MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Harry’s House: Έρχεται ο τρίτος δίσκος του Harry Styles

Ο Harry Styles ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε στα χέρια μας τον τρίτο σόλο δίσκο του, με τίτλο “Harry’s House”.

Monopoli Team

Ο Harry Styles ανακοίνωσε ότι το τρίτο σόλο άλμπουμ του, με τίτλο “Harry’s House”, κυκλοφορεί στις 20 Μαϊου.

Μέσα από μία επίσημη ανακοίνωση, ο καλλιτέχνης αποκάλυψε μόνο την ημερομηνία της κυκλοφορίας, τον τίτλο του δίσκο, το εξώφυλλο -στο οποίο βλέπουμε τον Styles να βρίσκεται απορημένος σε ένα αναποδογυρισμένο σαλόνι- και το γεγονός ότι θα περιλαμβάνει 13 τραγούδια.

Ο pop star δημοσίευσε επίσης στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας του στο Instagram, Harry Styles HQ, ένα μικρό teaser, στο οποίο τον βλέπουμε να περπατά σε μία θεατρική σκηνή και να χαμογελά, όσο στη σκηνή στήνεται ένα σπίτι.

Η είδηση ότι ο Harry θα επιστρέψει με νέο άλμπουμ δεν ήταν ακριβώς αναπάντεχη, αφού υπήρχαν ήδη εδώ και καιρό φήμες ότι ο μουσικός θα κυκλοφορούσε νέα μουσική, πριν βρεθεί στην σκηνή του Coachella ως headliner τον Απρίλιο.

Μάλιστα, τον Φεβρουάριο είχε φωτογραφηθεί να γυρίσει ένα βίντεο κλιπ στους δρόμους του κεντρικού Λονδίνου, κουβαλώντας ένα… τεράστιο κρεβάτι δίπλα από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Παράλληλα, τις τελευταίες μέρες ο ίδιος ο καλλιτέχνης έδινε στοιχεία στους θαυμαστές του, μέσα από μία viral καμπάνια που οδηγούσε σε μία ιστοσελίδα, που έγραφε μόνο “You Are Home”. Στην ιστοσελίδα βλέπαμε μόνο μία πόρτα, η οποία μετά από λίγες μέρες άνοιξε και φάνηκε ένα πολύχρωμο φόντο.

Η ιστοσελίδα διαφημίστηκε και σε βρετανικές εφημερίδες, δίπλα από ζωγραφισμένα έπιπλα, που τελικά βρέθηκαν στο εξώφυλλο του άλμπουμ.

Μένει λοιπόν να δούμε πότε θα κυκλοφορήσουν τα πρώτα κομμάτια από τον δίσκο. Πολύ πιθανό είναι να ακούσουμε νέο κομμάτι, ακόμη και μέσα στον Απρίλιο, πριν την εμφάνισή του στο Coachella στις 15 Απριλίου.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b