MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Greekaba: Ο Christian Louboutin αποθεώνει την Ελλάδα με τη βοήθεια της κυρίας Τεπενδρή

Η συλλογή του φημισμένου σχεδιαστή Christian Louboutin είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα και αποτελεί μια ωδή στο ελληνικό καλοκαίρι!

Monopoli Team

Τα τελευταία αρκετά καλοκαίρια, ο Christian Louboutin κυκλοφορεί μια συλλογή Caba – μια σειρά από αξεσουάρ εμπνευσμένα κάθε φορά από διαφορετικό προορισμό. Υπήρξε η Manilacaba προς τιμήν της πρωτεύουσας των Φιλιππίνων και η Portugaba, εμπνευσμένη από τα ταξίδια του Louboutin στην Πορτογαλία. Κάθε μία από αυτές τις συλλογές αποτίει φόρο τιμής στα χειροτεχνήματα του τόπου, με μια έξυπνη χρήση ιστορικών μοτίβων και εμβλημάτων που εμφανίζονται δίπλα στις χαρακτηριστικές κόκκινες σόλες.

Η φετινή Caba συλλογή του σπουδαίου Christian Louboutin είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα και αποτελεί μια ωδή στο ελληνικό καλοκαίρι!Εμπνευσμένη από τις περιπέτειες του Christian Louboutin στην Αθήνα και στις Κυκλάδες, η συνεργασία-έκπληξη τιμά τον ελληνικό πολιτισμό και αναδεικνύει την αγάπη του iconic σχεδιαστή για τα ταξίδια: Ο Christian Louboutin μάς παρουσιάζει τη νέα capsule collection Greekaba, σε συνεργασία με τον εικαστικό και στενό φίλο του, Κωνσταντίνο Κακανιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ62ο ΦΚΘ: H Κυρία Τεπενδρή του Κωσταντίνου Κακανιά πάει… σινεμά!12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b