MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΥΓΕΙΑ

Μύθος ή αλήθεια: Ο καφές και το τσάι μπορούν να μας ενυδατώσουν

Το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου σώματος είναι νερό, περίπου 60%. Η ποσότητα του νερού στο σώμα αλλάζει με την ηλικία, το φύλο και τα επίπεδα ενυδάτωσης.

Monopoli Team

Το νερό είναι απαραίτητο για πολλές σωματικές λειτουργίες. Βοηθάει στην πέψη, την απομάκρυνση των ακαθαρσιών και τη διατήρηση της λίπανσης των αρθρώσεων μας και κυριολεκτικά μας βοηθά να σκεφτόμαστε (ο εγκέφαλος χρησιμοποιεί το νερό για να παράγει ορμόνες και νευροδιαβιβαστές).

Όμως ενώ το νερό μπορεί τεχνικά να μας βοηθά να σκεφτόμαστε και να παραμένουμε ενεργητικοί, πολλοί από εμάς νιώθουμε ότι χρειαζόμαστε ακόμα λίγη επιπλέον καφεΐνη για να ξυπνήσουμε – και φυσικά ο καφές και το τσάι έχουν ωραία γεύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕτοιμάζεστε για χριστουγεννιάτικη απόδραση; Αυτά είναι τα προϊόντα που θα πρέπει να πάρετε μαζί σας12.09.2018

Επιπλέον εκτός από το νερό, το τσάι και ο καφές είναι τα δύο πιο διαδεδομένα ροφήματα στον κόσμο. Αλλά όταν πρόκειται για την ενυδάτωση, ο καφές μετράει ως νερό; Το τσάι μετράει ως νερό; Είναι το καθαρό νερό (H2O) το μόνο πράγμα που μετράει ως νερό; Στο σημερινό άρθρο θα λύσουμε αυτές τις απορίες μια για πάντα.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιορτινό κέικ γεμάτο αρώματα από την food blogger Nikis_Food12.09.2018

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b