MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Choose or Die: 84 λεπτά με επικίνδυνα παιχνίδια και μπόλικη δυστοπία στο νέο θρίλερ του Netflix

Η νέα προσθήκη στις ταινίες τρόμου του Netflix ακούει στο όνομα Choose or Die και μάς υπόσχεται 84 λεπτά δυστοπίας και φρίκης…

Choose or Die. Photo Credits: Netflix
Choose or Die. Photo Credits: Netflix
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Τελευταία είναι φανερό πως το Netflix στρέφεται στις ταινίες τρόμου και για τον μήνα Απρίλιο το νέο τους «τρομακτικό» απόκτημα ονομάζεται Choose or Die. Το νέο θρίλερ της πλατφόρμας κυκλοφόρησε την Παρασκευή και ήδη όλοι μιλάνε για μία ταινία που σκοπό έχει να διαταράξει…τον ύπνο μας.

Ένα καταραμένο βιντεοπαιχνίδι θα βάλει φωτιά σε όσα ήξεραν οι πρωταγωνιστές μας μέχρι τώρα για τη ζωή τους. Τόσο αυτοί, όσο και οι εμείς, θα βρεθούμε σε μία εναλλακτική πραγματικότητα, που μυρίζει τρόμο, θάνατο και αγωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑArchive 81: Η νέα σειρά τρόμου του Netflix που θα σας καθηλώσει12.09.2018

Όσα πρέπει να ξέρουμε για το Choose or Die

Το Choose or Die αφηγείται την ιστορία του καταραμένου βιντεοπαιχνιδιού CURS>R, το οποίο έχει τη δυνατότητα να επηρεάζει την πραγματικότητα. Σαν παιχνίδι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Βάζει στους παίκτες του κάποια φαινομενικά απλά διλήμματα, όμως όσο περνάει το παιχνίδι αυτά γίνονται όλο και πιο απειλητικά. Η παγίδα όμως κρύβεται αλλού, μίας και δεν μπορείς να ξεφύγεις από την επιλογή, όσο δύσκολη και φρικτή αν είναι. Και αυτό συμβαίνει γιατί, αν δεν επιλέξεις…πέθανες!

Το CURS>R λοιπόν μπορεί να αλλάξει την ίδια την πραγματικότητα, ανάλογα με τις επιλογές των παικτών του. Οι εκδότες του CURS>R υποσχέθηκαν ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο για τον πρώτο παίκτη που θα κερδίσει το παιχνίδι και αυτό είναι από μόνο του ύποπτο. Ακόμα πιο ύποπτο όμως είναι ότι παρά τα 40 χρόνια ύπαρξής του παιχνιδιού, κανένας δεν έχει καταφέρει να κερδίσει.

Η Αϊόλα Έβανς ως Κέιλα και ο Άσα Μπάτερφιλντ ως Άιζακ. Photo Credits: Netflix

Η Αϊόλα Έβανς ως Κέιλα και ο Άσα Μπάτερφιλντ ως Άιζακ. Photo Credits: Netflix

Η Κέιλα, μία νεαρή φοιτήτρια που μόλις απολύθηκε και ψάχνει απεγνωσμένα χρήματα, ανακαλύπτει το CURS>R και αποφασίζει να βάλει πλώρη για το χρηματικό έπαθλο. Βέβαια, ο καταραμένος αέρας του παιχνιδιού θα την ξεβράσει σε μία τρομακτική δυστοπία. Δυστυχώς, σαν άλλος Οδυσσέας, η Κέιλα θα παρασύρει στον τρομακτικό αυτόν κόσμο έναν σύντροφο, και συγκεκριμένα τον καλό της φίλο Άιζακ. Το αν θα επιζήσει η ίδια και όσοι αγαπά μένει να το δούμε στο Netflix.

Το κέρδος του παιχνιδιού από όλο τον πόνο που προκαλεί το μαθαίνουμε ήδη από το trailer. Όσο περισσότερο υποφέρουν οι «καταραμένοι» παίκτες τόσο περισσότερο ωφελείται ο «καταραμένος» δημιουργός του. Οι προσπάθειες της Κέιλα να ξεφύγει από το βιντεοπαιχνίδι είναι μάταιες και η ίδια βρίσκεται εγκλωβισμένη σε έναν τρομακτικό κόσμο με ακόμα πιο φοβερές συνέπειες. Πλέον δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τερματίσει το παιχνίδι, πέρα από το να συνεχίσει να παίζει, μέχρι να κερδίσει ή να πεθάνει. Το θέμα είναι πόσοι ακόμα θα πεθάνουν μέχρι τότε.

Οι χαρακτήρες που θα μάς απασχολήσουν
Η Αϊόλα Έβανς ως Κέιλα και ο Άσα Μπάτερφιλντ ως Άιζακ. Photo Credits: Netflix

Η Αϊόλα Έβανς ως Κέιλα και ο Άσα Μπάτερφιλντ ως Άιζακ. Photo Credits: Netflix

  • Η Αϊόλα Έβανς ως Κέιλα, μία απεγνωσμένη φοιτήτρια που μόλις έχει χάσει τη δουλειά της και πρέπει να βρει χρήματα για να πληρώσει το ενοίκιο της, οπότε ανακαλύπτει τον απειλητικό κόσμο του CURS>R και χάνεται σε αυτόν.
  • Ο Άσα Μπάτερφιλντ ως Άιζακ, ένας καλός φίλος της Κέιλα που θα κάνει τα πάντα για να την βοηθήσει.
  • Ο Έντι Μάρσαν ως Χαλ, άλλο ένα θύμα του καταραμένου παιχνιδιού.
  • Ο Ρόμπερ Ίνγκλαντ, γνωστός για τον ρόλο του ως Φρέντι Κρούγκερ στην ταινία «Εφιάλτης στον Δρόμο με τις Λεύκες», υποδύεται τον εαυτό του, ο οποίος είναι παγιδευμένος στο καταραμένο βιντεοπαιχνίδι.

Αν γενικά σας αρέσουν οι nostalgic ταινίες, το στοιχείο του τρόμου, και δε ψάχνετε μία ιδιαίτερα δομημένη πλοκή, τότε σίγουρα το Choose or Die είναι για εσάς. Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά και ετοιμαστείτε για 84 λεπτά γεμάτα αγωνία, τρόμο και φρίκη. Οι καταραμένες «τιμωρίες» που πρόκειται να δείτε, είναι πραγματικά αδιανόητες, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην τρώτε κατά τη διάρκεια της προβολής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Απρίλιο12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b