MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΣΩΠΑ

H «αναγέννηση» της Adele: Όσα μάθαμε από τα cover stories στην αμερικανική και βρετανική Vogue

Μετά από 5 χρόνια σιωπής, η βραβευμένη με 15 Grammy τραγουδίστρια, είναι πια έτοιμη για ένα δυνατό comeback με νέα μουσική αλλά και δύο ταυτόχρονα cover stories στην αμερικανική και βρετανική Vogue.

Πηγή: Instagram
Monopoli Team

Μόλις πριν δύο μέρες η Adele αποκάλυψε ότι επιστρέφει με νέο τραγούδι μετά από 5 ολόκληρα χρόνια απουσίας. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε στο Twitter ότι στις 15 Οκτωβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Easy on me”, ενώ μάς χάρισε μία πρώτη γεύση με ένα σύντομο ασπρόμαυρο βίντεο.

Την ίδια στιγμή η σπουδαία ερμηνεύτρια γράφει ιστορία αφού για πρώτη φορά φιλοξενείται την ίδια στιγμή στην αμερικανική και βρετανική Vogue με διαφορετικές λήψεις και συνεντεύξεις για την προώθηση του επερχόμενου άλμπουμ της “30”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Adele επιστρέφει: Το νέο τραγούδι και τα μυστηριώδη billboards σε όλο τον κόσμο12.09.2018

Όλα δείχνουν πως η Adele επιστρέφει ιδιαίτερα ανανεωμένη αφού διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της και αυτό πια δεν κρύβεται. Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό μίλησε για όλα. Για το διαζύγιο, τον 9χρονο γιο της, την ψυχοθεραπεία αλλά και τη μεγάλη και πολυσυζητημένη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση μετά την απώλεια βάρους.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue)

Ας δούμε λοιπόν μερικά πράγματα που μάθαμε από όσα αποκάλυψε η ίδια μέσα από τη συνέντευξή της.

1. Η Adele γυμνάζεται

Από τον Μάιο του 2020, όταν 33χρονη σταρ δημοσίευσε μία φωτογραφία της στο Instagram με ένα μαύρο φόρεμα στα γενέθλιά της, όλοι ξεκίνησαν να σχολιάζουν τη μεγάλη αλλαγή και την απώλεια βάρους, ενώ άρχισαν να κυκλοφορούν και διάφορες φήμες σχετικά με τις αιτίες που μπορεί να προκάλεσαν αυτή την αλλαγή. Σήμερα η Adele παραδέχεται πως αυτό ήταν αποτέλεσμα άσκησης και όχι δίαιτας και ήταν ο τρόπος που διάλεξε για να αντιμετωπίσει τα συναισθήματα που της προκάλεσε το διαζύγιο από τον Simon Konecki, πατέρα του 9χρονου γιου της Angelo, το 2019.

«Σκέφτηκα πως αν μπορώ να κάνω το σώμα μου δυνατό σε σημείο που και να το νιώθω και να το βλέπω, τότε ίσως μια μέρα μπορώ να κάνω και τα συναισθήματά μου και το μυαλό μου ισχυρά», εξομολογείται στην συνέντευξή της στην Vogue. «Έπρεπε να εθιστώ σε κάτι για να κάνω το μυαλό μου καλά», συμπλήρωσε. «Θα μπορούσε να ήταν το πλέξιμο, αλλά δεν ήταν».

2. Δεν αφορά κανέναν το πώς έχασε τα κιλά

«Οι άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι επειδή δεν μοιράστηκα το «ταξίδι» μου. Έχουν συνηθίσει τους ανθρώπους να μοιράζονται τα πάντα στο Instagram και οι περισσότεροι άνθρωποι στη θέση μου θα έκαναν μία μεγάλη συμφωνία με μια μάρκα διατροφής. Δεν με ενδιέφερε. Το έκανα για μένα και για κανέναν άλλο. Γιατί λοιπόν να το μοιραστώ ποτέ; Δεν το βρίσκω συναρπαστικό. Είναι το σώμα μου», απάντησε με τον δικό της τρόπο σε όλους εκείνους που ασχολούνταν έντονα με το πώς και το γιατί έχασε τα κιλά. Την ίδια στιγμή «άδειασε» και όλους εκείνους τους «επαγγελματίες» που όλο αυτό το διάστημα ισχυρίζονταν ότι συνεργάστηκαν μαζί της με σκοπό να τη βοηθήσουν να χάσει βάρος, από διαιτολόγους μέχρι personal trainers.

3. Η επίθεση από άλλες γυναίκες σχετικά με την εικόνα της την πλήγωσε

Ούσα πρότυπο για τις γυναίκες λόγω της αυτοπεποίθησης σχετικά με το σώμα και τα κιλά, πριν την αλλαγή στην εικόνα της, η Adele αναγνωρίζει γιατί ορισμένες το σχολίασαν, αλλά δεν μπορεί να δικαιολογήσει καθόλου την κακία και την επίθεση που δέχτηκε γι΄αυτό.

«Καταλαβαίνω γιατί κάποιες γυναίκες πληγώθηκαν ιδιαίτερα. Οπτικά εκπροσωπούσα πολλές γυναίκες. Αλλά παραμένω το ίδιο άτομο», είπε η ίδια στην Vogue. «Την πιο άσχημη κριτική την έκαναν άλλες γυναίκες για το σώμα μου. Απογοητεύτηκα πολύ με αυτό. Ήταν κάτι που πλήγωσε τα συναισθήματά μου», παραδέχτηκε. «Δεν χρειάζεται να είσαι υπέρβαρος για να είσαι body positive, μπορείς να έχεις οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος».

4. Είχε άγχος για το πώς θα μιλήσει στον γιο της για τον χωρισμό

«Το άγχος μου ήταν τόσο τρομερό, ξεχνούσα τι είχα ή δεν είχα πει στον Angelo για τον χωρισμό». Ο ψυχοθεραπευτής της τότε της πρότεινε να ηχογραφεί φωνητικές σημειώσεις των συνομιλιών τους ώστε να μην ξεχνάει και αγχώνεται. Μάλιστα, ένα απόσπασμα από αυτές ακούγεται στο άλμπουμ.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς τα πηγαίνει σήμερα με το άγχος της απαντά: «Σίγουρα έμαθα πολλά εργαλεία κατά τη θεραπεία μου, αλλά επίσης πορεύομαι με αυτό. Βρίσκω ότι το άγχος γίνεται χειρότερο όταν προσπαθείς να το ξεφορτωθείς».

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Abby Aguirre (@abbyaguirre)

5. Είναι σε νέα σχέση και είναι ευτυχισμένη

Η Αdele μίλησε για πρώτη φορά για τη νέα της σχέση με τον μάνατζερ του LeBron James, Rich Paul, μετά την κοινή τους εμφάνιση στο γήπεδο σε έναν αγώνα μπάσκετ του ΝΒΑ στο Φοίνιξ της Αριζόνα. «Ναι, είμαστε μαζί. Έχουν περάσει μερικοί μήνες μόνο, αν και είχαμε κοινούς φίλους εδώ και χρόνια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι».

6. Η μετακόμιση στο Λος Άντζελες και η αλλαγή στην ποιότητα της ζωής της

H Αdele μίλησε για την μετακόμιση στο Λος Άντζελες, την οποία έκανε για την ποιότητα της ζωής εκεί. «Ήθελα καθαρό αέρα και κάπου που θα μπορούσα να βλέπω τον ουρανό. Επίσης, το είδος του σπιτιού που έχω στο Λος Άντζελες δεν θα μπορούσα ποτέ να το έχω στο Λονδίνο. Κοίταξα σπίτια. Είναι εκατοντάδες εκατομμύρια λίρες. Δεν έχω τόσα πολλά χρήματα».

7. Προσεχώς θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ

Το πρώτο κομμάτι από το νέο άλμπουμ “30” έχει τίτλο «Easy On Me» και θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου. Αφού έγραψε αυτό το τραγούδι, η Adele άφησε το στυλό της στην άκρη για έξι μήνες, νιώθοντας ότι «τα είπε όλα» σύμφωνα με τη βρετανική Vogue.

Το “30” υποτίθεται δεν θα είναι ένα ακόμη άλμπουμ χωρισμού, αλλά σε κάθε περίπτωση ας προετοιμαστούμε για ένα…παραπάνω συναίσθημα. Επιπλέον, το τελευταίο κομμάτι του άλμπουμ περιγράφεται ως ένα soundtrack για το τέλος της κλασικής ταινίας Breakfast at Tiffany’s. Ακόμη ένας λόγος για να έχουμε ένα πακέτο χαρτομάντιλα δίπλα, όταν αυτό κυκλοφορήσει.

«Νιώθω ότι αυτό το άλμπουμ είναι αυτοκαταστροφή», λέει η ίδια. «Μετά αυτο-αντανάκλαση και μετά ένα είδος αυτο-λύτρωσης. Αλλά νιώθω έτοιμη. Θέλω πραγματικά να ακούσουν οι άνθρωποι την πλευρά μου της ιστορίας αυτή τη φορά».

* Η Adele στο εξώφυλλο της US Vogue φωτογραφήθηκε από τον Alasdair McLellan ενώ για το UK Vogue, φωτογραφήθηκε από τον Steven Meisel.

Με πληροφορίες από το www.smh.com.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b