MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΤΑΙΝΙΑ

Δεν θέλω να γίνω δυσάρεστος αλλά πρέπει να μιλήσουμε για κάτι πολύ σοβαρό: Η ταινία του Γιώργου Γεωργόπουλου διαθέσιμη online

Η μαύρη κωμωδία του Γιώργου Γεωργόπουλου «Δεν θέλω να γίνω δυσάρεστος αλλά πρέπει να μιλήσουμε για κάτι πολύ σοβαρό» είναι διαθέσιμη για διαδικτυακή παρακολούθηση μέσα από τις πλατφόρμες VoD και viva.gr.

Δεν θέλω να γίνω δυσάρεστος αλλά πρέπει να μιλήσουμε για κάτι πολύ σοβαρό: Η ταινία του Γιώργου Γεωργόπουλου διαθέσιμη online
Monopoli Team

H ταινία  του Γιώργου Γεωργόπουλου «Δεν θέλω να γίνω δυσάρεστος αλλά πρέπει να μιλήσουμε για κάτι πολύ σοβαρό», από σήμερα προβάλλεται στην πλατφόρμα VoD της Videorama και στην streaming υπηρεσία της Viva.

«Δεν θέλω να γίνω δυσάρεστος αλλά πρέπει να μιλήσουμε για κάτι πολύ σοβαρό»: Λίγα λόγια για την ταινία

Η ταινία του Γ.Γεωργόπουλου, πιο επίκαιρη από ποτέ, και υπό μία έννοια προφητική, είναι μια μαύρη κωμωδία με θέμα έναν θανατηφόρο ιό που γρήγορα λαμβάνει  διαστάσεις στην χώρα μας. Πρωταγωνιστεί ο Όμηρος Πουλάκης στον ρόλο του  Άρη, ενός πετυχημένου στελέχους μιας μεγάλης εταιρίας.

Η ζωή του θα αλλάξει για τα καλά  όταν μάθει πως είναι φορέας ενός σεξουαλικώς μεταδιδόμενου ιού, ο οποίος είναι θανατηφόρος μόνο για τις γυναίκες. Ο Άρης όμως είναι και η μοναδική ελπίδα για τη δημιουργία ενός εμβολίου. Αρκεί να βρει ποια από τις πρώην συντρόφους του, του μετέδωσε τον ιό αρχικά…

Στο πλευρό του Όμηρου Πουλάκη, εμφανίζεται ο Βαγγέλης Μουρίκης, ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος (συμπρωταγωνιστής του Ο. Πουλάκη και στo “Tungsten” του σκηνοθέτη) κι ένα εντυπωσιακό γυναικείο καστ: Ιωάννα Παππά, Κόρα Καρβούνη, Βίκυ Παπαδοπούλου, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Σίσσυ Τουμάση και η γιαπωνέζα Mari Yamamoto.

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Οικονομίδης κάνει ένα μικρό, αλλά χαρακτηριστικό πέρασμα στην ταινία, ενώ το σενάριο συνυπογράφει με το σκηνοθέτη, η συγγραφέας Μαρία Φακίνου. Tην μουσική υπογράφει η Kid Moxie.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Η ενηλικίωση του Spider Man12.09.2018

Πλούσιος κατάλογος νέων και κλασικών ταινιών

Στην πλατφόρμα Video on Demand της Videorama μπορείτε να βρείτε πολλές νέες ταινίες της Weirdwave (από το Annette  μέχρι το  Martin Eden και από τη Νονά της Νύχτας μέχρι το Αντίο, Ηλίθιοι) -κάποιες μάλιστα σε πρώτη προβολή, ενώ ο πλούσιος κατάλογος περιλαμβάνει και επιλεγμένα κλασικά φιλμ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

http://www.weirdwave.gr/

https://www.youtube.com/channel/UCF9Dj8Vq2W1QIqbTS80SanQ

https://www.facebook.com/WEIRDWAVE.GR

https://www.instagram.com/weirdwavegr/

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b