MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Lost Daughter: Πρώτο τρέιλερ για την ταινία της Μάγκι Τζίλενχαλ με «άρωμα» Ελλάδας

Το πανέμορφο νησί των Σπετσών αποτελεί το φόντο του πρώτου τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας της Μάγκι Τζίλενχαλ, με τίτλο «The Lost Daughter» και ένα εξαιρετικό cast πρωταγωνιστών.

The Lost Daughter
Φώτο: YANNIS DRAKOULIDIS/NETFLIX
Monopoli Team

Σε μια κινηματογραφική σεζόν όπου κυριαρχούν «μητέρες με περίπλοκο ψυχισμό» το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Μάγκι Τζίλενχαλ, με τίτλο «The Lost Daughter», που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο στο Netflix, απέκτησε μόλις επίσημο τρέιλερ.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ολίβια Κόλμαν υποδύεται μια καθηγήτρια Συγκριτικής Λογοτεχνίας, η οποία κατά τη διάρκεια των διακοπών της σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο, «παρασύρεται από το δράμα» μιας ιταλοαμερικάνικης οικογένειας. Καθώς παρατηρεί μια μητέρα με το παιδί της, η ίδια στοιχειώνεται από τις αναμνήσεις των δικών της αποτυχιών ως μητέρα.

Η ταινία, τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν στις Σπέτσες, έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο 78ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, κερδίζοντας θερμές κριτικές για τις ερμηνείες των Ολίβια Κόλμαν, Ντακότα Τζόνσον και Τζέσι Μπάκλεϊ, καθώς και το βραβείο Καλύτερου Σεναρίου.

Πηγή φωτογραφίας: Netflix

Η επίσημη σύνοψη του Netflix αναφέρει:

«Μόνη σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο, η Λήδα (Κόλμαν) παρατηρεί μια νεαρή μητέρα και το παιδί της καθώς βρίσκονται στην παραλία. Αναστατωμένη από την ενδιαφέρουσα μεταξύ τους σχέση και την «θορυβώδη» οικογένεια τους, η Λήδα καταλαμβάνεται από τις τρομακτικές, γεμάτες ένταση και σύγχυση αναμνήσεις, της νεανικής μητρότητας και οδηγείται βαθιά στον σκοτεινό και παράξενο κόσμο του νου της, αντιμέτωπη με τις αντισυμβατικές επιλογές της ως νεαρή μητέρα και τις συνέπειες αυτών». 

Στο «The Lost Daughter», συμπρωταγωνιστούν, επίσης, οι  Πίτερ Σάρσγκαρντ, Εντ Χάρις, Νταγκμάρα Ντόμιντσικ και Πολ Μέσκαλ και είναι βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα της μυστηριώδους Ιταλίδας συγγραφέως Έλενα Φερράντε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜάγκι Τζίλενχαλ: Πώς έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στις Σπέτσες εν μέσω πανδημίας12.09.2018

*Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix στις 31 Δεκεμβρίου.

Πηγή: Indiewire

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b