MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Batgirl: Η Warner Bros ανακοίνωσε πως η ταινία τελικά δεν θα κυκλοφορήσει

Το Batgirl δεν θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους, παρόλο που τελείωσαν τα γυρίσματα, σύμφωνα με δηλώσεις της Warner Bros.

Monopoli Team

Στις αρχές του χρόνου γράφαμε για την πολυαναμενόμενη νέα ταινία της DC, Batgirl, η οποία μάλιστα θα περιλάμβανε τον πρώτο trans χαρακτήρα στην κινηματογραφική ιστορία της εταιρίας, χάρη στον ρόλο της trans ηθοποιού Ivory Aquino, η οποία θα υποδυόταν την φίλη και συγκάτοικο της πρωταγωνίστριας (Leslie Grace).

Ωστόσο -και παρ’ολο που τα γυρίσματα είχαν ήδη ολοκληρωθεί- η κυκλοφορία του Batgirl ακυρώθηκε επίσημα από την Warner Bros.

Μπορεί η ταινία να κόστισε μεταξύ 70 και 90 εκατομμυρίων δολαρίων, η DC ωστόσο επιθυμεί οι επόμενες ταινίες του franchise να είναι ακόμα μεγαλύτερης παραγωγής.

Έτσι, εφόσον η ταινία δεν ικανοποίησε την Warner Bros σε μια δοκιμαστική προβολή, δεν θα κυκλοφορήσει πλέον στους κινηματογράφους, ούτε θα είναι προσβάσιμη μέσω της υπηρεσίας streaming HBO MAX.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜπραντ Πιτ: Αποκαλύπτει γιατί φόρεσε φούστα στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της νέας του ταινίας12.09.2018

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Λέσλι Γκρέις, Τζέι Κέι Σίμονς, Μάικλ Κίτον και Μπρένταν Φρέιζερ, παρουσίασε καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας. Η εταιρία λοιπόν προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τη ζημιά που προκλήθηκε στο franchise και να διασφαλίσει ότι το μέλλον της DC θα έχει τα απαραίτητα μέσα για να συνεχίσει πλέον δυναμικά.

Όσο κι αν πολλοί fans βγάζουν την οργή τους στο Twitter, φαίνεται ότι το μέλλον του Batgirl είναι προς το παρόν ζοφερό.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b