MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Netflix: Οι 10 καλύτερες σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Απρίλιο

Τον Απρίλιο, οι χρήστες του Netflix θα έχουν την ευκαιρία να ξανά δουν τρεις αγαπημένες σειρές που επιστρέφουν με νέα σεζόν, αλλά και να γνωρίσουν πέντε νέες ταινίες και δύο νέες σειρές.

Ozark. Photo Credits: Netflix
Ozark. Photo Credits: Netflix
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Κάθε μήνα στο Netflix κάνουν την εμφάνισή τους νέες πρωτότυπες ταινίες και σειρές, ενώ επιστρέφουν και παλιότερες αγαπημένες παραγωγές. Αυτόν τον Απρίλιο, οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα υπέροχο binge watching, καθώς προστίθενται πέντε νέες ταινίες και κάνουν την επιστροφή τους τρεις αγαπημένες σειρές.

Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που θα παρακολουθήσουμε τον Απρίλιο στο Netflix.

The Bubble (Παρασκευή 1 Απριλίου)
The Bubble. Photo Credits: Netflix

The Bubble. Photo Credits: Netflix

Αν έχετε βαρεθεί τις ταινίες που κάνουν σαν να μην υπάρχει πανδημία, τότε το The Bubble είναι η ταινία που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε. Τοποθετημένη στο Φθινόπωρο του 2020, όταν είχαμε πλέον μάθει για τα καλά τι σημαίνει καραντίνα και πανδημία, η ταινία μας γνωρίζει το καστ και τους συντελεστές μίας ταινίας με τον τίτλο Cliff Beasts. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της έκτης ταινίας του franchise, θα γίνουμε μάρτυρες της δυσκολίας που κρύβουν τα γυρίσματα εν μέσω πανδημίας αλλά και των εκπλήξεων που κρύβει ο υποχρεωτικός εγκλεισμός διαφορετικών μεταξύ τους ανθρώπων, πάντα με γνώμονα την κωμωδία.

Furioza (Τετάρτη 6 Απριλίου)
Furioza. Photo Credits: Netflix

Furioza. Photo Credits: Netflix

Στις ταινίες της πλατφόρμας έρχεται να προστεθεί μία πολωνική παραγωγή, το Furioza. Η πλοκή ακολουθεί την έμπειρη πλέον αστυνομικό Ντζίκα (Weronika Ksiazkiewicz), η οποία θα επανασυνδεθεί με έναν παλιό γνωστό, για να ξετυλίξει μία οργανωμένη εγκληματική ομάδα. Ο Ντέιβιντ (Mateusz Banasiuk), θα δεχθεί να την βοηθήσει και να γίνει πληροφοριοδότης της αστυνομίας, καθώς η επόμενη εναλλακτική θα είναι να πάει ο αδερφός του φυλακή. Στην πορεία της συνεργασίας τους, ο Ντέιβιντ θα καταλάβει πως ο εγκληματικός κόσμος από τον οποίο προσπαθεί να ξεφύγει, τον τραβάει πλέον με διπλάσια δύναμη και πρέπει να κάνει τα πάντα για να μην ξανά επιστρέψει στην παλιά του ζωή.

Elite – 5ος κύκλος (Παρασκευή 8 Απριλίου)
Elite. Photo Credits: Netflix

Elite. Photo Credits: Netflix

Στο κλείσιμο της πρώτης εβδομάδας του Απρίλη, οι χρήστες του Netflix που αγαπούν τις ισπανόφωνες σειρές, θα έχουν την χαρά να δουν τον νέο κύκλο του Elite. Η σειρά αφορά τους μαθητές του Las Encinas, ενός όχι και τόσο συνηθισμένου σχολείου, όπου κάθε μέρα αποκαλύπτεται ένα νέο ερωτικό δράμα, νέες συγκρούσεις αλλά και κάποια παλιά εγκλήματα που ακόμα ταλανίζουν την κοινότητα του ιδιωτικού αυτού σχολείου. Τι θα μας αποκαλύψει άραγε η 5η σεζόν της δημοφιλούς σειράς;

Ημερολόγιο Ελευθερίας (Σάββατο 9 Απριλίου)
Ημερολόγιο Ελευθερίας. Photo Credits: Netflix

Ημερολόγιο Ελευθερίας. Photo Credits: Netflix

Για του λάτρεις των K-Drama, το Netflix εξασφάλισε άλλη μία πολυαναμενόμενη σειρά, το Ημερολόγιο Ελευθερίας. Τρία αδέρφια, που θα τα υποδυθούν οι Λι Μιν-κι, Τζι-γουόν Κιμ και Σον Σουκ-κου, παλεύουν με την βαρετή τους καθημερινότητα και ψάχνουν τρόπους να ξεφύγουν από αυτή. Ένας άγνωστος θα τους δώσει το εισιτήριο της ελευθερίας τους και θα ξεκινήσει για αυτούς μία νέα καθημερινότητα, γεμάτη ζωντάνια και προκλήσεις.

Hard Cell (Τρίτη 12 Απριλίου)
Hard Cell. Photo Credits: Netflix

Hard Cell. Photo Credits: Netflix

Μία ομολογουμένως εμπνευσμένη κωμική σειρά θα βρούμε στο Netflix στις αρχές της δεύτερης εβδομάδας του Απρίλη, όπου η Κάθριν Τέιτ θα προσπαθήσει να ξετυλίξει όλο της το κωμικό και υποκριτικό ταλέντο, υποδυόμενη πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες. Συγκεκριμένα, θα μεταφερθούμε με στυλ ντοκιμαντέρ στις πρόβες για ένα μιούζικαλ με πρωταγωνιστές τις κρατούμενες των γυναικείων φυλακών HMP Woldsley, όπου η Κάθριν θα αναλάβει να ενσαρκώσει από μία τρόφιμο μέχρι και έναν αστυνομικό και να διακωμωδήσει το περιβάλλον των φυλακών, με την σκληρή όμως αλήθεια.

Choose or Die (Παρασκευή 15 Απριλίου)
Choose or Die. Photo Credits: Netflix

Choose or Die. Photo Credits: Netflix

Μία νέα προσθήκη στις ταινίες του θα κάνει το Netflix με το Choose or Die, το πολυαναμενόμενο θρίλερ του Τόμπι Μίκινς με πρωταγωνιστές την Αϊόλα Έβανς και τον Άσα Μπάτερφιλντ. Η υπόθεση του θρίλερ συναντά μία νεαρή κοπέλα, η οποία χρειάζεται χρήματα και έτσι ξεκινά να παίζει ένα παλιό horror video game το οποίο δίνει βραβείο 100.000$, χωρίς όμως να ξέρει ότι θα εξαπολύσει μία τρομακτική και θανάσιμη απειλή. Στο πλευρό της θα έχει έναν καλό της φίλο και μαζί θα προσπαθήσουν να σωθούν από την πραγματικότητα, την οποία πλέον ελέγχει το παιχνίδι. Ένα είναι πάντως σίγουρο. Η αγωνία και ο τρόμος θα υπάρχουν διάχυτα στα 85 λεπτά της ταινίας.

Russian Doll – 2ος κύκλος (Τετάρτη 20 Απριλίου)
Russian Doll. Photo Credits: Netflix

Russian Doll. Photo Credits: Netflix

Μετά από 3 χρόνια αναμονής, επιτέλους επιστρέφει η δεύτερη σεζόν της μαύρης κωμωδίας Russian Doll. Και ενώ η Νατάσα Λιόν πέθαινε συνεχώς και ξανά ζούσε την ημέρα των γενεθλίων της στην πρώτη σεζόν ως Νάντια, άφησε το κοινό της με πολλά ερωτήματα, τα οποία ελπίζουμε να λυθούν στη νέα σεζόν. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως από τη λούπα στην οποία έχει μπλεχτεί μπορεί φαινομενικά να έχει ξεφύγει, το παρελθόν όμως την κυνηγά και το σύμπαν ίσως να έχει άλλα σχέδια, όπως μας ενημερώνει το Netflix.

Καλοκαιρινές Βόλτες (Παρασκευή 22 Απριλίου)
Καλοκαιρινές Βόλτες. Photo Credits: Netflix

Καλοκαιρινές Βόλτες. Photo Credits: Netflix

Μία ρομαντική εφηβική ταινία θα προστεθεί στο Netflix τον Απρίλιο και ακούει στο όνομα Καλοκαιρινές Βόλτες. Ακολουθεί την έφηβη Όντεν, η οποία μόλις τελείωσε το σχολείο και ετοιμάζεται να περάσει με τον πατέρα της λίγους μήνες πριν ξεκινήσει το κολέγιο. Και καθώς όλα τα προηγούμενα χρόνια της ζωής της ήταν αφοσιωμένη αποκλειστικά στα μαθήματά της, αρπάζει την ευκαιρία που της δίνει η γνωριμία με τον μυστηριώδη Ιλάι και ζει ένα αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο ανέμελες εμπειρίες.

Η Πολιορκία του Σίλβερτον (Τετάρτη 27 Απριλίου)
Η Πολιορκία του Σίλβερτον. Photo Credits: Netflix

Η Πολιορκία του Σίλβερτον. Photo Credits: Netflix

Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα που έλαβαν μέρος στη Νότια Αφρική το 1980, η Πολιορκία του Σίλβερτον είναι το νέο δράμα που θα υποδεχτεί τον Απρίλιο το Netflix. Τρεις φίλοι που παλεύουν με την δικαιοσύνη, το απαρτχάιντ και την εκδίκηση, θα βρεθούν ξαφνικά να κρατούν σε κατάσταση ομηρίας μία ολόκληρη τράπεζα. Η αποστολή εκδίκησης που πήρε αυτή την τροπή είναι πολύ σημαντική για τον πρωταγωνιστή, τον Τάμπο Ραμέτσι, ο οποίος φαίνεται αμετανόητος και έτοιμος να πάρει αυτό που τόσα χρόνια αναζητά.

Ozark (Παρασκευή 29 Απριλίου)
Ozark. Photo Credits: Netflix

Ozark. Photo Credits: Netflix

Στην εκπνοή του Απρίλη θα δούμε και τα τελευταία 7 επεισόδια της 4ης σεζόν του Ozark, της δημοφιλούς σειράς που ακολουθεί μία οικογένεια στο περιπετειώδες ταξίδι της με το FBI, ένα καρτέλ ναρκωτικών αλλά και τα μεταξύ της προβλήματα. Στην τέταρτη και τελευταία σεζόν της σειράς, οι πράξεις του Μάρτι (Τζέισον Μπέιτμαν), φαίνεται να τον στοιχειώνουν, την ίδια στιγμή που η Ρουθ (Τζούλια Γκάρνερ) αναζητά εκδίκηση για τον θάνατο του ξαδέρφου της. Στις 29 Απριλίου, όλα τα κομμάτια του παζλ θα μπουν στη θέση τους και όλοι οι φαν της σειράς περιμένουν ένα επικό κλείσιμο της ιστορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 χαρακτήρες της μικρής και μεγάλης οθόνης που έκαναν την τρανς κοινότητα λίγο πιο “ορατή”12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b