MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Bike-shorts bodysuit: To άνετο και sexy outfit που φορούν τώρα τα fashion girls

Το άνετο και sexy Bike-shorts bodysuit είναι η νέα τάση που ακολουθούν τώρα τα fashion girls.

Monopoli Team

Η τάση του workout onesie εμφανίστηκε για πρώτη φορά πριν από μερικά χρόνια, με influencers και celebrities να φορούν ένα ελαστικό ολόσωμο κορμάκι από spandex, επιτρέποντάς τους ελευθερία κινήσεων. Όμως τελευταία η τάση έχει μετατραπεί σε κάτι νέο. Τώρα, τα bike-shorts bodysuits εμφανίζονται όχι μόνο ως ένα χαριτωμένο και άνετο outfit για την προπόνηση, αλλά ως ένα σύνολο που λειτουργεί για κάθε μέρα ακόμη και για μια βραδινή έξοδο για ποτό. Ενώ η τάση επέστρεψε κατά την διάρκεια του lockdown ως loungewear είναι και πάλι δημοφιλής και μπορείτε να είστε βέβαιες ότι θα συνεχίσει και το φθινόπωρο- απλά προσθέστε ένα πουλόβερ.

Νωρίτερα φέτος, η βασίλισσα κάθε στενού και ελαστικού ρούχου, η Kim Kardashian μοιράστηκε μία φωτογραφία της στο Instagram με biker-shorts bodysuit.

Πέρα από την σίγουρη άνεση που προσφέρει, πολλές γυναίκες διστάζουν να φορέσουν κάτι τόσο τολμηρά εφαρμοστό. Αν σας αρέσει αλλά δεν αισθάνεστε αρκετά τολμηρές για να επιδείξετε τις καμπύλες σας, το layering είναι η λέξη κλειδί. Δέστε ένα πλεκτό στην μέση σας για να επαναπροσδιορίσετε την φιγούρα, ή μια εντυπωσιακή ζώνη αλυσίδα ή τσαντάκι μέσης.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο παπούτσι ορισμός του ugly shoe trend και πώς να το φορέσετε12.09.2018

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b