MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

8 αντηλιακά προσώπου που θα αγαπήσει η επιδερμίδα σας φέτος το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι μπήκε και επίσημα και είμαστε για μία ακόμη σεζόν στην ευχάριστη θέση να αναζητήσουμε τα αντηλιακά που θα μάς συντροφεύσουν τόσο στην πόλη όσο φυσικά και στην παραλία. Ας μάθουμε λοιπόν μερικά χρήσιμα tips για την εφαρμογή του αντηλιακού.

Monopoli Team

Ο τρόπος εφαρμογής του αντηλιακού προσώπου μοιάζει αρκετά με αυτόν της ενυδατικής κρέμας. Κάνουμε ανοδικές κινήσεις και δεν ξεχνάμε να απλώσουμε μια μικρή ποσότητα και στο αυτί μας, το οποίο είναι εκτεθειμένο, και μάλιστα ιδαίτερα όταν έχουμε πιασμένα επάνω τα μαλλιά μας. Όσο για την ποσότητα, δε χρειάζονται υπερβολές, ένα μόνο click από το απλικατέρ που αναλογεί σε μέγεθος προϊόντος ίδιο με αυτό ενός φουντουκιού αρκεί για να καλύψουμε τα παραπάνω σημεία. Μπορεί να σας φαίνεται λίγο αλλά αρκεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα top αντηλιακά σε spray, για εσάς που δεν σας αρέσουν οι βαριές υφές12.09.2018

Καλό είναι όταν δεν είμαστε στην παραλία, να χρησιμοποιούμε αντηλιακό προσώπου ή καλύτερα σώματος και στα χέρια μας, από τα δάχτυλα, μέχρι τους ώμους. Το ίδιο ισχύει και για τα πόδια, τις ημέρες που επιλέγουμε να φοράμε πέδιλα. Και πάλι χρειαζόμαστε μία δόση για την κάλυψη των άκρων και εφαρμόζουμε το προϊόν με ανοδικές κινήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα καλύτερα αντηλιακά για να φορέσετε κάτω από το μακιγιάζ σας12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b