MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 4 Αυγούστου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 4 Αυγούστου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Η Κλινική στον ΑΝΤ1 Η Κλινική: Η νέα σειρά του ANT1- Βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά

Επεισόδιο 16: Στο σημερινό επεισόδιο της scripted reality σειράς τα περιστατικά που θα απασχολήσουν με τις αυτοτελείς ιστορίες τους είναι τα ακόλουθα: Οι γονείς της παθολόγου Σοφίας, φτάνουν στα επείγοντα επειδή ο πατέρας της υποφέρει από έντονο βήχα, εμετό και πυρετό. Ο παθολόγος Ανδρέας Γαζής που θα αναλάβει το περιστατικό θα βρεθεί σε δύσκολη θέση όταν καταλάβει ότι η Σοφία δεν τους αποκάλυψε ποτέ ότι έχουν χωρίσει. Ο Γιώργος φτάνει στην Κλινική αναίσθητος, με τις εξετάσεις να δείχνουν ότι πάσχει από ελονοσία. Η κατάσταση του θα χειροτερέψει με τους γιατρούς να κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή. Η Λαμπρινή (75 ετών) πάσχει από Αλτσχάιμερ και φτάνει στα επείγοντα συνοδευόμενη από τις κόρες της, Ιωάννα (50 ετών) και Ντέπυ (48 ετών) με πόνους στην κοιλιά. Ο Ιωάννης εντοπίζει έκζεμα στην πλάτη της Λαμπρινής που όμως εξελίσσεται σε κάτι πιο σοβαρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Sandman: Όσα πρέπει να ξέρετε για την πολυαναμενόμενη σειρά του Netflix λίγο πριν την πρεμιέρα12.09.2018

Ταινίες

21:00 Έρωτας Στην Τύχη (Just My Luck) στο OPENTV Just My Luck (2006)

Ρομαντική κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2006.

Σκηνοθεσία: Ντόναλντ Πέτρι. Παίζουν: Λίντσεϊ Λόχαν, Κρις Πάιν, Φέιζον Λαβ, Μίσι Πάιλ, McFly.

Η Άσλεϊ Ολμπράιτ, που ζει μια επιτυχημένη ζωή στο Μανχάταν, είναι γνωστή σε όλους για τη μεγάλη και καλή τύχη της, την οποία όμως μάλλον κινδυνεύει τώρα να χάσει μετά την τελευταία γνωριμία της με τον Τζέικ Χάρντιν, τον επιρρεπή σε διάφορες ατυχίες μάνατζερ του δημοφιλούς ροκ συγκροτήματος “McFly”. Όλα αυτά, μετά από ένα φιλί, που φαίνεται ότι οδηγεί την Άσλεϊ να χάνει την τύχη της, αλλά να βρίσκει τελικά τον έρωτα – αν είναι, φυσικά, τυχερή!

22:00 Bean: Η Υπέρτατη Ταινία Καταστροφής (Bean) στον ΑΝΤ1 Bean: The Ultimate Disaster Movie (1997) - Filmaffinity

Κωμωδία βρετανικής παραγωγής 1997.

Σκηνοθεσία: Μελ Σμιθ. Παίζουν: Ρόουαν Άτκινσον, Μπαρτ Ρέινολντς, Πάμελα Ριντ, Πίτερ Μακ Νίκολ, Χάρις Γιούλιν.

Ο Μίστερ Μπιν, φύλακας στο βασιλικό μουσείο τέχνης, πρόκειται να απολυθεί αφού τον έπιασαν να κοιμάται εν ώρα υπηρεσίας. Όμως, την τελευταία στιγμή, επεμβαίνει ο διευθυντής του μουσείου, με μια καλύτερη ιδέα. Προκειμένου να αποκαλυφθεί η απίστευτη ανικανότητά του, προτείνει να τον στείλουν στις ΗΠΑ με την ιδιότητα του κριτικού τέχνης, για να βγάλει λόγο στα αποκαλυπτήρια ενός διάσημου πίνακα ζωγραφικής. Έτσι, ο Μίστερ Μπιν βρίσκεται ξαφνικά στο Λος Άντζελες, σπέρνοντας τον όλεθρο στα μουσεία, τις γκαλερί, τα νοσοκομεία και τα αεροδρόμια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Veil: Νέα σειρά για τον δημιουργό του «Peaky Blinders» με πρωταγωνίστρια την Ελίζαμπεθ Μος12.09.2018

22:00 Έρωτες, Γάμοι και Λοιπές Καταστροφές στο COSMOTE CINEMA 2HD photo_name

Ρομαντική κομεντί αμερικανικής παραγωγής 2020.

Σκηνοθεσία: Ντένις Ντάγκαν. Παίζουν: Νταϊάν Κίτον, Τζέρεμι Άιρονς, Μάγκι Γκρέις.

Αντιμέτωποι ο καθένας με τις προκλήσεις της ζωής του, τέσσερις άνθρωποι αναζητούν την αγάπη. Κι ενώ οι χαρακτήρες τους διαφέρουν, έχουν ένα κοινό: θα ανακαλύψουν ότι τα καλύτερα πράγματα συμβαίνουν εκεί που δεν το περιμένεις.

22:00 Justice League στο STAR Justice League Movie Review - Justice League is a Disaster Befitting of 2017

[K12 – Περιέχει σκηνές βίας].

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής 2017.

Σκηνοθεσία: Ζακ Σνάιντερ. Παίζουν: Τζάρεντ Λέτο, Μπεν Άφλεκ, Άμπερ Χερντ, Έιμι Άνταμς, Χένρι Καβίλ, Τζέισον Μομόα.

Χάρη στην ανιδιοτελή θυσία του Σούπερμαν, που αποκαθιστά την πίστη του στην ανθρωπότητα, ο Μπρους Γουέιν ζητά τη βοήθεια της νέας του συμμάχου, Νταϊάνα Πρινς, για να αντιμετωπίσουν ένα ακόμη πιο επικίνδυνο εχθρό. Μαζί, ο Batman και η Wonder Woman δρουν γρήγορα για να βρουν και να στρατολογήσουν μια ομάδα μετά-ανθρώπων που θα αντισταθούν σ’ αυτήν την καινούργια απειλή. Αλλά, παρά τη δημιουργία αυτής της χωρίς προηγούμενο λεγεώνας ηρώων -Batman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash και Cyborg- μπορεί να είναι ήδη πολύ αργά για να σωθεί ο πλανήτης από μία επίθεση καταστροφικών διαστάσεων…

23:15 Η Αδελφότητα (Brotherhood) στο OPENTV FilmBoy: Αδελφότητα - Brotherhood

Αστυνομικό θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 2010.

[Περιέχει σκηνές με βία].

Σκηνοθεσία: Γουίλ Κάνον. Παίζουν: Τζον Φόστερ, Τρέβορ Μόργκαν, Λου Τέιλορ Πούτσι, Άρλεν Εσκαρπέτα.

Κατά τη διάρκεια ενός τεστ δοκιμασίας στην αδελφότητα του κολλεγίου του, ο Άνταμ Μπάκλει θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι μπορεί να ληστέψει ένα σούπερ-μάρκετ. Όλα, όμως, πάνε στραβά, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του υπευθύνου του καταστήματος, γεγονός που στρέφει τα υπόλοιπα μέλη της αδελφότητας εναντίον του. Το μόνο που μπορεί τώρα να κάνει ο Άνταμ, είναι να αποδείξει ότι δεν ευθύνεται ο ίδιος για ό,τι συνέβη – κάτι που θα κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

00:00 Ο Αμερικανός (The American) στον ANT1 The American (2010) ** | Οι ταινίες της ζωής σου

Περιπέτεια αμερικάνικης παραγωγής 2010.

[Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας και σεξ].

Σκηνοθεσία: Άντον Κορμπέιν. Παίζουν: Τζορτζ Κλούνι, Θέκλα Ρόιτεν, Πάολο Μπονατσέλο, Βιολάντε Πλάσιντο, Μπρους Όλτμαν.

Ο Τζακ είναι ένας επιδέξιος δολοφόνος. Όταν μια αποστολή δολοφονίας πηγαίνει στραβά, υπόσχεται ότι η επόμενη αποστολή του θα είναι η τελευταία. Σύντομα βρίσκεται στην Ιταλία, όπου κάθε γωνιά κρύβει για αυτόν μια παγίδα και κάθε άγνωστος στο δρόμο έναν πιθανό εχθρό. Ο Τζακ έρχεται αντιμέτωπος με πολλές επικίνδυνες καταστάσεις, ερωτικά αντικείμενα του πόθου και μυστηριώδεις συνομωσίες.

00:00 Το Πέμπτο Στοιχείο (The Fifth Element) στο SKAI The Fifth Element (1997) directed by Luc Besson • Reviews, film + cast • Letterboxd

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας 1997.

Σκηνοθεσία: Λικ Μπεσόν. Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Μίλα Γιόβοβιτς, Γκάρι Όλντμαν, Κρις Τάκερ.

Στη Νέα Υόρκη, στον 23ο αιώνα, ένας ταξιτζής, ο Κόρμπεν Ντάλας γίνεται συμπτωματικά το μόνο άτομο ικανό να σώσει τον πλανήτη από μια ολέθρια καταστροφή. Πρέπει όμως να αποκτήσει πρώτα το «πέμπτο στοιχείο» που οι δυνάμεις του Κακού, οι Μάνγκαλορς είχαν υπεξαιρέσει με βίαιο τρόπο τον 20ο αιώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBullet Train12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b