MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

TV5 MONDE plus: Ταινίες και σειρές αφιερωμένες σε γυναίκες που σημάδεψαν την εποχή τους

Η δωρεάν πλατφόρμα TV5MONDEplus γιορτάζει τη γυναίκα μέσα από ένα αφιέρωμα σε σημαντικές προσωπικότητες που άλλαξαν την ιστορία, καθώς και μια αστεία ιντερνετική σειρά για τη γυναικεία περιποίηση στο πέρασμα των χρόνων.

Ils ont jugé la reine
Monopoli Team

Συμβουλές ομορφιάς που αφαιρούν το μακιγιάζ της Ιστορίας!

Μήπως οι youtubers ομορφιάς υπήρχαν από παλιά; Αποτρίχωση μετώπου, «μεταμόρφωση» της ξαδέρφης που ήταν προτεστάντης, μακιγιάζ για έναν αγώνα μονομάχων, δημιουργία καλσόν… Από τον Μεσαίωνα μέχρι την Επανάσταση και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, κάθε Δεσποινίδα μας δίνει μια χιουμοριστική εικόνα της γυναικείας περιποίησης μέσα στους αιώνες.

Μία αστεία και ιστορική ιντερνετική σειρά που μπορείτε να παρακολουθήσετε αποκλειστικά στο TV5MONDEplus.

Ακόμα περισσότερη Ιστορία!

Παρουσίαση γυναικών που σημάδεψαν την εποχή τους.

«Marie-antoinette, Ils Ont Juge La Reine»

Δεν χρειάστηκαν πάνω από τρεις μέρες για να δικαστεί, καταδικαστεί και εκτελεστεί η τελευταία βασίλισσα της Γαλλίας, η Μαρία-Αντουανέτα, η μοίρα της οποίας ήταν προδιαγεγραμμένη.

«Quelle histoire : Les femmes inspirantes»

Κλεοπάτρα, Άννα Φρανκ, Πριγκίπισσα Νταϊάνα, Σιμόν Βέιλ : Παρουσίαση γυναικών με προσωπικότητα που συνεχίζει να εμπνέει κάθε γενιά.

«Bessie Coleman, Premiere Aviatrice Noire»

Η Αφροαμερικανίδα Μπέσι Κόλμαν δεν είχε παρά ένα όνειρο : να γίνει πιλότος. Ζώντας όμως σε μία χώρα βαθιά χαραγμένη από τον φυλετικό διαχωρισμό, αποφασίζει να αυτοεξοριστεί στην Γαλλία, όπου λαμβάνει τελικά το δίπλωμα πιλότου της το 1921.

«Madame le Général, une femme d’exception»

Πιλότος αεροπλάνου και ελικοπτέρου, αλεξιπτωτίστρια, χειρούργος γιατρός, η Βαλερί Αντρέ ξεπέρασε τα όρια του εφικτού, λαμβάνοντας τη θέση της πρώτης γυναίκας Στρατηγού σε σώμα στρατού της Γαλλίας.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b