MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
DIY

5 τρόποι να διακοσμήσετε το δωμάτιό σας με φωτογραφίες από τις διακοπές

5 έξυπνοι και όμορφοι τρόποι να διακοσμήσετε το δωμάτιό σας με φωτογραφίες που τραβήξατε στις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Monopoli Team

Έχετε γυρίσει από τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Οι στιγμές και οι αναμνήσεις σας από αυτές είναι πολλές και έχουν αποτυπωθεί σε όμορφες φωτογραφίες. Εκτός από το κινητό μας τηλέφωνο και την κάμερα, οι φωτογραφίες αυτές μπορούν να γεμίσουν και να διακοσμήσουν τo σπίτι και το δωμάτιό μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡυζόνερο: Η φυσική λύση για μεταξένια και μακριά μαλλιά12.09.2018

Παρακάτω σας δίνουμε 5 εύκολους και έξυπνους τρόπους να τοποθετήσετε τις φωτογραφίες σας στον τοίχο:

#1 Γύρω από το ρολόι

Μπορείτε να τοποθετήσετε τις φωτογραφίες σας σε κάδρα, κυκλικά γύρω από το ρολόι του δωματίου σας και να δημιουργήσετε ένα πολύ όμορφο σχέδιο!

#2 Ένας ξεχωριστός τρόπος να κρεμάσετε τις polaroid

Ένα κλαράκι που μπορείτε εύκολα να βρείτε σε κάποιο πάρκο μέσα στην πόλη ή σε κάποια παραλία, μαζί με λίγο σκοινί ή πετονιά και τις αγαπημένες φωτογραφίες που τραβήξατε με την αγαπημένη σας polaroid, είναι αρκετά για να δημιουργήσετε το παραπάνω ξεχωριστό αποτέλεσμα, εύκολα και γρήγορα!

#3 Μια καρδιά από φωτογραφίες

Μία γλυκιά ιδέα, που αποτυπώνει και τα συναισθήματα που έχουμε για την οικογένεια και τους φίλους μας. Μπορείτε να τοποθετήσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες στον τοίχο του σπιτιού σας με τέτοιο τρόπο, που να δημιουργούν μία πολύ όμορφη καρδιά!

#4 Βάζα γεμάτα…αναμνήσεις

Μια ξεχωριστή ιδέα είναι να τοποθετήσετε τις φωτογραφίες από τις διακοπές σε βαζάκια, μαζί με άμμο και κοχύλια που ίσως να συλλέξατε από το νησί. Έτσι, θα κρατήσετε ζωντανές τις καλοκαιρινές διακοπές και τις αναμνήσεις που δημιουργήσατε μαζί με τους αγαπημένους σας!

#5 Τα κρεμαστράκια…αλλιώς

Όσο οι ζακέτες και τα παλτά παραμένουν ακόμα στις ντουλάπες, τα κρεμαστράκια του σπιτιού βρίσκουν έναν εναλλακτικό τρόπο να αξιοποιηθούν, «κουβαλώντας» τις όμορφες καλακαιρινές μας αναμνήσεις. Αν μάλιστα οι φωτογραφίες τυπωθούν και σε ασπρόμαυρο εφέ θα δώσουν ένα υπέροχο ομοιόμορφο αποτέλεσμα στον χώρο σας.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b