MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Burberry: Δύο χρόνια μετά επέστρεψε live με ένα epic show

Ο Burberry συγκέντρωσε ένα πλήθος διασημοτήτων για να παρουσιάσει την νέα συλλογή του καλλιτεχνικού διευθυντή Riccardo Tisci – το πρώτο live show του brand σε δύο χρόνια.

Monopoli Team

Μια τυπική βροχερή Παρασκευή στο Λονδίνο, ο Burberry συγκέντρωσε ένα πλήθος διασημοτήτων και σημαντικών ονομάτων της μόδας και του θεάματος όπως Kate Moss, Naomi Campbell, Adam Driver, Rebecca Hall, Dixie D’Amelio και Jacob Elordi, για να παρουσιάσει την νέα συλλογή του καλλιτεχνικού διευθυντή Riccardo Tisci – το πρώτο live show του brand σε δύο χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Jacquemus έφερε το καλοκαίρι πιο κοντά12.09.2018

Οι καλεσμένοι, πολλοί από τους οποίους φορούσαν διάφορες εκδοχές της χαρακτηριστικής καμπαρντίνας του οίκου, έφτασαν το μεσημέρι και ανέβηκαν τις σκάλες του Central Hall Westminster, όπου τους υποδέχτηκαν με παγωμένη σαμπάνια και χαβιάρι.

Η Gigi και η Bella Hadid, που παρευρέθηκαν και οι δύο στο show, εθεάθησαν να φτάνουν στον χώρο, φορώντας Burberry: η Bella με ένα καρό streetwear σύνολο και η Gigi με μια κλασική μαύρη καμπαρντίνα που αναδείκνυε το νέο πλατινέ χρώμα των μαλλιών της.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLip piercing: Από τον Balmain στην Angelina Jolie η τάση κάνει come back12.09.2018

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b