MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Ρετινόλη: Πώς θα εφαρμόσετε τo πιο δραστικό αντιγηραντικό συστατικό στο δέρμα σας

Η ρετινόλη (βιταμίνη Α) είναι ένα από τα πιο γνωστά, δραστικά αντιγηραντικά συστατικά και σήμερα θα μάθετε πώς μπορείτε να την εντάξετε στη ρουτίνα σας.

Monopoli Team

Η ρετινόλη είναι ένα μαγικό συστατικό για τον κόσμο της ομορφιάς που ήρθε για να μάς κρατήσει νέες και λαμπερές. Μέσα στα χρόνια έχει αποδειχθεί ότι είναι ιδιαίτερα επιδραστική και μάλιστα αποτελεί μία από τις κορυφαίες προτάσεις τόσο για την αντιμετώπιση των ρυτίδων όσο και για τις λεπτές γραμμές.

Πρόκειται για το απόλυτο αντιγηραντικό συστατικό που άλλαξε άρδην τη skincare routine των γυναικών. Αν ακόμη δεν την έχετε βάλει στην καθημερινότητά σας, μάλλον ήρθε η ώρα να το κάνετε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι καλύτερες κρέμες με ρετινόλη για λαμπερή επιδερμίδα12.09.2018

Η ρετινόλη είναι παράγωγο της βιταμίνης Α, που χρησιμοποιείται για την αντιγήρανση και βρίσκεται σε πολλές κρέμες. Έχει τη δυνατότητα να διεγείρει τον μεταβολισμό των κυττάρων του δέρματος και να ενισχύσει την παραγωγή κολλαγόνου. Ακόμη, μπορεί να απορροφηθεί από την επιδερμίδα και όταν συνδυαστεί με ορισμένα ένζυμα, μετατρέπεται σε τρετινοΐνη – δηλαδή ρετινοϊκό οξύ.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b