MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 9 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

"La La Land" του Damien Chazelle
"La La Land" του Damien Chazelle
author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου και δεν θα μπορούσαμε να το αποχαιρετήσουμε με καλύτερο τρόπο από το να δούμε μια ταινία. Γι’ αυτό σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές που θα βρείτε σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

Τηλεόραση

“La La Land” του Damien Chazelle: Star στις 23:50, Σάββατο 30/07

Η Mia είναι μια φιλόδοξη νέα ηθοποιός και ο Sebastian ένας ανερχόμενος τζαζ μουσικός. Θα γνωριστούν στο Λος Άντζελες και μαζί θα προσπαθήσουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Όμως, η δυσκολία του να διατηρήσουν ισορροπίες ανάμεσα σε καριέρα και αγάπη, σύντομα θα βγει στην επιφάνεια. Το μιούζικαλ που σάρωσε τα Όσκαρ και από τότε δεν έχει σταματήσει να αναφέρεται σε συζητήσεις, είναι σίγουρα μια πολύ δυνατή επιλογή για Σαββατόβραδο. Εξάλλου, η Emma Stone με τον Ryan Gosling μας αποδεικνύουν πόσο ταλαντούχοι είναι αλλά και πόσο ταιριάζουν στην μεγάλη οθόνη, για άλλη μια φορά…

“Οι Ώρες” του Stephen Daldry: Σκάι στις 00:50, Σάββατο 30/07

Η Virginia Woolf γράφει το 1923 το μυθιστόρημα “Mrs. Dalloway” και στο μέλλον, δύο διαφορετικές γυναίκες το διαβάζουν και παίρνουν δύναμη για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα στη ζωή τους. Στις ζωές και των τριών γυναικών υπήρχε το ζήτημα της αυτοκτονίας. Μια ταινία που ακόμη εξυμνείται με τρεις φοβερές ηθοποιούς, την Meryl Streep, την Julianne Moore και την πραγματικά αγνώριστη Nicole Kidman, στον ρόλο της Woolf, για τον οποίο απέσπασε και το Όσκαρ Α’ Γυναικείου.

“Monday” του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου: Cosmote Cinema 1 στις 22:50, Σάββατο 30/07

Η Chloe και ο Mickey γνωρίζονται στην Αθήνα μέσα σε ένα ξέφρενο πάρτι και ζουν με πάθος τις επόμενες ημέρες. Ο αποχωρισμός θα καταστεί αδύνατος και η Chloe θα αφήσει την καριέρα της στην Αμερική για να μείνει με τον Mickey στην Αθήνα. Μπορεί όμως ο έρωτας ενός Σαββατοκύριακου να αντέξει την σκληρή αλήθεια της Δευτέρας; Ο Sebastian Stan και η Denise Gough γύρισαν τις πιο τρελές σκηνές στην καρδιά της Αθήνας υπό το βλέμμα του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, χαρίζοντάς μας μια ερωτική ιστορία γεμάτη ένταση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOppenheimer: Έφτασε το πρώτο teaser της πολυαναμενόμενης ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν12.09.2018

“Άγριος Ποταμός” του Curtis Hanson: Ant1 στις 2:15, Κυριακή 31/07

Η Gail ως ειδική στο ράφτινγκ, πηγαίνει με τον άντρα της και τον γιο τους να διασχίσουν το ποτάμι κοντά στο εξοχικό τους. Εκεί συναντούν δύο άντρες που χρειάζονται βοήθεια και τους ανεβάζουν στην βάρκα τους για να ανακαλύψουν πως για κακή τους τύχη είναι ένοπλοι ληστές, που τους ζητάνε να τους κατεβάζουν ως το τέλος του ποταμού στους συνεργάτες τους. Από τις ταινίες που μια χαρούμενη εκδρομή γρήγορα καταλήγει σε έναν ολοζώντανο εφιάλτη. Η Meryl Streep μάχεται να σώσει την οικογένειά της όπως μόνο αυτή ξέρει…

“Αγώνες Πείνας” του Gary Ross: Alpha στις 23:40, Κυριακή 31/07

Σε ένα έθνος που ζει στις πιο άθλιες συνθήκες, κάθε χρόνο διοργανώνονται οι “Αγώνες Πείνας”, στους οποίους θα πρέπει να λάβει μέρος ένα αγόρι κι ένα κορίτσι από κάθε μια από τις 12 επαρχίες. Σε αυτό το απάνθρωπο “παιχνίδι” που δείχνει ζωντανά η τηλεόραση, μόνο ένας μπορεί να γυρίσει νικητής και…ζωντανός! Η Katniss Everdeen θα ζητήσει να πάει εθελοντικά στη θέση της μικρής της αδερφής και σιγά σιγά θα δει τον εαυτό της ικανό να φτάσει μέχρι και τη νίκη. Η πρώτη ταινία ενός αρκετά επιτυχημένου franchise βασισμένου στα ομώνυμα βιβλία της Suzanne Collins, μας εισάγει σε έναν δυστοπικό κόσμο και κάνει γνωστή στο ευρύ κοινό την πια αγαπημένη Jennifer Lawrence.

“Moonlight” του Barry Jenkins: Cosmote Cinema 1 στις 23:25, Κυριακή 31/07

Τρεις διαφορετικές περίοδοι στη ζωή του Chiron, ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια στην Φλόριντα, έπειτα την εφηβεία και τέλος την ενήλικη ζωή. Οι δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει από μικρός τόσο μέσα στο οικογενειακό του περιβάλλον όσο και από την πίεση που του ασκούσαν οι συνομίληκοι, τον διαμόρφωσαν ως χαρακτήρα και τον άλλαξαν με μια πρώτη ματιά. Ένα φοβερό ταξίδι ενηλικίωσης για όσες στιγμές μας καθορίζουν και για όλους εκείνους τους ανθρώπους που μας αφήνουν κάτι μέσα από το πέρασμά τους από τη ζωή μας. Έχει λάβει άλλωστε και το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας μεταξύ άλλων!

Online Πλατφόρμες

“Recurrence” του Alejandro Montiel: Netflix

H Pipa είναι μια πρώην αστυνομικός που έχει αποσυρθεί σε μια μικρή πόλη για να βρει την ηρεμία της. Ωστόσο, ο θάνατος μιας νεαρής κοπέλας θα την ξαναβάλει στην εφιαλτική δουλειά που ξέρει τόσο καλά, από την οποία πίστευε πως είχε ξεφύγει. Η νέα προσθήκη στην πλατφόρμα έχει ήδη βρει τη δεύτερη θέση στο top 10!

“Paterson” του Jim Jarmusch: Cinobo

O Paterson είναι οδηγός λεωφορείου, που παρατηρεί τους ανθρώπους και γράφει ποιήματα σε ένα σημειωματάριο. Η σχέση του με την Laura τον ολοκληρώνει και τον γεμίζει κι εκείνη συχνά τον παροτρύνει να βγάλει στο φως τα ποιήματά του. Μόλις επιτέλους πειστεί, δεν θα είναι πια εφικτό! Μια πολύ γλυκιά ταινία από έναν ξεχωριστό και χαρισματικό δημιουργό, η οποία εξυμνεί την ομορφιά που κρύβεται στα μικρά πράγματα και στην ρομαντική ματιά της ζωής.

“Η ζωή της Αντέλ” του Abdellatif Kechiche: Ertflix έως 09/09

Η Adele ακόμη στην εφηβεία εξερευνά την σεξουαλικότητά της, όταν συναντά την Emma, μια εκκεντρική παρουσία και ξεκινούν να βγαίνουν. Η σχέση τους περνά από διάφορα στάδια καθώς μεγαλώνουν και αλλάζουν και παίρνει μια τροπή προς την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, το να κάνει τον κύκλο της δηλαδή και να τελειώσει. Η ταινία σταθμός της Adèle Exarchopolous αλλά και μια πολύ καλή στιγμή για την Léa Seydoux σε αυτήν την ωμή και γλυκόπικρη ιστορία αγάπης!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b