MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

The Veil: Νέα σειρά για τον δημιουργό του «Peaky Blinders» με πρωταγωνίστρια την Ελίζαμπεθ Μος

Ο δημιουργός του «Peaky Blinders», Στίβεν Νάιτ, επιστρέφει με μια νέα σειρά και πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Έμμυ Αμερικανίδα ηθοποιό Ελίζαμπεθ Μος. Πρόκειται για ένα θρίλερ με τίτλο «The Veil».

Φωτογραφία: IMDB
Monopoli Team

Η Ελίζαμπεθ Μος επιστρέφει με έναν καινούριο τηλεοπτικό ρόλο. Η βραβευμένη με Έμμυ πρωταγωνίστρια του «The Handmaid’s Tale» θα συμμετέχει στο νέο θρίλερ του FX, με τίτλο «The Veil», από τον δημιουργό της δημοφιλούς σειράς «Peaky Blinders», Στίβεν Νάιτ. Με την Αμερικανίδα ηθοποιό να αναλαμβάνει και χρέη εκτελεστικού παραγωγού.

Η σειρά επικεντρώνεται στη ριψοκίνδυνη σχέση δύο γυναικών οι οποίες, όπως αναφέρει η επίσημη σύνοψη, «θα παίξουν ένα θανατηφόρο παιχνίδι αλήθειας και ψέματος στη διαδρομή από την Κωνσταντινούπολη στο Παρίσι και το Λονδίνο. Η μια γυναίκα έχει ένα μυστικό και η άλλη έχει ως αποστολή να το αποκαλύψει πριν χαθούν χιλιάδες ζωές».

Τι δηλώνει ο δημιουργός Στίβεν Νάιτ

Ο Στίβεν Νάιτ, ο οποίος έχει επίσης διασκευάσει για λογαριασμό του FX τα αριστουργήματα του Καρόλου Ντίκενς «Χριστουγεννιάτικη ιστορία» και «Μεγάλες Προσδοκίες», υπογράφει το σενάριο της σειράς, ενώ, επίσης, συμμετέχει και ως εκτελεστικός παραγωγός.

«Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος που θα αφηγηθώ τη συγκεκριμένη ιστορία, η οποία είναι πράγματι διεθνής και πολύ σύγχρονη», σχολιάζει ο Νάιτ, «Έχουμε συγκεντρώσει μερικούς από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους του χώρου. Το να συνεργαστώ με την Denise Di Novi είναι πάντα μια ευχάριστη εμπειρία, και ήθελα εδώ και πολύ καιρό να δουλέψω μαζί με την Ελίζαμπεθ Μος. Φυσικά, το FX και εγώ είμαστε παλιοί γνώριμοι. Νομίζω ότι θα είναι ένα αξιοσημείωτο τηλεοπτικό γεγονός». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Αύγουστο12.09.2018

Η πρωταγωνίστρια Ελίζαμπεθ Μος

Η Ελίζαμπεθ Μος αναμένεται, επιπλέον, να επιστρέψει ως June Osborne για την πέμπτη σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς «The Handmaid’s Tale», η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Προσφάτως πρωταγωνίστησε στη σειρά της Apple TV+ «Shining Girls», ενώ ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει και στη βιογραφική ταινία «She Will Rise», βασισμένη στα απομνημονεύματα της Katie Hill, Αμερικανίδας πολιτικού και πρώην μέλους του Κογκρέσου. Άλλες αξιόλογες κινηματογραφικές συμμετοχές τα τελευταία χρόνια η «Γαλλική Αποστολή» του Γουές Άντερσον (2021) και ο «Αόρατος Άνθρωπος» (2020).

Πηγή: The Hollywood Reporter

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b