MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 7 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Ποιες ταινίες αξίζει να δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και πλατφόρμες; Συγκεντρώσαμε τις δικές μας καλύτερες προτάσεις.

Argo
author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Αν αυτό το Σαββατοκύριακο σας βρίσκει σπίτι, τι καλύτερο από μια καλή ταινία αγκαλιά με ένα μεγάλο μπολ ποπ κορν; Για να μην ψάχνετε για ώρες μέχρι που να βαρεθείτε, σας προτείνουμε εμείς τις καλύτερες ταινίες που μπορείτε ναι δείτε σε τηλεόραση και πλατφόρμες.

Τηλεόραση

Μπαμπούλας Α.Ε. του Pete Docter: Star, Σάββατο 26/02 στις 21:00

Στην Μπαμπουλόπολη, μακριά από τους ανθρώπους ζουν διάφορα τέρατα. Μερικά δουλεύουν στην εταιρεία “Μπαμπούλας Α.Ε.”, όπου συλλέγουν τις κραυγές των μικρών παιδιών τρομάζοντάς τα, για να παράξουν ενέργεια. Όλα, όμως, αλλάζουν όταν στην πόλη εισέρχεται ένα μικρό κορίτσι! Η συγκεκριμένη ταινία κινουμένων σχεδίων είναι πια μια κλασική επιλογή που δεν μπορεί να απογοητεύσει κανέναν…

Πάρτι Γυναικών της Lucia Aniello: MEGA, Σάββατο 26/02 στις 02:40

Η Jess επανενώνεται μετά από 10 χρόνια με τις τέσσερις φίλες της από το κολέγιο για να γιορτάσουν όλες μαζί τον επικείμενο γάμο της, σε ένα ξέφρενο σαββατοκύριακο. Ωστόσο, όλη η διάθεση αλλάζει όταν καταλάθος σκοτώνουν τον στρίπερ του πάρτι και, τώρα, πρέπει να το καλύψουν. Πρωταγωνιστεί η Scarlett Johansson αλλά και η Zoë Kravitz σε αυτήν την μαύρη κωμωδία, μια γυναικεία υπόθεση!

Επιχείρηση: Argo του Ben Affleck: Star, Κυριακή 27/02 στις 22:50

Προς το τέλος της επανάστασης στο Ιράν το 1979, μια ομάδα Ιρανών στρατιωτών στην Τεχεράνη κρατά ομήρους 52 Αμερικανούς. Όταν έξι από αυτούς θα καταφέρουν να το σκάσουν, θα στηθεί επιχείρηση διάσωσης με αρχηγό τον ειδικό πράκτορα της CIA, Tony Mendez, σε ένα άκρως παράτολμο σχέδιο. Η ταινία έχει βασιστεί ελαφρώς σε αληθινά γεγονότα και εμπειρίες του Mendez. Πρωταγωνιστεί ο Ben Affleck, στον οποίο ανήκει και η σκηνοθεσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTV5 MONDE plus: Ταινίες και σειρές αφιερωμένες σε γυναίκες που σημάδεψαν την εποχή τους12.09.2018

Another Round του Thomas Vinterberg: COSMOTE TV Cinema 1, Κυριακή 27/02 στις 21:00

Τέσσερις καθηγητές Λυκείου αποφασίζουν να κάνουν ένα πείραμα καταναλώνοντας μια μικρή ποσότητα αλκοόλ καθημερινά που σκοπό θα έχει να αυξήσει την αποδοτικότητά τους σε όλους τους τομείς. Ωστόσο, το πράγμα δεν αργεί να ξεφύγει! Μιλάμε, φυσικά, για το περσινό Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας από τον Δανό σκηνοθέτη με πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό Mads Mikkelsen.

Πλατφόρμες

Happy End του Michael Haneke: Ertflix έως 30/05

Μια καλοστεκούμενη οικογένεια αντιμετωπίζει διάφορες αναποδιές και προβλήματα που θέτουν σε κίνδυνο την φαινομενικά ωραία ζωή τους. Άραγε θα έχουν το happy end που μας υπόσχεται ο τίτλος; Ο Αυστριακός σκηνοθέτης διατηρεί και εδώ το γνωστό στυλ του, με το οποίο σκιαγραφεί τον ψυχισμό των ανθρώπων από διαφορετικές σκοπιές ενώ, ταυτόχρονα, στηλιτεύει την τάξη των νεόπλουτων. Η Isabelle Huppert σε μια από τις πολλές συνεργασίες της μαζί του, όπως και ο Jean‑Louis Trintignant.

Titane της Julia Ducournau: Cinobo

Ένας πατέρας βρίσκει μετά από χρόνια τον χαμένο γιο του αλλά τίποτα από όσα νομίζει δεν είναι κοντά στην πραγματική αλήθεια. Αν δεν είδατε την ταινία που κέρδισε τον τελευταίο Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες -κάνοντας την Julia Ducournau μόλις τη δεύτερη γυναίκα που αποσπά το βραβείο- στις αίθουσες, αυτή είναι η ευκαιρία σας. Σοκάρει και προκαλεί αλλά έχει την ικανότητα ταυτόχρονα να χαρίσει γέλιο και συγκίνηση. Πάντως, είναι σίγουρα καθηλωτική…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ24o Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Το φετινό πόστερ υπογράφει ο εικονογράφος και δημιουργός κόμικ Kanellos Cob12.09.2018

The Guilty του Antoine Fuqua: Netflix

Ένας αστυνομικός που εργάζεται προσωρινά στο τηλεφωνικό κέντρο των κλήσεων της αστυνομίας, προσπαθεί να σώσει μια γυναίκα που τηλεφωνεί και κινδυνεύει ενώ ο ίδιος, βασανίζεται από τα τραύματα του παρελθόντος. Η καινούργια ταινία του Jake Gyllenhaal είναι άλλη μια απόδειξη της φοβερής υποκριτικής του ικανότητας. Εάν σας αρέσουν οι ταινίες αγωνίας, αυτή η επιλογή είναι για εσάς.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b