MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Don’t Worry Darling: Χάρι Στάιλς και Φλόρενς Πιου στο πρώτο teaser της ταινίας της Ολίβια Γουάιλντ

Στην κυκλοφορία δόθηκε το πρώτο teaser της νέας ταινίας της Ολίβια Γουάιλντ, «Don’t Worry Darling», με τους Φλόρενς Πιου και Χάρι Στάιλς να αποκαλύπτουν την σκοτεινή πλευρά τους σε αυτό το πολυαναμενόμενο ψυχολογικό θρίλερ.

Don't Worry Darling
Monopoli Team

Αν και οι θαυμαστές της Ολίβια Γουάιλντ, της Φλόρενς Πιου και του Χάρι Στάιλς θα πρέπει να περιμένουν έναν ακόμη χρόνο για το πολυαναμενόμενο ψυχολογικό θρίλερ «Don’t Worry Darling», ωστόσο, η Γουάιλντ με ανακοίνωση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μοιράστηκε μαζί μας την ημερομηνία της πρεμιέρας, η οποία θα είναι η 23η Σεπτεμβρίου 2022, καθώς και τα πρώτα πλάνα της ταινίας.

Λίγα λόγια για την ταινία

Επίσημη σύνοψη της ταινίας: Τη δεκαετία του 1950 μια νοικοκυρά, που ζει με τον σύζυγο της σε μια ουτοπική, πειραματική κοινότητα, αρχίζει να ανησυχεί ότι της κρύβει ορισμένα ανησυχητικά και σκοτεινά μυστικά.

Το σενάριο της ταινίας γράφτηκε από την Κέιτι Σίλμπερμαν, βασισμένο σε ένα πρωτότυπο σενάριο των Αδερφών Βαν Ντάικ. Τους λαμπερούς πρωταγωνιστές πλαισιώνουν οι Τζέμα Τσαν, Κική Λέιν και Κρις Πάιν. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Wilde (@oliviawilde)

Τι μας αποκαλύπτει το πρώτο teaser

Τα πρώτα πλάνα της ταινίας δείχνουν τον χαρακτήρα που υποδύεται η Φλόρενς Πιου σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό των προαστίων, όμως κάτι σκοτεινό και διεστραμμένο εξαπλώνεται κάτω από την επιφάνεια. Το σύντομο κλιπ φαίνεται να τελειώνει με την Πιου να προκαλεί ασφυξία στον εαυτό της, καθώς έχει τυλίξει το κεφάλι της με πλαστική μεμβράνη. Ο Χάρι Στάιλς επίσης συμπεριλαμβάνεται στο teaser.

Ένα φιλόδοξο πρότζεκτ

Για το «Don’t Worry Darling» η σκηνοθέτρια και πρωταγωνίστρια Ολίβια Γουάιλντ δούλεψε με τον διευθυντή φωτογραφίας Μάθιου Λιμπατίκ, γνωστό από τις συνεργασίες του με τον Ντάρεν Αρονόφσκι. Στις φωτογραφίες από τα γυρίσματα που πόσταρε νωρίτερα μέσα στο 2021, η Γουάιλντ αναφερόμενη στον υποψήφιο για Όσκαρ κινηματογραφιστή σχολίασε:

«Όχι μόνο το γύρισε… αλλά στην ουσία του έδωσε πνοή μαζί μου. Συνδεθήκαμε από την αποφασιστικότητα μας να πετύχουμε αυτό που φάνταζε αδύνατο, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για ότι καταφέραμε. Με δίδαξε περισσότερα από οποιαδήποτε κινηματογραφική σχολή και δεν έχασε ποτέ την υπομονή του μαζί μου, απαντώντας σε χιλιάδες ερωτήσεις κάθε μέρα. Με κάνει να αγαπώ την κινηματογραφική δημιουργία περισσότερο από ότι ονειρευόμουν». 

Φωτογραφία: IMDB

Η πορεία της Ολίβια Γουάιλντ ως σκηνοθέτριας

Μετά την ταινία ενηλικίωσης «Booksmart», η Ολίβια Γουάιλντ στρέφει τις σκηνοθετικές της ικανότητες σε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση με το ψυχολογικό θρίλερ «Don’t Worry Darling». Το «Booksmart», έλαβε θετικές κριτικές, όταν και κυκλοφόρησε το 2019. Με την Γουάιλντ προηγουμένως να κάνει όνομα στον χώρο της σκηνοθεσίας μέσα από πολυάριθμα μουσικά βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες που κέρδισαν στις Κάννες και το Βερολίνο στις Νύχτες Πρεμιέρας12.09.2018

Η σκηνοθέτρια, αυτή τη στιγμή, έχει διάφορα πρότζεκτ σε εξέλιξη, συμπεριλαμβανομένης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μιας ταινίας της Marvel με τη Spider -Woman.

Πηγή: Indiewire

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b