MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Met Gala: Το φόρεμα της Μέριλιν που φόρεσε η Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται να καταστράφηκε παρά τη «μεγάλη φροντίδα»

Το εμβληματικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε, που η Κιμ Καρντάσιαν φόρεσε στο κόκκινο χαλί του φετινού Met Gala φαίνεται να έχει υποστεί φθορές, σύμφωνα με φωτογραφίες που κυκλοφορούν σε δημοσιεύματα.

Monopoli Team

Το ιστορικό φόρεμα που η Μέριλιν Μονρόε φορούσε όταν τραγούδησε το «Happy Birthday Mr. President» για τα γενέθλιά του τότε προέδρου Τζον Φ. Κένεντι το 1962, δανείστηκε η Κιμ Καρντάσιαν για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του φετινού Met Gala, προτού αλλάξει σε ένα αντίγραφό του για το υπόλοιπο της τελετής.

Λόγω της ηλικίας και της προέλευσης του φορέματος, δεν ήταν εφικτό να γίνουν αλλαγές σε αυτό, πράγμα που σήμαινε ότι η 41χρονη σταρ έπρεπε να χάσει 7 κιλά για να χωρέσει σε αυτό για την περίσταση. Τελικά κατάφερε να το φορέσει, αν και δεν μπόρεσε να κλείσει το φερμουάρ και γι’ αυτό τυλίχτηκε με ένα λευκό γούνινο σάλι για να φωτογραφηθεί στο κόκκινο χαλί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Θα μπορούσε να το καταστρέψει”: Ειδικοί αντιδρούν στην εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν με φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε στο Met Gala12.09.2018

Το πολύτιμο αυτό φόρεμα μεταφέρθηκε από ειδικούς φρουρούς, ενώ οι θαυμαστές διαβεβαιώθηκαν ότι δόθηκε η μέγιστη προσοχή στο εμβληματικό αυτό φόρεμα, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι θα επιστρέψει σε άριστη κατάσταση.

Σύμφωνα, όμως, με τον λογαριασμό @marilynmonroecollection στο Instagram, παρά τις καλύτερες προθέσεις όλων, το εντυπωσιακό φόρεμα που ανήκει στην ιστορία της ποπ κουλτούρας, τελικά φαίνεται πως έχει υποστεί κάποιες φθορές, έξι δεκαετίες μετά, αφότου φορέθηκε για πρώτη φορά.

Όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Instagram, από το φόρεμα φαίνεται να «λείπουν» μερικά κρύσταλλα, ένα άλλα φαίνεται να «κρέμονται από μια κλωστή».

Μετά από την ανάρτηση αυτή, χρήστες στα social media ξεκίνησαν μία συζήτηση για το αν άξιζε τελικά τον κόπο το «εξαιρετικά εύθραυστο» φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε να δοθεί στην Κιμ για μία και μόνο εμφάνιση στο Met Gala.

«Η Κιμ δεν έπρεπε ποτέ να βάλει αυτό το φόρεμα. Θέλω να πω, ναι, είναι ωραίο να τιμάς την Μέριλιν, αλλά θα μπορούσε να είχε φτιάξει ένα καινούργιο φόρεμα και να το αντιγράψει. Ήταν ένα διαχρονικό και εμβληματικό έργο τέχνης που καταστράφηκε», σχολίασε κάποιος χρήστης στο Twitter. «Αφήστε το στην Κιμ να καταστρέψει ένα ιστορικό έργο τέχνης», πρόσθεσε κάποιος άλλος.

Παρ΄όλα αυτά, το Ripley’s Believe It Or Not! Museum – το οποίο δάνεισε τo φόρεμα στη σταρ και αυτή τη στιγμή εκθέτει το ρούχο στο παράρτημα του Χόλιγουντ – δήλωσε ότι ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αποφευχθεί οποιαδήποτε πιθανή φθορά.

«Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ωστόσο, η Κιμ Καρντάσιαν συνέχισε να δείχνει τον απόλυτο σεβασμό για αυτή την ευκαιρία και το ιστορικό ένδυμα», ανέφερε το Ripley’s σε δήλωση μετά το Met Gala, εξηγώντας πως μάλιστα είχαν θέσει στην ομάδα της Καρντάσιαν πολλές απαιτήσεις όσον αφορά την ασφάλεια και τον ειδικό χειρισμό του φορέματος.

«Το φόρεμα δεν παρέμεινε ποτέ μόνο με την Κιμ. Ήταν πάντα με έναν εκπρόσωπο του Ripley. Φροντίζαμε έτσι πως οποιαδήποτε στιγμή που θα νιώθαμε ότι το φόρεμα κινδύνευε να σκιστεί ή νιώθαμε άβολα για οτιδήποτε, είχαμε πάντα τη δυνατότητα να πούμε ότι δεν θα συνεχίσουμε με αυτό».

Βέβαια μετά το Met Gala, το μουσείο σημείωσε επίσης ότι το ρούχο δεν είχε υποστεί «καμία φθορά».

Με πληροφορίες από https://metro.co.uk/.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b