MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 24 Ιουνίου

Οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 24 Ιουνίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA Η Γη της Ελιάς»: Τι θα δούμε από την Κυριακή 20 έως και την Πέμπτη 24 Μαρτίου | MEGA TV

Επεισόδιο 223: Η Μυρτάλη ανακοινώνει σε όλους ότι θέλει να παίρνει αποφάσεις στην επιχείρηση ως ισότιμη συνέταιρος. Αυτή τη φορά, όμως, θα τους βρει όλους απέναντί της, ακόμα και την Ιουλία. Ο Στέφανος αποχαιρετά τον Στάθη και τη Βασιλική, και όλα δείχνουν ότι οι σχέσεις τους έχουν ξαναβρεί τις παλιές τους ισορροπίες. Η Αρετή, απτόητη, αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο της Ασπασίας, «χρησιμοποιώντας» και την Αντιγόνη. Δίνει μια κακοπαιγμένη παράσταση και υποκρίνεται ότι παθαίνει έμφραγμα, αλλά δυστυχώς για εκείνη ο Στέφανος θα καταλάβει το ψέμα της και θα την ξεσκεπάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝταν Μπράουν: 5 must-read βιβλία του συγγραφέα, που αξίζουν μία θέση στη βιβλιοθήκη μας12.09.2018

22:00 – 00:00 Ψέματα στον ALPHA

Επεισόδιο 07: Τρεις εβδομάδες μετά την εξαφάνιση του Αντρέα, η αστυνομία βρίσκει το πτώμα του και είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για δολοφονία. Και ενώ όλο αυτό το διάστημα η Έλενα προσπαθούσε να πατήσει και πάλι στα πόδια της μετά από την οδυνηρή δοκιμασία που έζησε, βρίσκεται ξανά μπλεγμένη στο σκοτεινό μονοπάτι της ζωής του Αντρέα και πρέπει για άλλη μια φορά να παλέψει για να την πιστέψουν..

Επεισόδιο 08: Οι υποψίες της αστυνομίας πέφτουν στον καινούριο σύντροφο της Έλενας, κι εκείνη νιώθει πλέον ότι δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν. Παράλληλα, παρακολουθώντας τι έχει μεσολαβήσει πριν το θάνατο του Αντρέα, βλέπουμε πως το δικό του παρελθόν έρχεται για να τον χτυπήσει άγρια, πράγμα που τον οδηγεί σε απερίσκεπτες πράξεις.

Ταινίες

20:10 Τζότζο στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Δραματική Κομεντί αμερικανικής παραγωγής 2019

Σκηνοθεσία: Τάικα Γουαϊτίτι. Παίζουν: Ρόμαν Γκρίφιν Ντέιβις, Σκάρλετ Γιοχάνσον, Τάικα Γουαϊτίτι.

Ένα μοναχικό αγόρι, αφοσιωμένο μέλος της χιτλερικής νεολαίας στη Γερμανία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αναθεωρεί την κοσμοθεωρία του όταν ανακαλύπτει ότι η μητέρα του κρύβει μια νεαρή Εβραία στη σοφίτα τους. Η ταινία κέρδισε Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ yoga instructor Αφροδίτη Βέρρου μάς «ταξιδεύει» στον κόσμο της σωματικής και πνευματικής άσκησης12.09.2018

21:00 Central Intelligence στο STAR Which Central Intelligence Character Are You? Central Intelligence Quiz

[K12 – Περιέχει σκηνές βίας και απρεπή εκφορά λόγου].

Κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής 2016.

Σκηνοθεσία: Ρόσον Μάρσαλ Θάρμπερ. Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Πολ Ααρον, Κέβιν Χαρτ, Έιμι Ράιαν.

Ο Μπομπ Στόουν, ο άλλοτε υπέρβαρος του σχολείου, που τον καταδίωκαν και τον ταπείνωναν οι νταήδες, μεγαλώνοντας έγινε ένας από τους καλύτερους πράκτορες της CIA. Όταν επιστρέφει στο μέρος όπου μεγάλωσε για το reunion του σχολείου του, συναντά τον πιο δημοφιλή μαθητή του σχολείου, τον Κάλβιν, που πλέον είναι ένας απλός, συμβιβασμένος λογιστής, που νοσταλγεί τα μεγαλεία της νιότης του. Ο Μπομπ, υποστηρίζοντας ,ψευδώς, ότι εργάζεται σε μια αποστολή ύψιστης ασφάλειας, ζητάει τη βοήθειά του. Πολύ σύντομα ο τεράστιος Μπομπ κι ο μικροσκοπικός Κάλβιν βρίσκονται μπλεγμένοι σε ένα ξέφρενο κυνηγητό γεμάτο πυροβολισμούς από όλες τις πλευρές, που θέτει σε κίνδυνο τις ζωές και των δύο αλλά και την ασφάλεια της πόλης…

21:00 Τι Να Περιμένεις Όταν Είσαι Έγκυος (What To Expect When You ‘re Expecting) στο SKAI Review: What to Expect When You're Expecting - Slant Magazine

Ρομαντική κομεντί αμερικανικής παραγωγής 2012

Σκηνοθεσία: Κερκ Τζόουνς. Παίζουν: Κάμερον Ντίαζ, Τζένιφερ Λόπεζ, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Άνα Κέντρικ, Κρις Ροκ, Ντένις Κουέιντ.

Πέντε ζευγάρια που οι ζωές τους αλληλοσυνδέονται, βλέπουν την πραγματικότητά τους να γίνεται άνω κάτω ενόψει της επικείμενης άφιξης ενός μωρού… Η Τζουλς και ο Έβαν συνειδητοποιούν ότι η έντονη ζωή τους δεν έχει χώρο για τις απαιτήσεις μιας εγκυμοσύνης. Η συγγραφέας και λάτρης των μωρών Γουέντι, συνειδητοποιεί ότι οι αυστηρές συμβουλές που έδινε στις μέλλουσες μητέρες δεν έχουν καμία σχέση με τις δικές της επιθυμίες τώρα που αυτή είναι έγκυος. Η φωτογράφος Χόλι είναι διατεθειμένη να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να υιοθετήσει ένα παιδί, αλλά ο σύζυγός της Άλεξ, έχει τις αμφιβολίες του. Και οι Ρόζι και Μάρκο καλούνται να αντιμετωπίσουν μια εγκυμοσύνη προτού καλά-καλά κάνουν σχέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGuardian: Αυτά τα δύο ελληνικά νησιά είναι ιδανικά για ήσυχες διακοπές12.09.2018

23:00 Περηφάνια Και Προκατάληψη (Pride And Prejudice) στον ANT1 Pride & Prejudice' cast: Where are they now? | Gallery | Wonderwall.com

Δραματική ταινία, αγγλικής παραγωγής 2005.

Σκηνοθεσία: Τζο Ράιτ. Παίζουν: Κίρα Νάιτλι, Μάθιου Μακφέιντεν, Σάιμον Γουντς, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Μπρέντα Μπλέθιν, Ρόζαμουντ Πάικ, Κάρεϊ Μάλιγκαν, Τζούντι Nτεντς.

Στην επαρχιακή Αγγλία του 19ου αιώνα, ο κύριος και η κυρία Μπένετ έχουν πέντε κόρες που είναι όλες ανύπαντρες. Όταν ένας πλούσιος και συμπαθητικός μετακομίζει στη γειτονιά, η κυρία Μπένετ ελπίζει να τον εξασφαλίσει ως γαμπρό για την όμορφη μεγαλύτερη κόρη της, Τζέιν Μπένετ. Η εκκολαπτόμενη σχέση όμως σαμποτάρεται από τον υπερόπτη φίλο του νεαρού, κύριο Ντάρσι, που θεωρεί το προξενιό ακατάλληλο. Όταν ο κύριος Ντάρσι με τη σειρά του ερωτεύεται τη δεύτερη κόρη των Μπένετ, Ελίζαμπεθ Μπένετ, η συγκαταβατική πρότασή του για γάμο απορρίπτεται από την Ελίζαμπεθ με ειρωνεία και η προσέγγιση φαίνεται να σταματά. Εντούτοις, τα γεγονότα συνωμοτούν για να συνδέσουν τα διάφορα μέλη, παρά τα εμπόδια και τις παρεξηγήσεις που τα χωρίζουν. Η περηφάνια της μιας πλευράς και η προκατάληψη της άλλης σιγά-σιγά προσπερνιούνται και οι χαρακτήρες αποκομίζουν μεγαλύτερη γνώση του εαυτού τους και των άλλων.

23:15 Κάποτε Στην Καλιφόρνια (Once Upon A Time In Venice) στο SKAI Bruce Willis in Dismal Actioner Once Upon a Time in Venice — Review | IndieWire

Κωμική αστυνομική περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2017

[Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές με σεξ και με ακατάλληλη φρασεολογία].

Σκηνοθεσία: Ρομπ και Μαρκ Κάλλεν. Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Τζέισον Μομόα, Ελίζαμπεθ Ρομ, Τζον Γκούντμαν, Φάμκε Γιάνσεν, Τόμας Μίντλντιτς, Άνταμ Γκόλντμπεργκ.

O Στιβ Φορντ είναι ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ του Λος Άντζελες, που αγωνίζεται να τα βγάλει πέρα. Όταν μία συμμορία κακοποιών του κλέβει τον Μπάντι, τον αγαπημένο του σκύλο, ο κόσμος του καταρρέει. Για να τον πάρει πίσω, πρέπει να κάνει κάποιες «βρόμικες» δουλειές για λογαριασμό της συμμορίας, ενώ τον καταδιώκουν δύο αιμοδιψείς αδελφοί από τη Σαμόα, τα τσιράκια ενός τοκογλύφου και πολλοί ακόμη σκιώδεις χαρακτήρες.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b