MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Εξερευνήσεις με τον Στιβ Μπάκσαλ… από άλλη ματιά: Νέα συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ2

Σ’ αυτή τη συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ θα παρακολουθήσουμε τις άγνωστες πτυχές των εντυπωσιακών εξερευνήσεων του Στιβ Μπάκσαλ.

«Εξερευνήσεις με τον Στιβ Μπάκσαλ… από άλλη ματιά» - Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ2
Monopoli Team

Όλα τα επεισόδια της νέας συναρπαστικής σειράς ντοκιμαντέρ «Εξερευνήσεις με τον Στιβ Μπάκσαλ… από άλλη ματιά» (Expedition Unpacked), μπορούν να παρακολουθήσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές στην ΕΡΤ2, από την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021, στις 19:00.

Expedition Unpacked: Nέα σειρά ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ2

Σειρά ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων, παραγωγής Αγγλίας 2021.

Σ’ αυτή τη συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ θα παρακολουθήσουμε τις άγνωστες πτυχές των εντυπωσιακών εξερευνήσεων του Στιβ Μπάκσαλ, που αποκαλύπτουν τις δυσκολίες και τις προκλήσεις με τις οποίες ήρθαν αντιμέτωποι ο ίδιος και η ομάδα του.

Εικόνες πίσω από τις κάμερες, που κόβουν την ανάσα, στα πιο απόμακρα μέρη του πλανήτη.

Επεισόδιο 1ο: «Χωρίς γυρισμό» | (No Turning Back)

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021, στις 19:00 «Εξερευνήσεις με τον Στιβ Μπάκσαλ… από άλλη ματιά» - Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ2

Το πρώτο επεισόδιο παρουσιάζει όλες εκείνες τις στιγμές που λίγο έλειψε να θέσουν τέλος στις περιπέτειες του Στιβ Μπάκσαλ και της ομάδας του.

Στιγμές που τους έκαναν να αμφιβάλουν για το αν έπρεπε να βρίσκονται εκεί, αφού γνώριζαν ότι αν έκαναν ένα βήμα ακόμα, δεν θα υπήρχε γυρισμός.

Επεισόδιο 2ο: «Συναντήσεις και αναμετρήσεις» | (Close Encounters)

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021, στις 19:00 «Εξερευνήσεις με τον Στιβ Μπάκσαλ… από άλλη ματιά» - Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ2

Σ’ αυτό το επεισόδιο βλέπουμε από άλλη ματιά συναντήσεις του Στιβ Μπάκσαλ από κοντά, με πλάσματα που προκαλούν δέος και φόβο, όπως τον μεγαλύτερο χερσαίο θηρευτή του κόσμου.

Επίσης, βλέπουμε τις επικίνδυνες αναμετρήσεις της ομάδας με την ίδια τη φύση στα πλημμυρισμένα σπήλαια του Μεξικού και τους απότομους γκρεμούς του Ομάν.

Επεισόδιο 3ο: «Ομαδική δουλειά» | (Teamwork)

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021, στις 19:00 Expedition Unpacked: Nέα σειρά ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ2

Αυτό το επεισόδιο παρουσιάζει τα ικανά μέλη που απαρτίζουν τις ομάδες αποστολών σε πέντε παγκόσμιες πρωτιές της εκπομπής, τα οποία με τις κατάλληλες δεξιότητες, την εμπειρία τους, τη δίψα για περιπέτεια και το ομαδικό τους πνεύμα συνέβαλαν στην επιτυχή έκβαση των εξερευνήσεων στη Ν. Αμερική, στην Ινδονησία, στο Ομάν, στο Μεξικό και στην Αρκτική.

Eπεισόδιο 4ο (τελευταίο): «Τα παρασκήνια» | (Behind the Scenes)

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021, στις 19:00 Expedition Unpacked: Nέα σειρά ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ2

Σ’ αυτό το επεισόδιο αποκαλύπτουμε εικόνες από τα παρασκήνια και την υλικοτεχνική υποστήριξη που μας επέτρεψε να ολοκληρώσουμε τη βιντεοσκόπηση πέντε αποστολών.

Δουλεύοντας ομαδικά, όχι απλά οδεύσαμε στο άγνωστο αλλά μεταφέραμε και αυτά τα επικά ταξίδια στην τηλεοπτική οθόνη.

Expedition Unpacked: Nέα σειρά ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ2

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b