MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Gray Man: To κατασκοπικό θρίλερ του Netflix αποκτά σίκουελ και spin-off

Ένα σίκουελ με πρωταγωνιστή τον Ράιαν Γκόσλινγκ και ένα spin-off της δημοφιλούς ταινίας «The Gray Man» ετοιμάζει το Netflix μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το κατασκοπικό θρίλερ των Αδερφών Ρούσο.

The Gray Man: Η δημοφιλής ταινία του Netfix αποκτά σίκουελ και spin-off
Monopoli Team

Μόλις μέρες μετά την πρεμιέρα του στο Netflix, ανακοινώθηκε ότι το κατασκοπικό θρίλερ των Αδερφών Ρούσο, «The Gray Man», θα αποκτήσει ένα σίκουελ και ένα spin-off. Αφότου η ταινία, με πρωταγωνιστές τους Κρις Έβανς και Ράιαν Γκόσλινγκ, έκανε ένα άκρως επιτυχημένο ντεμπούτο στο Νο 1, η δημοφιλής streaming πλατφόρμα έδωσε το πράσινο φως για δύο ακόμη πρότζεκτ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το Netflix καταστρώνει σχέδια ώστε το «The Gray Man» να μετατραπεί σε ένα μεγάλο «κατασκοπικό franchise». Αρχής γενομένης με ένα σίκουελ σε σκηνοθεσία, επίσης, των Τζο και Άντονι Ρούσο και σενάριο του Στίβεν ΜακΦίλι («Εκδικητές: Τελευταία Πράξη», «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος»). Τον πρωταγωνιστικό ρόλο και εδώ προγραμματίζεται να αναλάβει ο Ράιαν Γκόσλινγκ.

Επιπλέον, στα σκαριά βρίσκεται και ένα ξεχωριστό spin-0ff, σε σενάριο των Πολ Γουέρνικ και Ρετ Ρις («Deadpool», «Zombieland»). Το συγκεκριμένο φιλμ πρόκειται «να εξερευνήσει ένα διαφορετικό κομμάτι του σύμπαντος του The Gray Man», με τους συντελεστές να δουλεύουν ακόμη το πως και το τι.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν η Άνα ντε Άρμας, ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον και ο Regé-Jean Page θα επιστρέψουν για κάποιο από τα δύο νέα πρότζεκτ.

Η πρώτη ταινία, με τίτλο «The Gray Man», αφορούσε έναν ψυχοπαθή πληρωμένο δολοφόνο (Κρις Έβανς), ο οποίος προσλαμβάνεται για να πιάσει τον μισθοφόρο της CIA  Courtland Gentry, aka Sierra Six (Ράιαν Γκόσλινγκ), μετά από μια παραβίαση ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑResident Evil: Το δημοφιλές franchise απέκτησε τη δική του σειρά στο Netflix και συναρπάζει12.09.2018

Τι δηλώνουν οι συντελεστές

«Οι αντιδράσεις του κοινού στο “The Gray Man” υπήρξαν πρωτοφανείς», επισήμαναν οι Αδερφοί Ρούσο σε επίσημη ανακοίνωση τους, «Είμαστε τόσο ευγνώμονες για όλον αυτόν τον ενθουσιασμό. Με τόσους υπέροχους χαρακτήρες στην ταινία, πάντα επιδιώκαμε για το “The Gray Man” να γίνει μέρος ενός εκτεταμένου σύμπαντος και αισθανόμαστε ενθουσιασμένοι που το Netflix ανακοίνωσε ένα σίκουελ με τον Ράιαν, καθώς και ένα δεύτερο πρότζεκτ για το οποίο είμαστε διατεθειμένοι να μιλήσουμε σύντομα».

Οι Αδερφοί Ρούσο προγραμμάτιζαν εδώ και αρκετό καιρό να επεκτείνουν τον κόσμο του “Sierra Six” (Ράιαν Γκόσλινγκ), όπως εξήγησαν νωρίτερα μέσα στη χρονιά: «Δεν θέλουμε να το γρουσουζέψουμε», σχολίασε ο Τζο Ρούσο στο περιοδικό Empire, «Αλλά σκεφτόμαστε ήδη προς τα που μπορούμε να κατευθυνθούμε. Μας αρέσει να αναπτύσσουμε τους κόσμους μας, και προτιμάμε να τζογάρουμε αφιερώνοντας ενέργεια και χρόνο για να επεκτείνουμε το σύμπαν πριν την κυκλοφορία μιας ταινίας, ώστε οι ιδέες να είναι πιο συναφείς και οργανικές. Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο κτίζουμε τα πιο πολύπλοκα αφηγηματικά μωσαϊκά».

Και συνέχισε τονίζοντας: «Επικεντρωνόμαστε στο να δημιουργήσουμε το “The Gray Man 2”. Η όρεξη μας ακόρεστη και πάντα οι προθέσεις μας είναι να κάνουμε περισσότερα από αυτά που μπορούμε». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Πράσινη Θάλασσα: Η ταινία της Αγγελικής Αντωνίου έρχεται στο Netflix12.09.2018

Ο πρωταγωνιστής Ράιαν Γκόσλινγκ αστειεύθηκε λέγοντας «Είναι κάπως δύσκολο καθώς υπάρχουν γύρω στα εννέα βιβλία νομίζω. Και θα είμαι όντως ένας “Γκρίζος Άντρας” αν τα κάνω όλα αυτά». 

Πηγή: Indiewire

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b