MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Batgirl: H Ivory Aquino θα υποδυθεί τον πρώτο trans χαρακτήρα σε ταινία της DC

H trans ηθοποιός Ivory Aquino θα υποδυθεί την Alysia Yeoh στην επερχόμενη μεταφορά του “Batgirl” για το HBO Max. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μία live-action ταινία της DC περιλαμβάνει έναν ανοιχτά trans χαρακτήρα.

Monopoli Team

Η Barbara Gordon ή αλλιώς Batgirl (την οποία θα υποδυθεί η Leslie Grace) βρήκε επιτέλους την καλύτερη της φίλη, Alysia Yeoh. Στην επερχόμενη μεταφορά του Batgirl για το HBO Max, θα δούμε την Ivory Aquino (“Tales of the City”, “When We Rise”) στον ρόλο της Alysia, που είναι φίλη και συγκάτοικος της ηρωίδας.

Η Aquino, αλλά και ο ρόλος της στην ταινία, είναι trans, κάτι που σημαίνει ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά που μία live-action ταινία, μεταφορά από comics της DC, θα περιλαμβάνει έναν ανοιχτά trans χαρακτήρα.

Φήμες για το κάστινγκ της Aquino ξεκίνησαν πρώτη φορά μέσα στον Ιανουάριο, όταν η πρωταγωνίστρια Leslie Grace μοιράστηκε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας, μαζί με την Aquino, γράφοντας “Barbara and Alysia 😍🦇”. Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στο HBO Max μέσα στο 2022.

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει μεγάλη πρόοδο στην αντιπροσώπευση LGBTQ+ ατόμων σε ταινίες (και ιδιαίτερα σειρές) με σουπερήρωες. Στο “Supergirl” του CW είδαμε την πρώτη trans σούπερ-ηρωίδα στην τηλεοπτική ιστορία, την Dreamer (που υποδύθηκε η Nicole Maines), ενώ στον δεύτερο κύκλο της σειράς η αδερφή της Supergirl έκανε come out. Παράλληλα, η πρωταγωνίστρια της σειράς “Batwoman” (που έχει υποδυθεί η Ruby Rose και η Javicia Leslie) ήταν queer σε όλες τις σεζόν.

Το 2021 η Marvel επιτέλους ακολούθησε με έναν πανσέξουαλ χαρακτήρα, τον Loki (που υποδύεται ο Tom Hiddleston) στην ομώνυμη σειρά του Disney+, ενώ στο Eternals είδαμε το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, δύο χαρακτήρες που υποδύθηκαν οι Brian Tyree Henry και Haaz Sleiman.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑArchive 81: Η νέα σειρά τρόμου του Netflix που θα σας καθηλώσει12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b