MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Home Cinema: 9 ταινίες που θα δούμε το τριήμερο του Πάσχα στην TV

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το τριήμερο του Πάσχα στην τηλεόραση.

"Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας" του Tim Burton
"Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας" του Tim Burton
author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Ένα ακόμη τριήμερο έφτασε, αυτό του Μεγάλου Σαββάτου, της Κυριακής και της Δευτέρας του Πάσχα. Εάν ο τρόπος χαλάρωσής σας είναι μια ταινία, εμείς είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την ιδανική για εσάς, μέσα από 9 προτάσεις για την τηλεόραση. Γι’ αυτό πιάστε το τηλεκοντρόλ, ένα μπολ με ποπκορν και καλή θέαση…

Μ. Σάββατο 23/04

“Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ” του Roger Michell: Star στις 17:15

Ο William Thacker έχει ένα μικρό βιβλιοπωλείο στο Νότινγκ Χιλ και ζει μια απλή ζωή. Θα έρθουν όμως τα πάνω κάτω όταν θα γνωρίσει την διάσημη ηθοποιό Anna Scott, με την οποία θα αναπτυχθεί ένας μεγάλος έρωτας. Φυσικά, το να θέλεις μια διάσημη σταρ δεν έρχεται χωρίς καθόλου προβλήματα. Μια από τις πιο ωραίες επιλογές εάν είστε φαν των ρομαντικών ταινιών. Τόσο κοντά στο απίθανο που καταντάει να γίνεται πιθανό και σίγουρα όλοι θα πιάσουμε τους εαυτούς μας να φανταζόμαστε μια ανάλογη ιστορία με τον/την αγαπημένη μας σταρ! Πρωταγωνιστούν οι Hugh Grant και Julia Roberts.

“Ο Μικρός Νικόλας” του Laurent Tirard: ΕΡΤ2 στις 20:00

Ο μικρός Νικόλας είναι απόλυτα ευχαριστημένος με τη ζωή του ακριβώς όπως είναι. Όταν όμως κρυφακούει τους γονείς του να μιλάνε για τον ερχομό ενός μωρού, όλα καταρρέουν. Από εκεί και πέρα για τον μικρό Νικόλα είναι μονόδρομος: θα πρέπει να τους πείσει πως είναι μοναδικός και αρκετός. Αυτός ο ήρωας δεν γίνεται να μη μπλέξει σε σκανταλιές και να κάνει επικές γκάφες, προκαλώντας πολύ γέλιο μέσα στο όλο κλίμα της παιδικής αθωότητας.

“Νώε” του Darren Aronofsky: Cosmote Cinema1 στις 21:00

Με μια επικείμενη βιβλική πλημμύρα να πλησιάζει, ο Νώε αναλαμβάνει να σώσει την οικογένειά του και το ζωικό βασίλειο από τον αφανισμό, χτίζοντας μια κιβωτό. Τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει είναι πολλά και θα χρειαστεί να γίνει πολύ σκληρός προκειμένου να βγάλει εις πέρας την αποστολή. Με ένα δυνατό καστ αποτελούμενο από τους Russell Crowe, Jennifer Connelly, Emma Watson, Anthony Hopkins και Logan Lerman σε συνδυασμό με την πάντα δυναμική σκηνοθεσία του Aronofsky, ετοιμαστείτε να δείτε αυτήν την γνωστή ιστορία…αλλιώς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑERTFLIX: Η πλατφόρμα γιορτάζει τα δεύτερα γενέθλιά της με 3 νέες σειρές και 25 αγαπημένες ταινίες12.09.2018

Κυριακή του Πάσχα 24/04

“Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας” του Tim Burton: Open στις 13:45

Ο Τσάρλι είναι το ένα από τα πέντε τυχερά παιδιά που κερδίζουν το χρυσό εισιτήριο για μια ξενάγηση στο μαγευτικό εργοστάσιο σοκολάτας του εκκεντρικού Γουίλι Γουόνκα, στο οποίο δεν έχει μπει κανείς εδώ και 15 χρόνια. Το εργοστάσιο μοιάζει βγαλμένο από έναν κόσμο φαντασίας με τα σκηνικά που μαρτυρούν την υπογραφή της ταινίας από τον Tim Burton. Ο Johnny Depp ταιριάζει εκπληκτικά στον ρόλο ενώ εξίσου εντυπωσιακός είναι και ο μικρός Freddie Highmore.

“Τιτανικός” του James Cameron: Open στις 20:00

Στο τραγικό ταξίδι που είχε ο Τιτανικός, ένας μεγάλος -κινηματογραφικός- έρωτας γεννήθηκε ανάμεσα στην εύπορη Rose και τον φτωχό Jack. Μια από τις πιο εμβληματικές ερωτικές ιστορίες του Σινεμά με φόντο μια πραγματική ιστορία ενός πλοίου που ναυάγησε στο πρώτο του ταξίδι. Ο James Cameron συνδύασε αριστουργηματικά μυθοπλασία με αληθινά γεγονότα, φτιάχνοντας μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες στα παγκόσμια χρονικά!

“Slumdog Millionaire” του Danny Boyle: Αnt1 στις 23:00

Ο 18χρονος Τζαμάλ Μαλίκ, προερχόμενος από τις φτωχογειτονιές της Μουμπάι, παίζει στο τηλεπαιχνίδι “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;” με έπαθλο 20 εκατομμύρια ρουπίες. Μένει μια τελευταία ερώτηση για να τον αναδείξει νικητή και το παιχνίδι διακόπτεται για την επόμενη μέρα. Μέχρι τότε, τον συλλαμβάνουν για απάτη καθώς τους φαίνεται αδιανόητο ένα φτωχό παιδί να ξέρει τόσα. Ο Τζαμάλ θα αναγκαστεί να κάνει μια αναδρομή στη ζωή του για να τους δώσει τις απαντήσεις. Η ταινία αυτή συγκλόνισε, γοήτευσε και απέσπασε 8 βραβεία Όσκαρ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒραβεία Ίρις 2022: “Αγία Εμυ” και “Monday” επικρατούν στις φετινές υποψηφιότητες12.09.2018

Δευτέρα του Πάσχα 25/04

“Οι Ρυθμιστές” του George Nolfi: Alpha στις 20:15

Ο πολιτικός David Norris λίγο πριν κερδίσει μια θέση στην αμερικανική γερουσία, ερωτεύεται την Elise, μια μπαλαρίνα. Ξαφνικά εμφανίζεται μια ομάδα ανδρών οι οποίοι προσπαθούν να τους αποτρέψουν από το να είναι μαζί κι όπως φαίνεται είναι Ρυθμιστές της Μοίρας. Τώρα μένει ο David να αποφασίσει εάν θα πάρει τη μοίρα στα χέρια του ή εάν θα ακολουθήσει αυτό που άλλοι του ορίζουν. Ρομαντική περιπέτεια με sci-fi στοιχεία, η οποία θα σας βάλει και τα υπαρξιακά ερωτήματα γύρω από το πόσο τελικά εμείς οι ίδιοι ελέγχουμε τις ζωές μας. Πρωταγωνιστούν οι Matt Damon και Emily Blunt.

“Η Μεγάλη Υπόσχεση” του Terry George: Alpha στις 02:00

Λίγο πριν το τέλος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και στα πρόθυρα του ξεσπάσματος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο Michael, φοιτητής ιατρικής και λογοδοσμένος πίσω στην πόλη του, ερωτεύεται την Ana, μια διανοούμενη και επίσης λογοδοσμένη με τον Chris, έναν Αμερικανό δημοσιογράφο. Αυτό το ερωτικό τρίγωνο που αναπτύσσεται, είναι σύντομα καταδικασμένο από τα σφοδρά ιστορικά γεγονότα που καραδοκούν. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Oscar Isaac, Charlotte Le Bon και Christian Bale.

“Γυναίκες στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης” του Pedro Almodóvar: Cosmote Cinema2 στις 22:00

Η Pepa ξεκινά να ψάχνει τον εραστή της, όταν αυτός εξαφανίζεται μυστηριωδώς και συναντά στον δρόμο της διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες. Ο Almodóvar μας δίνει μια κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του ταινία, η οποία μάλιστα προτάθηκε και για Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b