MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Don’t Worry Darling: Όλοι μιλούν για το πρώτο συναρπαστικό τρέιλερ της νέας ταινίας της Olivia Wilde

Το νέο τρέιλερ της ταινίας, που παρουσιάστηκε χθες αποκλειστικά στο CinemaCon, ήταν γεμάτο ερωτικές σκηνές ανάμεσα στον Harry Styles και την Florence Pugh, αλλά και ανατροπές.

Monopoli Team

Έχουν περάσει μερικοί μήνες από το πρώτο, πολύ σύντομο teaser του “Don’t Worry Darling”, της νέας ταινίας της Olivia Wilde με πρωταγωνιστές την Florence Pugh και τον Harry Styles. Όλα δείχνουν όμως, ότι η ταινία θα είναι όσο συναρπαστική φαινόταν στο teaser -σύμφωνα πάντα με το πρώτο τρέιλερ της ταινίας που παρουσιάστηκε στο χθεσινό CinemaCon από την Warner Bros.

Στο νέο τρέιλερ βλέπουμε την Florence Pugh, που πρωταγωνιστεί ως Alice, μία νοικοκυρά στη δεκαετία του ’50, που ζει με τον σύζυγό της Jack (Harry Styles), ο οποίος δουλεύει για μία μυστηριώδη οργάνωση, γνωστή ως Victory Project, που θέλει να αλλάξει για πάντα τον κόσμο όπως ξέρουμε.

Το τρέιλερ ξεκινά με το ζευγάρι να είναι αγκαλιασμένο στο κρεβάτι, όταν η Pugh ανακαλύπτει παραποιημένα βιβλία στο σπίτι της και προσπαθεί να σπάσει… άδεια αυγά. Η συνέχεια είναι ακόμα πιο περίεργη, με την πρωταγωνίστρια να αρχίζει να αμφισβητεί την “τέλεια” ζωή στην ουτοπική πόλη στην οποία ζει -όπου οι γυναίκες πρέπει να μένουν μέσα στο σπίτι, όσο λαμβάνουν χώρα κάποια βίαια περιστατικά.

Το μόνο που θυμίζει στην πρωταγωνίστρια την “τέλεια” ζωή της είναι ο έρωτας της με τον Τζακ, με τον οποίο έχει μια παραπάνω από ευχάριστη σεξουαλική ζωή, όπως αποδεικνύουν διάφορες ερωτικές σκηνές στο τρέιλερ, που προκάλεσαν πολλές ερωτήσεις προς την σκηνοθέτη της ταινίας, Olivia Wilde και φυσικά χαμό στα social media.

Η σκηνοθέτις βρέθηκε στη σκηνή του CinemaCon και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι εμπνεύστηκε από κλασικές ταινίες, όπως η “Ολέθρια σχέση” και η “Ανήθικη Πρόταση” και θέλησε να συμπεριλάβει σεξουαλικές σκηνές, όπου η γυναίκα και η ικανοποίησή της θα είναι στο επίκεντρο.

Στη συνέχεια ρώτησε το κοινό: “Φανταστείτε μια ζωή, στην οποία έχετε ο,τι θα μπορούσατε να θέλετε, όχι μόνο τα υλικά πράγματα… Αλλά και τα πράγματα που πραγματικά έχουν σημασία: πραγματική αγάπη με τον τέλειο σύντροφο, αληθινές φιλίες. Τι θα σας έκανε να παρατήσετε αυτή την τέλεια ζωή; Τι θα θυσιάζατε για να κάνετε το σωστό; Θα ήσασταν πρόθυμοι να ρίξετε ένα σύστημα που έχει σχεδιαστεί για να σας υπηρετεί;”

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 23 Σεπτεμβρίου. Συμπρωταγωνιστούν ο Chris Pine και η Gemma Chan.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHarry’s House: Έρχεται ο τρίτος δίσκος του Harry Styles12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b