MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ

Οι ταινίες της εβδομάδας: Η ενηλικίωση του Spider Man

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αιθουσες την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου με μια ματιά.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Spider-Man- No Way Home

Το πολυαναμενόμενο νέο φιλμ του «Spiderman» με τίτλο «No way home» έφτασε στις αίθουσες και οι αμέτρητοι φαν του ήρωα της Marvel είναι βέβαιο ότι θα απολαύσουν μια περιπέτεια που όχι μόνο σέβεται το κινηματογραφικό παρελθόν του Πίτερ Πάρκερ αλλά, το σημαντικότερο, ετοιμάζεται να στραφεί με ορμή και έμπνευση προς το μέλλον. Οι εκπλήξεις δεν σταματούν μόνο στην ταυτόχρονη παρουσία όλων των παλιών (από την τριλογία του Σαμ Ράιμι κιόλας) εχθρών του Spiderman, αφού οι απανωτές ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη με ρυθμό πολυβόλου, πριν έρθει το λυτρωτικό φινάλε.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Αμνός

Στο φολκ παραμύθι τρόμου «Αμνός» η σουηδέζα Νούμι Ράπας υποδύεται μια ευάλωτη αγρότισσα που βλέπει σε ένα νεογέννητο αρνάκι το πρόσωπο του νεκρού παιδιού της. Τολμηρό, πρωτότυπο και ξεχωριστό το φιλμ αν και η ιδιορρυθμία του δεν γίνεται πάντα αποδεκτή λόγω της αδυναμίας να συνδεθεί πειστικά το φανταστικό στοιχείο με την αλληγορική χροιά της ιστορίας.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Μετά την αγάπη

Αντίθετα το «Μετά την αγάπη» του Αλίμ Καν έχει την αβίαστη χάρη ενός ρεαλιστικού δράματος που θέτει σκληρά ηθικά διλήμματα και σκιαγραφεί εξαίσια το ψυχολογικό προφίλ της ηρωίδας που βλέπει τη ζωή της να παίρνει απρόσμενη τροπή μετά από τον αιφνίδιο θάνατο του συντρόφου της.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Τραγούδα 2

Τρομερό κέφι, θαυμάσια συνύπαρξη μουσικής και γέλιου, νέοι απολαυστικοί χαρακτήρες συνιστούν το σίκουελ της animation επιτυχίας του 2016 «Τραγούδα». Το «Τραγούδα 2» δίνει και πάλι το μικρόφωνο σε κάποια αξιολάτρευτα ζωάκια, που δεν σταματούν μπροστά σε τίποτα μέχρι να εκπληρώσουν το όνειρο τους.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ελπίδα

Η «Ελπίδα» της Μαρίας Σοντάλ είναι η πρόταση της Νορβηγίας για τα φετινά Όσκαρ κι έχει ως πρωταγωνιστικό ζευγάρι τον Στέλαν Σκάρσγκαρντ και την Άντρεα Μπριν Χόβιγκ, που δοκιμάζονται σκληρά όταν η ηρωίδα μαθαίνει πως έχει μόλις λίγους μήνες ζωής.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Dissolved

Το σπονδυλωτό «Dissolved» είναι το μεγάλου μήκους ντεμπούτο του Θοδωρή Βουρνά.
Αίθουσες προβολής

Χαμένοι τα Χριστούγεννα

Τέλος το «Χαμένοι τα Χριστούγεννα» φέρνει το πνεύμα των εορτών σε δύο ξένους που παγιδεύονται στα Χάιλαντς.
Αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b