MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Gucci: Οι νέες τσάντες Diana και Bamboo γίνονται πρωταγωνίστριες σε μοναδικά έργα τέχνης

O οίκος λανσάρει μία νέα εντυπωσιακή καμπάνια, μέσα από την οποία προωθεί την αυτοέκφραση και τη δημιουργικότητα.

Monopoli Team

To προηγούμενο καλοκαίρι συμπληρώθηκαν 60 χρόνια από την γέννηση της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα. Tότε, με αφορμή την επέτειο γέννησης της, ο ιταλικός οίκος Gucci κυκλοφόρησε ένα ανανεωμένο αντίγραφο του αγαπημένου της αξεσουάρ, της iconic τσάντας που πήρε το όνομα της, Diana bag.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCalvin Klein x Palace: Η πιο κουλ καμπάνια που θα δείτε σήμερα, με τους πιο αναπάντεχους πρωταγωνιστές12.09.2018

Υπό το όραμα του creative director του ιταλικού οίκου, Αλέσαντρο Μισέλ, η νέα Gucci Diana, διαθέσιμη σε μίνι, μικρό και μεσαίο μέγεθος, έχει χερούλια από μπαμπού και κυκλοφορεί σε παστέλ μπλε, ροζ, μαύρο, καφέ και λευκό.

Όσο για την Gucci Bamboo bag, η ιστορία της ξεκινά το 1947, στην μεταπολεμική Ιταλία, όταν στην προσπάθεια εύρεσης υλικών, ο Γκούτσιο Γκούτσι μαζί με τους τεχνίτες του οίκου στη Φλωρεντία, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το μπαμπού για το χερούλι της νέας τους τσάντας. Τον περασμένο Φεβρουάριο ο οίκος επανακυκλοφόρησε και αυτή την τσάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟυκρανή σχεδιάστρια μόδας δημιουργεί μία ξεχωριστή συλλογή από ενδύματα που «έσωσε» ξεφεύγοντας από τον πόλεμο12.09.2018

Σήμερα ο οίκος λανσάρει μία νέα εντυπωσιακή καμπάνια, μέσα από την οποία προωθεί την αυτοέκφραση και τη δημιουργικότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b