MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
HOME CINEMA

Home Cinema: 9 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε τις ταινίες που αξίζει να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στην τηλεόραση και τις online πλατφόρμες.

"Δίδυμοι Θρύλοι" του Brian Helgeland
"Δίδυμοι Θρύλοι" του Brian Helgeland
author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Σαββατοκύριακο με κακοκαιρία – και ενδεχομένως χιόνι σε κάποιες περιοχές –  δεν σημαίνει τίποτε άλλο πέρα από ταινία στο σπίτι κάτω από τα σκεπάσματα. Σας προτείνουμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

Τηλεόραση

“Ο Καλόσαυρος” του Peter Sohn: Star στις 21:00, Σάββατο 12/03

Σε μια εποχή που οι δεινόσαυροι δεν έχουν εξαφανιστεί αλλά υπάρχουν ταυτόχρονα με το ανθρώπινο είδος, ο Άρλο, ένας γλυκύτατος απατόσαυρος χάνει την οικογένειά του μετά από μια μεγάλη καταιγίδα. Στον δρόμο του συναντά ένα ανήμερο νεαρό αγόρι, τον Σποτ και μαζί θα ψάξουν για την χαμένη του οικογένεια. Μια γλυκιά, συγκινητική ιστορία, στην οποία η έννοια της φιλίας παίζει σημαντικό ρόλο!

“Η Γυναίκα με τα Μαύρα” του James Watkins: ΕΡΤ3 στις 22:00, Σάββατο 12/03

Ο Arthur Kipps είναι δικηγόρος και ταξιδεύει σε ένα απομακρυσμένο χωριό για να διευθετήσει όσα πρέπει για μια έπαυλη μιας γυναίκας που πέθανε πρόσφατα. Η παραμονή του στην παλιά έπαυλη θα αρχίσει να του ξεδιπλώνει σκοτεινά μυστικά, που σχετίζονται με θανάτους παιδιών, ώσπου να γίνει αισθητή η παρουσία της γυναίκας με τα μαύρα. Μια άκρως τρομακτική ταινία για όσους αντέχουν τέτοιου είδους ιστορίες! Ο ρόλος πάει γάντι στον Daniel Radcliffe, ένας ακόμη λόγος να επιλέξετε αυτήν την ταινία.

“Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη” των Anthony & Joe Russo: COSMOTE Cinema 1 στις 22:45, Σάββατο 12/03

Η ήττα από τον Thanos, αναγκάζει τους Avengers να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια τελική μάχη που θα καθορίσει τα πάντα. Η τελευταία ταινία της τρίτης φάσης για τις ταινίες της Marvel. Έχει όλα όσα χρειάζεται μια superhero ταινία που κλείνει έναν κύκλο. Η μεγάλη της απήχηση όταν βγήκε στις αίθουσες, τα λέει όλα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ24ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: 10 ντοκιμαντέρ που αξίζει να δείτε12.09.2018

“Ο Ρατατούης” του Brad Bird: Alpha στις 21:30, Κυριακή 13/03

Ο Ρεμί είναι ένας νεαρός αρουραίος που, σε σχέση με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, αγαπά το ποιοτικό φαγητό και γνωρίζει να μαγειρεύει άψογα. Όταν θα χωριστεί ξαφνικά από την οικογένειά του, θα βρεθεί στο Παρίσι και, συγκεκριμένα στο εστιατόριο του αγαπημένου του μάγειρα Γκουστό, όπου θα βοηθήσει τον Λινγκουίνι να καταφέρει τα πάντα στην κουζίνα. Μιλάμε για μια από τις πιο κλασικές ταινίες κινουμένων σχεδίων που δείχνουν σε όλους πως δεν κρύβει τίποτα κακό το να έχει κανείς μεγάλα όνειρα…

“Δίδυμοι Θρύλοι” του Brian Helgeland: Star στις 22:50, Κυριακή 13/03

Τα δίδυμα αδέρφια Reggie και Ronnie Kray ήταν διάσημοι μαφιόζοι στο Λονδίνο τη δεκαετία του 1960. Η ιστορία τους πιάνει από όταν αποφυλακίστηκαν και έπρεπε να εδραιώσουν και πάλι τη θέση τους στον κόσμο της μαφίας, κλείνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς. Η δύναμή τους ήταν τόσο μεγάλη που είχαν ισχυρή πολιτική επιρροή, γνωρίζοντας υψηλά στελέχη και άτομα της καλής κοινωνίας. Ο Tom Hardy παίζει τους δύο μαφιόζους σε μια καλοστημένη ταινία εγκλήματος!

“Το Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών” του Σύλλα Τζουμέρκα: ΕΡΤ2 στις 00:00, Κυριακή 13/03

Μια αστυνομικός και μια εργάτρια σε εργοστάσιο παραγωγής χελιών που βρίσκονται στη Δυτική Ελλάδα, γνωρίζονται μετά από έναν θάνατο στην πόλη που ξεκινά έναν κύκλο βίας. Το πολλά υποσχόμενο φιλμ μυστηρίου του Σύλλα Τζουμέρκα θα σας καθηλώσει.

Πλατφόρμες

“Monster” της Patty Jenkins: Ertflix έως 11/05

Η Aileen πουλά το κορμί της για να επιβιώσει ενώ την βαραίνουν τα τραύματα της παιδικής της ηλικίας. Όταν συναντά την Selby, θα έρθουν κοντά και θα προσπαθήσουν μαζί για μια νέα αρχή στη ζωή τους. Όμως, είναι δύσκολο για την Aileen να ξεφύγει από το σκοτεινό παρελθόν κι έτσι, οδηγείται στο να διαπράξει μια σειρά από φόνους. Δείτε την Charlize Theron να μεταμορφώνεται και να συγκλονίζει με την ερμηνεία που της χάρισε το Όσκαρ Ά Γυναικείου Ρόλου και την αντίστοιχη Χρυσή Σφαίρα για την αποτύπωση μιας πραγματικής κατά συρροή δολοφόνου. Στο πλευρό της, η μοναδική Christina Ricci.

“The Talented Mr. Ripley” του Anthony Minghella: Netflix

O Tom είναι ένας φιλόδοξος νεαρός που τυχαία αναλαμβάνει να πάει στην Βενετία και να πείσει τον Dickie, τον γιο ενός πλούσιου άντρα να γυρίσει πίσω στην Αμερική. Σαγηνεύεται, όμως, από τη γοητεία του και προσπαθεί να γίνει εκείνος…μέχρι που βγαίνει εκτός ελέγχου. Matt Damon και Jude Law γίνονται ένα αναπάντεχα καλό δίδυμο σε ένα πολύ καλά δεμένο σενάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDisney: Κατηγορείται ότι λογοκρίνει τον ομόφυλο έρωτα στις ταινίες της Pixar12.09.2018

“H Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ” του Δημήτρη Μπαβέλλα: Cinobo

Δύο φίλοι ξεκινούν ένα τρελό roadtrip στην Ελλάδα με στόχο να βρουν τι απέγινε η θρυλική πορνοστάρ των 90s Λώρα Ντουράντ πoυ είχε εξαφανιστεί αναπάντεχα. Σουρεάλ, περιπετειώδης και με γερή δόση χιούμορ είναι η ευχάριστη επιλογή που ψάχνετε.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b