MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 9 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και πλατφόρμες

Ποιες ταινίες αξίζει να δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και πλατφόρμες; Συγκεντρώσαμε τις δικές μας καλύτερες προτάσεις.

author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο που κάποιοι από εμάς θα επιλέξουμε να μείνουμε μέσα! Εμείς σας βοηθάμε να επιλέξετε την ταινία που σας ταιριάζει ανάμεσα σε όσες θα παιχτούν στην τηλεόραση, καθώς και ενδιαφέρουσες επιλογές από μεγάλες πλατφόρμες.

Τηλεόραση

“Brave” των Brenda Chapman και Mark Andrews: Σάββατο 5/03, 21:00 στο STAR

Η Merida είναι μια διαφορετική πριγκίπισσα με πάθος για την τοξοβολία που αρνείται να υποταχθεί σε ιερά έθιμα. Αυτό όμως την φέρνει αντιμέτωπη με μεγάλη αναστάτωση τόσο στην οικογένειά της, όσο και στην πόλη. Ώσπου, συναντά μια γηραιά σοφή που της δείχνει τον δρόμο προς την αληθινή γενναιότητα. Μια ταινία κινουμένων σχεδίων που μετρά πια μια δεκαετία από την κυκλοφορία της αλλά δεν έχει αλλάξει τίποτα από τα συναισθήματα που γεννά η θέασή της, είτε είναι η πρώτη φορά που την βλέπει κάποιος, είτε η φορά που έχει χάσει πια το μέτρημα.

“Η Μάγισσα” της Nora Ephron: Σάββατο 5/03, 22:00 στον ΑΝΤ1

Ο Jack Wyatt είναι ένας διάσημος σταρ που αποφασίζει να κάνε μια στροφή στην καριέρα του, παίζοντας σε ένα ριμέικ της θρυλικής σειράς “Η Μάγισσα”. Ωστόσο, δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με την συμπρωταγωνίστριά του. Μέχρι που συναντά την Isabel, η οποία μοιάζει καταπληκτικά στην παλιά πρωταγωνίστρια και την πείθει να παίξει. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι πως η Isabel είναι στ’ αλήθεια μάγισσα! Μια old time classic επιλογή με την μοναδική Nicole Kidman και τον τρομερό Will Ferrell.

“Ο Χιονάνθρωπος” του Tomas Alfredson: Σάββατο 5/03, 01:00 στο STAR

Ο Harry Hole, ένας επικεφαλής ντετέκτιβ, αρχίζει να ερευνά την υπόθεση εξαφάνισης μιας γυναίκας με τα πρώτα χιόνια. Σύντομα, αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως πρόκειται για έναν ψυχοπαθή κατά συρροή δολοφόνο, που για να τον πιάσει πρέπει να ξεκινήσει έρευνες από πολύ παλιά. Για τους λάτρεις των ταινιών μυστηρίου, μια σχετικά νέα προσθήκη στο είδος -συγκεκριμένα το 2017- με πρωταγωνιστές τον Michael Fassbender και την Rebecca Ferguson.

“Έκρηξη Θυμού” του Derrick Borte: Σάββατο 5/03, 20:20 στο COSMOTE CINEMA 2HD

Η Rachel καθώς οδηγεί ένα πρωί, έχει μια μικρή διαφωνία με έναν οδηγό. Δεν μπορεί να φανταστεί πως αυτός ο άνθρωπος είναι ψυχικά ασταθής και ξεκινά να την καταδιώκει και να την απειλεί με μέσα πέρα από την λογική. Ένα καθηλωτικό θρίλερ αγωνίας με ένα πραγματικά οργισμένο Russell Crowe!

“Τζακ ο Κυνηγός Γιγάντων” του Bryan Singer: Κυριακή 6/03, 12:00 στο STAR

Ο Jack, ένας νέος αγρότης, ξεκινά άθελά του τον παλιό πόλεμο μεταξύ ανθρώπων και γιγάντων, όταν ανοίγει την πύλη ανάμεσα στους δύο κόσμους και οι γίγαντες διεκδικούν όσα θεωρούν πως τους ανήκουν. Ταυτόχρονα, ο Jack προσπαθεί να σώσει την πριγκίπισσα  Isabelle από τα χέρια των γιγάντων. Μια παραμυθένια ταινία φαντασίας για μικρούς και μεγάλους δια χειρός του σκηνοθέτη των ταινιών X-Men!

“Rocky” του John G. Avildsen: Κυριακή 6/03, 21:00 στο OPEN

Ο Rocky Balboa δεν είναι παρά ένας απλός πυγμάχος από την Φιλαδέλφεια χωρίς ιδιαίτερες προοπτικές. Όταν όμως ο πρωταθλητής βαρέων βαρών, Apollo Creed, θα τον διαλέξει ως αντίπαλο, ο Rocky θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό του για να αποδείξει σε όλους την αξία του. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για την ταινία που μας εισήγαγε στην θρυλικό Rocky, όπως μοναδικά τον ενσάρκωσε ο Sylvester Stallone!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFamily Weekend: 13 προτάσεις διασκέδασης με τα παιδιά12.09.2018

Πλατφόρμες

“Scary stories to tell in the dark” του André Øvredal: Ertflix έως 3/06

Μια παρέα εφήβων την ημέρα του Halloween πηγαίνουν στο στοιχειωμένο σπίτι της πόλης για να κρυφτούν από μια παρέα που τους εκφοβίζει. Εκεί ανακαλύπτουν ένα τετράδιο στο οποίο γράφονται μόνες τους οι πιο τρομακτικές ιστορίες που προμηνύουν τον θάνατό τους! Με την πένα του Guillermo del Toro -όχι όμως ολομόναχου- κανείς δεν έχει να φοβάται τίποτα…ή μήπως έχει;

“Son of Saul” του László Nemes στο Cinobo

O Saul είναι Εβραίος που κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, βρίσκεται σε στρατόπεδο συγκέντρωσης αναγκασμένος να δουλεύει στους θαλάμους αερίων. Μια μέρα, βρίσκει το άψυχο σώμα του γιου του και αποφασίζει να το θάψει, κόντρα σε όλους και όλα. Καθηλωτικό, ανατριχιαστικό, ένα πραγματικό αριστούργημα για την ανάγκη για ανθρωπιά στις πιο απάνθρωπες συνθήκες που έχουν ποτέ υπάρξει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣαββατοκύριακο στην Κροατία: Στο νέο θρίλερ του Netflix τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται12.09.2018

“Whiplash” του Damien Chazelle στο Netflix

O Andrew γράφεται σε μια μουσική σχολή για να γίνει ντράμερ και έχει ως καθηγητή τον Terence Fletcher, του οποίου οι μέθοδοι σύντομα θα αποδειχθούν πολύ σκληρές και θα τον πιέσουν στο έπακρον! Μια επιλογή που θα σας ταρακουνήσει και θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστη, ειδικά εφόσον ο J.K. Simmons έδωσε μια από τις καλύτερες ερμηνείες του.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b