκτική τελευταία εμφάνιση, που θα περιλαμβάνει τα καινούρια τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη από το album “Τι να λέμε τώρα”, αλλά και με όσα έχουμε αγαπήσει μέχρι τώρα.
Πότε; 19 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια:10-40€

Οι Kings of Convenience στο Θέατρο Ακροπόλ

Kings of Convenience

Το indie folk-pop ντουέτο έρχεται στην Αθήνα για να γιορτάσει την κυκλοφορία του τέταρτου δίσκου τους, “Peace or Love”. Με έντεκα τραγούδια για τη ζωή και τον έρωτα, ο πρώτος δίσκος τους εδώ και δώδεκα χρόνια, θα είναι το επίκεντρο της συναυλίας των Kings of Convenience, που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη.
Πότε; 20 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 22-42€

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Βράχων

Μετά τη θριαμβευτική επιστροφή του Θανάση Παπακωνσταντίνου με τρία sold out στην πρωτεύουσα αυτό το καλοκαίρι -μπορείτε να διαβάσετε τη δική μας εμπειρία εδώ– ο αγαπημένος τραγουδοποιός μάς επιφύλαξε ακόμα μια έκπληξη, παρατείνοντας την περιοδεία του μέχρι τον Σεπτέμβριο. Από τις φθινοπωρινές του εμφανίσεις δεν θα μπορούσε να λείπει η Αθήνα και συγκεκριμένα το Θέατρο Βράχων. Η πρώτη συναυλία στις 20/9 είναι ήδη sold out, οπότε σπεύσατε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας για τη δεύτερη ημερομηνία.
Πότε; 20 και 21 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 15€

Ο Σταύρος Ξαρχάκος τιμά τον Νίκο Ξυλούρη με μία συναυλία στο Ηρώδειο

Ο Σταύρος Ξαρχάκος υποδέχεται στη σκηνή την οικογένεια Ξυλούρη (τους Ψαραντώνη, Γιάννη Ξυλούρη, Γιώργη Ξυλούρη, Νίκη Ξυλούρη, Λάμπη Ξυλούρη και Ελευθερία Ξυλούρη), αλλά και τους Μίλτο Πασχαλίδη, Χρήστο Θηβαίο και Ηρώ Σαΐα, σε ένα μεγάλο αφιέρωμα στο Ηρώδειο, που θα μας ταξιδέψει μέσα από τα τραγούδια του “αρχάγγελου” της Κρήτης.
Πότε; 21 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 12-70€

Ο Asaf Avidan στο Ηρώδειο

Asaf Avidan

Με ένα από τα πιο διαπεραστικά φαλτσέτα, θεατρικό βαρύτονο και το διάσημο ανδρόγυνο παιχνίδι του, ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού rock star έρχεται ξανά στη χώρα μας, για μια μοναδική συναυλία. Θα ερμηνεύσει τις μεγάλες επιτυχίες του (όχι μόνο το Reckoning Song), αλλά και τα νέα τραγούδια του κι εμείς ανυπομονούμε να ακούσουμε την ιδιαίτερη φωνή του στο ατμοσφαιρικό Ηρώδειο.
Πότε; 22 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 30-75€

Οι Jethro Tull στο Θέατρο Βράχων

Jethro Tull

Οι θρυλικοί Jethro Tull θα εμφανιστούν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ “Στη Σκιά των Βράχων 2022”, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά γιατί θεωρούνται από τα σημαντικότερα ροκ συγκροτήματα όλων των εποχών, βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στον σκληρό ήχο.
Πότε; 23 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 46,20€

Belle & Sebastian στο Anodos Live Stage

Το συγκρότημα από τη Γλασκόβη με την πολύχρονη πορεία γεμάτη εξαίσια album και γλυκόπικρες μουσικές ιστορίες, ανοίγει με τον καλύτερο τρόπο το ανανεωμένο Anodos club της οδού Πειραιώς, που θα φιλοξενήσει από φέτος μια σειρά από εμφανίσεις αγαπημένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.
Πότε; 23 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 29€

Οι Madrugada στο Καλλιμάρμαρο

Madrugada

Για τους Madrugada, η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο είναι όνειρο που γίνεται πραγματικότητα -και για τους Έλληνες fans τους μία στιγμή που περίμεναν πάνω από μία δεκαετία. Οι αγαπημένοι Νορβηγοί του ελληνικού κοινού έκαναν την πολυαναμενόμενη επιστροφή τους μετά από 14 χρόνια, με το εκπληκτικό “Chimes at Midnight” και αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε περιοδεία, για να γιορτάσουν την επανένωσή τους. Η (ιδανική) τελευταία στάση της περιοδείας τους θα είναι το Καλλιμάρμαρο κι εμείς δεν γίνεται να λείπουμε.
Πότε; 24 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: Κερκίδες Φάση Β’ 38€, VIP 85€ (Από 1/09 η τιμή τους θα διαμορφωθεί στα 42 ευρώ)

Οι Villagers of Ioannina City στο Θέατρο Βράχων

Έχοντας πραγματοποιήσει ήδη μια μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία, οι Villagers of Ioannina City επιστρέφουν συναυλιακά στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη στο πλαίσιο του Φεστιβάλ “Στη Σκιά των Βράχων 2022”, με full ηλεκτρικό set σε ένα headline show που η Αθήνα πρόσμενε καιρό.
Πότε; 25 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 16,50€ 

Ο Eros Ramazzotti στο Ηρώδειο

photo credits: Giancarlo de Luca

Ο πιο ερωτικός Ιταλός «τροβαδούρος» θα επισκεφθεί τη χώρα μας στο πλαίσιο μίας ξεχωριστής περιοδείας, κατά την οποία θα ερμηνεύσει σε μόλις πέντε σπουδαίους ιστορικούς χώρους σε Ευρώπη και Ισραήλ. Έτσι, στο τέλος του Σεπτεμβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια σπάνια εμφάνιση του στη σκιά της Ακρόπολης, στην οποία θα πάρουμε και μια γεύση από την τελευταία δισκογραφική δουλειά του, Battito Infinito.
Πότε; 27 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: Από 50€

Ο Shigeru Umebayashi στο Ηρώδειο

Ο συνθέτης της αριστουργηματικής μουσικής των ταινιών «2046», «Ιπτάμενα Στιλέτα», «In the Mood for Love», «Η Κατάρα του Χρυσού Λουλουδιού», «Hannibal: Rising», σε μία και μοναδική (και πολύ σπάνια) εμφάνιση, θα μοιραστεί με το ελληνικό κοινό την απόλυτη μουσική αισθητική εμπειρία.
Πότε; 28 Σεπτεμβρίου
Εισιτήρια: 27-85€

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b