MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Τζόνα Χιλ δεν θα προωθεί πια τις ταινίες του για να προστατεύσει τη ψυχική του υγεία

Ο κωμικός ανακοίνωσε με επιστολή του πως θα σταματήσει να προωθεί τις ταινίες του, καθώς οι συνεντεύξεις τύπου τού προκαλούν κρίσεις άγχους.

Τζόνα Χιλ
Τζόνα Χιλ
Monopoli Team

Με μία ανοιχτή επιστολή του, ο Τζόνα Χιλ ανακοίνωσε πως δεν θα προωθεί πλέον τις ταινίες του, προκειμένου να προστατεύσει την ψυχική του υγεία.

Στην επιστολή του ο Αμερικανός ηθοποιός εξήγησε πως εδώ και 20 χρόνια βιώνει κρίσεις άγχους, οι οποίες λόγω των συνεντεύξεων τύπου, δημόσιων εκδηλώσεων και λοιπών προωθητικών ενεργειών, που συνήθως συνοδεύουν τις πρεμιέρες ταινιών, επιδεινώνονται.

Μάλιστα η απόφαση αυτή του Τζόνα Χιλ έρχεται με αφορμή τη δεύτερη σκηνοθετική του απόπειρα, το ντοκιμαντέρ “Stutz”, στο οποίο θα μιλά με τον θεραπευτή του για την ψυχική του υγεία και τα θέματα που τον απασχολούν. Ωστόσο, η αποχή του από την προώθηση των ταινιών του δεν αφορά μόνο αυτό το ντοκιμαντέρ, αλλά κάθε ταινία που ετοιμάζει στο μέλλον, μεταξύ αυτών και την επερχόμενη κωμωδία του Netflix “You People”, στην οποία θα συμπρωταγωνιστεί με τους Eddie Murphy, Julia Louis-Dreyfus, Molly Gordon, Mike Epps, Nia Long.

Παρόλο που δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή τη νέα του κινηματογραφική δουλειά, είπε: «Δεν θα με δείτε εκεί έξω να προωθώ αυτήν την ταινία ή κάποια από τις επερχόμενες ταινίες μου, ενώ κάνω αυτό το σημαντικό βήμα για να προστατεύσω τον εαυτό μου» και συνέχισε: «Αν γινόμουν περισσότερο άρρωστος, βγαίνοντας εκεί έξω και προωθώντας το ντοκιμαντέρ μου, δεν θα ήμουν πιστός στον εαυτό μου ούτε στην ταινία».

Ο Χιλ πρόσθεσε: «Δεν θα χάσω τη δουλειά μου ενώ εργάζομαι για το άγχος μου. Με αυτή την επιστολή και με το «Stutz», ελπίζω να κάνω πιο φυσιολογικό για τους ανθρώπους να μιλάνε και να κάνουν κάτι για αυτά τα πράγματα. Έτσι μπορούν να κάνουν βήματα για να αισθάνονται καλύτερα και έτσι οι άνθρωποι στη ζωή τους μπορούν να κατανοούν τα προβλήματά τους πιο καθαρά».

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή του Τζόνα Χιλ, όπως δημοσιεύτηκε πρώτα από το Deadline:

“Τελείωσα την σκηνοθεσία της δεύτερης ταινίας μου, ένα ντοκιμαντέρ για εμένα και τον ψυχολόγο μου, που εξερευνά τη ψυχική υγεία γενικότερα, με τίτλο “Stutz”. Ο λόγος που έκανα αυτή την ταινία ήταν για να δώσω τη θεραπεία και τα εργαλεία που έχω μάθει στην θεραπεία σε ένα ευρύ κοινό για προσωπική χρήση μέσα από μία διασκεδαστική ταινία. 

Μέσα από αυτό το ταξίδι αυτογνωσίας μέσα στο ντοκιμαντέρ, κατάλαβα ότι έχω περάσει 20 χρόνια, στα οποία βίωνα κρίσεις άγχους, που επιδεινώνονται από την παρουσία μου στα ΜΜΕ και τις δημόσιες εκδηλώσεις.

Είμαι τόσο ευγνώμων που η ταινία μου θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα σε ένα τόσο μεγάλο φεστιβάλ κινηματογράφου αυτό το φθινόπωρο και ανυπομονώ να το μοιραστώ με το κοινό σε όλο τον κόσμο, ελπίζοντας να βοηθήσω όσους δυσκολεύονται. Ωστόσο, δεν θα με δείτε εκεί έξω να προωθώ ούτε αυτή την ταινία, ούτε κάποιο από τα επερχόμενα πρότζεκτ μου, όσο κάνω αυτό το σημαντικό βήμα για να προστατεύσω τον εαυτό μου. Αν γινόμουν περισσότερο άρρωστος, βγαίνοντας εκεί έξω και προωθώντας το ντοκιμαντέρ μου, δεν θα ήμουν πιστός στον εαυτό μου ούτε στην ταινία.

Συνήθως κριντζάρω με επιστολές ή τέτοιες δηλώσεις αλλά καταλαβαίνω ότι είμαι από τους λίγους προνομιούχους που έχουν την δυνατότητα να κάνουν αυτό το διάλειμμα. Δεν θα χάσω τη δουλειά μου όσο δουλεύω πάνω στο άγχος μου. Με αυτό το γράμμα, και με το “Stutz”, ελπίζω να κάνω πιο φυσιολογικό το να μιλά ο κόσμος και να κάνει κάτι για αυτά τα πράγματα. Ώστε να κάνουν τα βήματα για να νιώθουν καλύτερα και ώστε οι άνθρωποι στη ζωή τους να καταλαβαίνουν αυτά τα ζητήματα περισσότερο καθαρά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑH Zoë Kravitz μιλά τη σχέση της με τον Channing Tatum, τον Will Smith και το σκηνοθετικό της ντεμπούτο12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b