MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μπραντ Πιτ: Αποκαλύπτει γιατί φόρεσε φούστα στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της νέας του ταινίας

Τον προηγούμενο μήνα, ο Μπραντ Πιτ έκανε μια ξεχωριστή εμφάνιση στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Bullet Train» στο Βερολίνο, φορώντας μία λινή, καφέ φούστα.

Monopoli Team

Στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Bullet Train» στο Βερολίνο, ο Μπραντ Πιτ έκανε μια ιδιαίτερη εμφάνιση που πολύ σύντομα κατέληξε να γίνει viral. Επέλεξε να φορέσει μία λινή, καφέ φούστα μέχρι το γόνατο και να τη συνδυάσει με ασορτί μπλέιζερ του σχεδιαστή Haans Nicholas Mott, ροζ πουκάμισο και μποτάκια. Μία εμφάνιση που συζητήθηκε έντονα ακριβώς επειδή ο διάσημος ηθοποιός μάς έχει συνηθίσει σε πιο κλασικές εμφανίσεις με κοστούμι στο κόκκινο χαλί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜπραντ Πιτ: Η εμφάνιση με φούστα στο κόκκινο χαλί12.09.2018

Μάλιστα οι περισσότεροι από εμάς πιθανότατα δεν έχουμε καν ακούσει για τον μυστηριώδη σχεδιαστή, με έδρα τη Νέα Υόρκη, πίσω από την πολυσυζητημένη εμφάνιση του Πιτ, καθώς το brand δεν διαθέτει επίσημη ιστοσελίδα, email ή αριθμό τηλεφώνου, δεν κυκλοφορεί στα καταστήματα και λειτουργεί δια στόματος των πελατών του, σύμφωνα με το GQ.

Στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες, όταν ο Πιτ ρωτήθηκε από δημοσιογράφους του Variety γιατί επέλεξε να κάνει αυτή την εμφάνιση, ο ίδιος απάντησε: «Δεν ξέρω! Όλοι θα πεθάνουμε, οπότε ας τα ανακατέψουμε λίγο». Αλλά στην πρεμιέρα του Βερολίνου, έδωσε μια ελαφρώς διαφορετική απάντηση. Όταν ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο γιατί επέλεξε να φορέσει φούστα, απάντησε απλά, «Για το αεράκι», σύμφωνα με τη Wall Street Journal. Μια λογική απάντηση δεδομένου του τρέχοντος καύσωνα που σπάει ρεκόρ στην Ευρώπη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός επιλέγει να φορέσει φούστα, καθώς στο παρελθόν είχε φωτογραφηθεί για εξώφυλλο περιοδικού φορώντας μία. Και ο Πιτ δεν είναι ο μοναδικός λάτρης της φούστας στο Χόλιγουντ, καθώς αρκετοί άνδρες, συμπεριλαμβανομένων των Χάρι Στάιλς και Όσκαρ Άιζακ, άρχισαν πρόσφατα να ενσωματώνουν αυτό το ρούχο στο στιλ τους αλλά και στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί.

Στη νέα του ταινία, ο Πιτ υποδύεται έναν επαγγελματία δολοφόνο που συναντά πολλούς εγκληματίες μέσα σε ένα τρένο. Ο ίδιος, μιλώντας γι’ αυτή, τόνισε πως άφησε κάποιες από τις πολύ δύσκολες και επικίνδυνες σκηνές στους ειδικούς stuntmen: «Μου αρέσει να χρησιμοποιώ stuntman. Αυτή η ταινία είναι κωμωδία δράσης, κάτι που δεν έχω ξανά κάνει στο παρελθόν».

Με πληροφορίες από Vanityfair.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b