MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Windfall: 92 λεπτά γεμάτα αγωνία – και ανατροπές – στο νέο ψυχολογικό θρίλερ του Netflix

Μία ακόμα προσθήκη στα ψυχολογικά του θρίλερ έκανε το Netflix, με το Windfall να μάς υπόσχεται 92 λεπτά αγωνίας και ανατροπών.

Windfall. Photo Credits: Netflix
Windfall. Photo Credits: Netflix
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Τα ψυχολογικά θρίλερ με ομηρίες δεν μάς είναι καθόλου άγνωστα και φαίνεται πώς μονοπωλούν το ενδιαφέρον των παραγωγών τα τελευταία χρόνια. Σε αυτή τη λογική κινείται και το νέο ψυχολογικό θρίλερ του Netflix, το Windfall, το οποίο κυκλοφόρησε λίγες ημέρες πριν.

Με πρωταγωνιστές τους Τζέισον Σίγκελ, Λίλι Κόλινς και Τζέσι Πλέμονς, το Windfall υπόσχεται στους συνδρομητές της πλατφόρμας, 92 λεπτά αγωνίας, ανατροπών και χιτσκοκικών πλάνων – όλα στα πλαίσια μίας ληστείας που…στράβωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα Ημερολόγια του Άντι Γουόρχολ: 5 λόγοι που πρέπει να δείτε το νέο docuseries του Netflix για τον “πάπα της pop”12.09.2018

Όσα πρέπει να ξέρουμε για το Windfall
Ο Τζέισον Σίγκελ πρωταγωνιστεί στο Windfall ως διαρρήκτης στο εξοχικό ενός πλούσιου επιχειρηματία. Photo Credits: Netflix

Ο Τζέισον Σίγκελ πρωταγωνιστεί στο Windfall ως διαρρήκτης στο εξοχικό ενός πλούσιου επιχειρηματία. Photo Credits: Netflix

Τι συμβαίνει στο Windfall

Το Windfall ακολουθεί έναν άνδρα, ο οποίος κάνει διάρρηξη στο εξοχικό ενός πλούσιου ζευγαριού. Για κακή του τύχη, μετά από λίγο το ζευγάρι κάνει την εμφάνισή του και διακόπτει τα σχέδια του ληστή. Καθώς αλλάζουν τα σχέδια και η διάρρηξη μετατρέπεται σε ομηρία, ο ληστής, ο επιχειρηματίας και η γυναίκα του θα μπλεχτούν σε ένα παράξενο παιχνίδι μυστικών, κοινωνικών στερεότυπων και ανατροπών.

Στην πραγματικότητα, η ληστεία αυτή κρύβει αρκετά περισσότερα από πίσω της και μία περίεργη σχέση θα αρχίσει να ξετυλίγεται ανάμεσα στους τρεις πρωταγωνιστές. Το μόνο σίγουρο είναι πως, όσο θα φτάνει η ταινία προς το τέλος της, τόσο περισσότερο θα ξεκαθαρίζει το τοπίο της…περίεργης αυτής κατάστασης ομηρίας.

Το νέο ψυχολογικό θρίλερ του Netflix, το υπογράφει ο Τσάρλι ΜακΝτάουελ, σύζυγος της Κόλινς, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει στο παρελθόν τους Σίγκελ και Πλέμονς στην ταινία The Discovery.

Ο Τζέσι Πλέμονς υποδύεται τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία. Photo Credits: Netflix

Ο Τζέσι Πλέμονς υποδύεται τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία. Photo Credits: Netflix

Το τρέιλερ μάς αποκαλύπτει πληροφορίες με το…σταγονόμετρο, όμως εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε τον σαρκασμό που πλανάται στην ατμόσφαιρα, αλλά και τις τεταμένες σχέσεις ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Το παράδοξο είναι πως, το ζευγάρι φαίνεται να θέλει να βοηθήσει τον απαγωγέα του, προτείνοντας του μάλιστα να ζητήσει μεγαλύτερο ποσό για λίτρα!

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης προσπαθεί να εκλογικεύσει τον μυστηριώδη εισβολέα, ο οποίος φαίνεται να ξέρει πολλά για τους ομήρους του. Η αλαζονεία που φέρνουν τα χρήματα, σε συνδυασμό με κάποιες αδικίες του παρελθόντος, θα παίξουν σημαντικό ρόλο, όχι όμως πιο σημαντικό από αυτόν της συζύγου, η οποία φαίνεται να έχει και η ίδια ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν της…

Οι πρωταγωνιστές του Windfall
Οι Λίλι Κόλινς, Τζέσι Πλέμονς και Τζέισον Σίγκελ πρωταγωνιστούν στο Windfall. Photo Credits: Netflix

Οι Λίλι Κόλινς, Τζέσι Πλέμονς και Τζέισον Σίγκελ πρωταγωνιστούν στο Windfall. Photo Credits: Netflix

  • Ο Τζέισον Σίγκελ στον ρόλο ενός ληστή, που καταλήγει να κρατά όμηρους ένα ζευγάρι που έρχεται, ίσως, απροειδοποίητα στο σπίτι που έχει επιλέξει να ληστέψει.
  • Ο Τζέσι Πλέμονς στον ρόλο ενός δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, ο οποίος φαίνεται να έχει αδικήσει στο παρελθόν κάποιους ανθρώπους. Η αλαζονική του στάση θα φέρει τον εισβολέα στα όρια του, την ίδια στιγμή που ο επιχειρηματίας ήθελε απλά να κάνει διακοπές στο εξοχικό του.
  • Η Λίλι Κόλινς στον ρόλο της όμορφης αλλά και μυστηριώδους συζύγου του επιχειρηματία, η οποία φαίνεται να μην έχει αποκαλύψει όλα της τα χαρτιά και αυτό μας βάζει σε αρκετές σκέψεις.

Φυσικά, όλες οι απορίες που «γεννά» το τρέιλερ έχουν ήδη ξεκινήσει να λύνονται σε όσους έχουν δει την ταινία, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στο Netflix.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕπιχείρηση Άνταμ: Η νέα ταινία του Netflix ταξιδεύει τον Ράιαν Ρέινολντς πίσω στον χρόνο12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b