MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

The Bubble: 126 λεπτά γέλιου στη νέα κωμωδία του Netflix για την πανδημία

Όσα πρέπει να ξέρεις για την νέα ταινία του Netflix, που ακούει στο όνομα The Bubble και τοποθετείται στην περίοδο της πανδημίας.

The Bubble. Photo Credits: Netflix
The Bubble. Photo Credits: Netflix
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Ομολογουμένως, η Πρωταπριλιά ήταν η κατάλληλη μέρα για να κυκλοφορήσει αυτή η άκρως χιουμοριστική ταινία, που διακωμωδεί όλα όσα ζούμε τα τελευταία 2 χρόνια, γεγονότα δηλαδή που φαίνονται πραγματικά σαν μία καλοστημένη φάρσα. Καθώς όμως η πραγματικότητα έχει κάποιες φορές μεγαλύτερη φαντασία από τους σεναριογράφους, η πανδημία έδωσε στον Τζαντ Άπατοου την ευκαιρία να δημιουργήσει μία διαφορετική αλλά εξίσου αστεία ταινία.

Το The Bubble ακολουθεί μία ομάδα ηθοποιών, οι οποίοι ετοιμάζουν την έκτη ταινία ενός franchise που ονομάζεται Cliff Beasts. Πρωταγωνιστές σε αυτή τη σειρά ταινιών είναι κυρίως οι ιπτάμενοι δεινόσαυροι τους οποίους πολεμούν οι ηθοποιοί, όμως σε αυτό το sequel τα γυρίσματα είναι κάπως διαφορετικά, καθώς η πανδημία ακόμα καλά κρατεί. Τα γυρίσματα γίνονται τον φθινόπωρο του 2020, όταν όλοι πιστεύαμε πως ο covid έχει επιτέλους τελειώσει, όμως μία ακόμα καραντίνα αχνοφαινόταν από μακριά.

Συνεπώς, με τον ιό, που για εμφανείς λόγους δεν ονομάζεται covid στην ταινία, να απειλεί την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, οι πρωταγωνιστές θα μπουν όλοι μαζί καραντίνα σε ένα ξενοδοχείο και θα πρέπει να συμβιώσουν αρμονικά, παρά τις συγκρούσεις που μπορεί να προκύπτουν. Στην πορεία των γυρισμάτων και του εγκλεισμού, κάποιοι ηθοποιοί θα χάσουν το… μυαλό τους, η ταινία δράσης που γυρίζουν, το Cliff Beasts 6: the Battle for Everest: Memories of a Requiem, θα κινδυνεύσει και εμείς σίγουρα θα γελάσουμε.

Η μικρογραφία αυτή ενός πανδημικού κινηματογραφικού πλατό πάντως, μας παρουσιάζει με έναν χιουμοριστικό τρόπο τις δυσκολίες που συναντούν ακόμα και σήμερα οι ηθοποιοί και τα μέλη του πληρώματος μία ταινίας, για να βγάλουν άρτιο αποτέλεσμα και ταυτόχρονα να μην κινδυνεύσει η υγεία κανενός. Έτσι, την επόμενη φορά που θα νευριάσουμε επειδή άργησε η νέα σεζόν της αγαπημένης μας σειράς ή επειδή η ταινία που περιμένουμε έχει καθυστερήσει λόγω covid, ας βάλουμε αυτή την ταινία για να θυμηθούμε τις δυσκολίες μίας τέτοιας παραγωγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWindfall: 92 λεπτά γεμάτα αγωνία – και ανατροπές – στο νέο ψυχολογικό θρίλερ του Netflix12.09.2018

Όσα πρέπει να ξέρουμε για το The Bubble
Οι Λέσλι Μαν, Ντέιβιντ Ντουκόβνι, Guz Khan και Άιρις Άπατοου στο The Bubble. Photo Credits: Netflix

Οι Λέσλι Μαν, Ντέιβιντ Ντουκόβνι, Guz Khan και Άιρις Άπατοου στο The Bubble. Photo Credits: Netflix

Το σενάριο του The Bubble υπογράφουν ο ταλαντούχος Τζαντ Άπατοου και η Παμ Μπρέιντι, με την ελπίδα να εισάγουν στον κινηματογράφο μία μεταπανδημική εποχή, στην οποία οι ταινίες δεν θα φοβούνται να αναφερθούν σε όσα ζούμε τα τελευταία χρόνια. Με το The Bubble συνεπώς, δοκιμάζουν την αντίδραση του κοινού σχετικά με τη συμπερίληψη αναφορών στην πανδημία, σε ένα κωμικό πλαίσιο πάντα.

Και πράγματι, σχεδόν δυόμιση χρόνια μετά το πρώτο σοκ της πανδημίας, το κοινό ίσως και να είναι έτοιμο να παρακολουθήσει μία τέτοια κωμωδία ως ένα διασκεδαστικό διάλειμμα από όλες τις αγχωτικές σκέψεις γύρω από τα νέα δεδομένα της ζωής μας.

Στην πλοκή του The Bubble, βλέπουμε μία διαφορετική οπτική των ηθοποιών μίας παραγωγής, οι οποίοι προσπαθούν να ξεπεράσουν τόσο τα εμπόδια της πανδημίας όσο και των διαπροσωπικών τους σχέσεων. Το τρέιλερ μας δείχνει από την αρχή την ποικιλία χαρακτήρων που θα συναντήσουμε στην ταινία, από τρομαγμένους ηθοποιούς μέχρι και μια ηθοποιό-TikToker της Gen-Z. Ακόμα, είναι σίγουρο πως θα ταυτιστούμε με την δυσκολία των πρωταγωνιστών κατά την διάρκεια του υποχρεωτικού ρινικού τεστ, αλλά και με την ανάγκη τους να ξεφύγουν από τον υποχρεωτικό τους εγκλεισμό.

Οι χαρακτήρες που θα μας απασχολήσουν
Οι Πέδρο Πασκάλ, Λέσλι Μαν και Ντέιβιντ Ντουκόβνι στο The Bubble. Photo Credits: Netflix

Οι Πέδρο Πασκάλ, Λέσλι Μαν και Ντέιβιντ Ντουκόβνι στο The Bubble. Photo Credits: Netflix

  • Η Λέσλι Μαν ως Λόρεν Βαν Τσανς, μια ηθοποιός που υποδύεται την Ντόλι στη σειρά ταινιών Cliff Beasts.
  • Ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι ως Ντάστιν Μάρλεϊ, ο οποίος υποδύεται τον πρωταγωνιστή του franchise των Cliff Beasts, τον Δρ. Χαλ Πάκαρντ.
  • Ο Πέδρο Πασκάλ ως Ντίετερ Μπράβο, ένας γνωστός ηθοποιός με μεγάλη και σοβαρή καριέρα, ο οποίος υποδύεται για πρώτη φορά έναν νέο χαρακτήρα στο Cliff Beasts 6.
  • Ο Γκαζ Καν ως Χάουι Φρανγκόπουλος, ένας ηθοποιός που υποδύεται τον Τζέραρντ του Cliff Beasts, τον πιο κωμικό χαρακτήρα της ταινίας.
  • Η Κάρεν Γκίλαν ως Κάρολ Κομπ, μια από τις ηθοποιούς του Cliff Beasts, η οποία υποδύεται την Δρ. Λέισι Νάιτγκεϊλ.
  • Ο Κίγκαν-Μάικλ Κι ως Σον Νόξ, ένας σταρ δράσης που υποδύεται τον χαρακτήρα Κολτ Ρόκγουελ στο Cliff Beasts.
  • Η Άιρις Άπατοου ως Κρίσταλ Κρις, μια διάσημη Gen Z TikToker που εντάσσεται για πρώτη φορά στο καστ του Cliff Beasts 6, ως Βίβιαν Τζόι.
  • Ο Φρεντ Άρμισεν ως Ντάρρεν Έιγκαν, ο εκκεντρικός νέος σκηνοθέτης του Cliff Beasts 6, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει στο παρελθόν την επιτυχημένη ταινία Sundance και δεν παραλείπει να το αναφέρει.
  • Η Κέιτ ΜακΚίνον ως Πόλα, στέλεχος στο στούντιο που κάνει ό, τι μπορεί για να ολοκληρωθεί η παραγωγή της ταινίας ομαλά.
  • Η Μαρία Μπακάλοβα ως Άνικα, υπάλληλος στο πολυτελές ξενοδοχείο όπου κάνει την καραντίνα του το καστ της ταινίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRestless: 5 λόγοι για να βάλετε στην λίστα σας την νέα προσθήκη του ERTFLIX12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b